Най честите проблеми със синьосветещите...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 25 Авг 2009, 16:55

Lattri написа:
spdrrk0 написа:
RSxRacer написа:Имат правото да ти проверят кариесите,но през ан.са.

Демек вечер каквито и полицай да ме спрат могат да ме преджобат ?
Интересува ме и друго, ако ме спрат имат ли право да ровичкат из колата (жабки, багажник и т.н.), преди като са ме спирали съм отварял багажника и полицая не е бъркал, а на мене ми казваше отвори тва, мръдни онова, но веднъж ни спряха с едни приятели и почнаха яка проверка за наркотици и оръжия, под стелки гледаха, ровичкаха по жабнките и т.н. Като ги питах, те казаха, че имало акция или нещо такова, но тогава не трябва ли да предоставят документ някакъв, че имат право да преджобват всичко :roll:

Точно това ме интересува и мене. не е ли необходимо нещо черно на бяло или просто правомощията на един полицай са толкова големи, че такива неща са ненужни?

Имат право да те помолят да отвориш жабката,багажника,купето и т.н и да погледнат,но не и да бутат без изрична заповед или прокурорско нареждане.На мен никога не ми е случвало да преровят колата ми а винаги съм им съдействал...съветвам ви и вие да направите същото ако се наложи.При съдействие може и да ви се спести акта :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 25 Авг 2009, 19:55

Аз имам няколко слу4ая ,при които сам бил в някакво по сериозно нару6ение-минаване на 4ержено,преви6ена скорост и т.н. И единственото което ме е спасяввало от актовер досега е това 4е не се заяждам с тях и респективно не им бутам пани4ески пари в рацете.
Засега този метод деиста,тоест колкото по малко ги амбицира6 толкова по добре за самия теб

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 25 Авг 2009, 20:39

Lattri написа:
spdrrk0 написа:
RSxRacer написа:Имат правото да ти проверят кариесите,но през ан.са.

Демек вечер каквито и полицай да ме спрат могат да ме преджобат ?
Интересува ме и друго, ако ме спрат имат ли право да ровичкат из колата (жабки, багажник и т.н.), преди като са ме спирали съм отварял багажника и полицая не е бъркал, а на мене ми казваше отвори тва, мръдни онова, но веднъж ни спряха с едни приятели и почнаха яка проверка за наркотици и оръжия, под стелки гледаха, ровичкаха по жабнките и т.н. Като ги питах, те казаха, че имало акция или нещо такова, но тогава не трябва ли да предоставят документ някакъв, че имат право да преджобват всичко :roll:

Точно това ме интересува и мене. не е ли необходимо нещо черно на бяло или просто правомощията на един полицай са толкова големи, че такива неща са ненужни?

Могат да проверят колата но само оглед без да бара нищо.При обстойна проверка...

Чл. 70. (1) За всеки случай на извършен обиск или проверка на вещи и превозни
средства полицейският орган съставя протокол.
(2) Протоколът по ал. 1 се подписва от полицейския орган, от един свидетел и от
съответното лице, на което се предоставя екземпляр от него.
(3) Обискът и проверката на вещи и превозни средства се извършват по начин,
който не уронва честта и достойнството на гражданите.
Така,че без тоя протокол дори и дрога да намерят в съда отпада.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

....

Мнение от Николай Занчев » 26 Авг 2009, 0:27

Тия македонците към Благоевград поне са пичове по некой път ама има и случай къде са като демони,ще те изядът със се парцалите ;)
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 28 Авг 2009, 16:20

Естествено, то не може да си тръгнеш на някъде и да стигнеш спокойно ми все излишни проблеми трябва да се създават :evil:

Предишна

Назад към Извън Темата