1.8 ис става ли за дрифт?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ка на 17-ки
Мечтае да кара: на шефа колата

1.8 ис става ли за дрифт?

Мнение от tontoni » 24 Авг 2009, 18:09

Какво мислите за е36 купе 1.8 ис със шпер.По точно зададения вапрос е дали има сила за да влиза с вратите и има ли смисъл толкова слаба кола да се настъпва толкова.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 24 Авг 2009, 18:13

Това е The Ultimate Drift Machine :), но си мисля че Компакт със същия мотор също не е лоша идея ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 24 Авг 2009, 18:18

Според мен ,зависи на какво ниво дрифт.За професионален дрифт не става,а иначе да си правиш кефа от време на време ,особено със шпера става.Моята въшка 1.6 без шпер си унася прилично задницата в завоите,при теб ще е още по-лесно,стига желание да имаш :) Показател дали си се справил добре е като отсреща след завоя започнат да примигват или присвирват притеснени че колата варви с носа към тях :-).Не ти препоръчвам да го правиш в града,че е опасно както за теб така и за останалите.Аз се отказах вече.Има безлюдни пътища (особено вечер)около промишлени зони и т.н. Успех и важна е тръпката макар и по-малка със слаба кола.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ка на 17-ки
Мечтае да кара: на шефа колата

Мнение от tontoni » 24 Авг 2009, 18:23

Dpy написа:Според мен ,зависи на какво ниво дрифт.За професионален дрифт не става,а иначе да си правиш кефа от време на време ,особено със шпера става.Моята въшка 1.6 без шпер си унася прилично задницата в завоите,при теб ще е още по-лесно,стига желание да имаш :) Показател дали си се справил добре е като отсреща след завоя започнат да примигват или присвирват притеснени че колата варви с носа към тях :-).Не ти препоръчвам да го правиш в града,че е опасно както за теб така и за останалите.Аз се отказах вече.Има безлюдни пътища (особено вечер)около промишлени зони и т.н. Успех и важна е тръпката макар и по-малка със слаба кола.

Мерси колега запътил съм се тия дни към една такава.
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?top ... f1=details
Утре наи вероятно ще съм на оглед.Ако на някои друг му е любопитно мога после да кажа какво и е което не се вижда.(ако не я зема разбирасе)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 24 Авг 2009, 18:32

Ами за парите си на пръв поглед изглежда добре,голям - е ,че няма клима,след време ще искаш а цената на пълен комплект втора ръка и монтаж излиза над 1000лв(искаха 500лв за работа на един приятел иначе климатика беше също за 500).Доста положително е ,че има шпер и все пак сам провери дали е така.Става много лесно за 5 мин.Вдигаш задницата от едната страна с крика(колата е на свободна и без ръчна)пробваш да завъртиш колелото,ако успееш значи няма шпер.Ако не мърда значи си късметлия :) Иначе добре си се насочил към марката :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bojanov-is » 24 Авг 2009, 18:33

Зависи най-вече от шофиора другото са подробности :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 318is COUPE M42

Мнение от PNR » 24 Авг 2009, 18:35

абе тя таз без бари бе :shock:
PNR@abv.bg
София
0888779546

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 24 Авг 2009, 19:02

bojanov-is написа:Зависи най-вече от шофиора другото са подробности :D

:yes: Според мен IS-a става за дрифт има си прилични на брой кончета (като за дрифт) , двигателя се развърта бързо , що па да не става .... и другото, (както каза колегата) е от шофьора .... Иначе тази кола излгежда добре ( и парите и са "добри" ), зависи вече на място какво ще си каже ....

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 24 Авг 2009, 19:32

Тая тема не беше разисквана отдавна... :cop: Ама няма да се получи голямата караница отново.

Назад към E36