АБИТУРИЕНТИ - ДОВДЛРГ "Христо Ботев"
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
приятели изтински съжелявам и се извинявам за това което ще напиша но ме прецакаха да сам на ба4кане и няма да мога да у4аствам при извозването на 3 те моми4енца за съжаление ще гледам да направя вси4ко вазможно да се освободя но живо се самнявам ако сколасам нещо ще пиша веднага така4е ще трябва някои и мен да ме замести

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Е кво аз май не съм нужен?
ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПИТАМ на 25-ти къде и в колко и кого да търся!
Утре нямам достъп до нет,така че е добре сега ако някой ми пише ако не,си оставам само с желание да помогна

Утре нямам достъп до нет,така че е добре сега ако някой ми пише ако не,си оставам само с желание да помогна

Cobra написа:Е кво аз май не съм нужен?![]()
Утре нямам достъп до нет,така че е добре сега ако някой ми пише ако не,си оставам само с желание да помогна![]()
Още не съм уточнила - пусни ми на лично съобщение твоя номер и ще ти звънна да ти кажа за часа и мястото за 25.05. Става ли?

Kris написа:извинявам се за невежеството но къде се намира дома?
АДРЕСЪТ НА ДОВДЛРГ "ХРИСТО БОТЕВ": кв. Горна баня, ул. Христо Стефчов №2 - до пощата. Телефони - 9578646, 9578645
виж го адреса на : http://bgmaps.com/home.asp , за да се ориентираш най-добре

- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-
Kris написа:браво бе, значи на думи сме като депутатите: "Да ще дойда, и аз, и аз и аз .... и т.н."
А в крайна сметка с триста зора се събрахме едно BMW и 2 бр. AUDI-та, та закърпихме положението.
P.S.
И все пак имахме желание, нали?

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2