губи те4ност
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- lybo 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520д F10
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: чисто нова
губи те4ност
здравеите колеги може ли някой да ми каже от каде може да губи антифриз прави ми локва пот колата отгоре ниама проблем някаде от долу е ама нямям канал да погледна.ако някои може да каже от каде е ще съм му много благодарен.мерси прдварително.
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Re: губи те4ност
lybo 73 написа:здравеите колеги може ли някой да ми каже от каде може да губи антифриз прави ми локва пот колата отгоре ниама проблем някаде от долу е ама нямям канал да погледна.ако някои може да каже от каде е ще съм му много благодарен.мерси прдварително.
ако не те мързеше да поровиш малко и да ползваш търсачката щеше да си намерил дота теми
ето ти една тема на един коелга на който колата му губела по 10л от младост до центъра

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , първо не е лошо под аватара си да напишеш каква е колата или пък , когато питаш в дадена тема нещо да кажеш какъв точно двигател ....
"Слабите " места на охладителната система на Е36 са :
1. Радиатор и по точно гумените О-пръстени на преливника
2. Тройник - намира се от зад на главата , м/у купето и задната част на двигателя
Иначе другте вариянти са : да имаш охлабени връзки на маркучите , да ти тече радиатора от друго място , уплътнението на воданта помпа да е "сдало багажа" , пластмасовия корпус на термостата да се е напукал и да тече от там ...
При всички случаи ние тука може само да хвърлиме по един боб ..... Вдигаш колата на крик (щом нямаш канал ) и лягаш от долу и гледаш ....
2. Тройник - намира се от зад на главата , м/у купето и задната част на двигателя
Иначе другте вариянти са : да имаш охлабени връзки на маркучите , да ти тече радиатора от друго място , уплътнението на воданта помпа да е "сдало багажа" , пластмасовия корпус на термостата да се е напукал и да тече от там ...
При всички случаи ние тука може само да хвърлиме по един боб ..... Вдигаш колата на крик (щом нямаш канал ) и лягаш от долу и гледаш ....
точно такаmetodi80 написа:Колега , първо не е лошо под аватара си да напишеш каква е колата или пък , когато питаш в дадена тема нещо да кажеш какъв точно двигател ....
По-добре отвързана маймуна,от колкото вързано прасе !
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Да добавя и пластмасовата тръба която излиза от лявата страна на ДВГ-то и отива към маркучите на парното.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
NikiNikolov написа:Да добавя и пластмасовата тръба която излиза от лявата страна на ДВГ-то и отива към маркучите на парното.
мисля че това е точно упоменатия от metodi80 тройник (точка 2 от неговия пост)
- lybo 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520д F10
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: чисто нова
колеги извинявам се за темата 4е нее както трябва
.открих проблема,водна помпа от там сьлзи.ще купувам нова вие можете ли да ми кажете каква и от каде.ас сам от плевен.ако някои колега от плевен знае да помоге от каде да си взема.мерси предварително и пак се извиняжам.

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
BiTurbo написа:NikiNikolov написа:Да добавя и пластмасовата тръба която излиза от лявата страна на ДВГ-то и отива към маркучите на парното.
мисля че това е точно упоменатия от metodi80 тройник (точка 2 от неговия пост)
Грешиш!Тази тръба се намира зад и малко под масленият филтър (при М 40).
9 мнения
• Страница 1 от 1