Новости от BMW

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 25 Авг 2009, 9:07

Zagy написа:Айде колега, пожелавам ти 8ца от тотото пък да видим какво ще си купиш... или колко :mhihi:

нали се сещаш,че за тия пари на новия седмак ще си взема толкова е38-ци,че да си ги менкам всеки ден.За мен също най-истинската,агресивна и красива 7-ца си е Е38.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 25 Авг 2009, 10:07

Да, и за мен най-истинската кола винаги ще бъде...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... z-velo.jpg
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 25 Авг 2009, 11:53

Пак отиде в офф-топик темата.... ретро ВС ново 8)
И Е38 е перфектна кола, особено за времето си е била космически кораб, но вече Ф01 е нещо съвсем различно.
Не може да става и база за сравнение, просто са от различни векове колите (дори и буквално).
А за новите технологии просто нямам думи - 3.0д е ПОРАСНАЛО до 306 коня от 184 при Е38 , което само по себе си говори много.
Ако успея да намеря първата тема за Х6 ще е интересно, никой тук не я харесваше, чудехте се какво е "туй жувотно" , а сега .....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Авг 2009, 12:58

Zagy написа:
LiTtLeRoCk написа:За една кола дали е боклук може да се говори след като направи поне 15год. експлоатация.А че новата седмица е грозна в това спор няма аз не знам на кого биха му харесали тези огромни бъбреци.Е38 и Е65 са с много по добър дизайн.

Точно па Е65 ли намери да споменеш като дизайнерски шедьовър бре :D
Да точно Е65 за предпочитане пред новата седмица незнам на нея какво и харесваш големите бъбреци или задницата която не мяза на нищо бре.

Предишна

Назад към Основен Форум