Компресор за климатик
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- boiko_andreev
- кандидат ентусиаст
-
Компресор за климатик
Някой от вас знае ли колко струва нов компресор за E34 520I 24V 150к.с.? 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Компресор за климатик
а не искаш ли стар щото новия струва повече от колата според менboiko_andreev написа:Някой от вас знае ли колко струва нов компресор за E34 520I 24V 150к.с.?

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
стига с този дарукур бе тия си искарват месечната заплата с един артикул тьрси на симеон или по моргите втора рька 

- boiko_andreev
- кандидат ентусиаст
-
Да, ама не.
Снощи разглобих компресора за да установя защо вие така лошо.
Оказа се че компресора съвсем не е винтов, както един колега спомена в предишна тема.
Компресора е петцилиндров двигател /хладилен/.
Интересно - след направения оглед установих износено феродо на електросъединителя.
Дали това може да е причина за да се чува този лош звук?

Снощи разглобих компресора за да установя защо вие така лошо.
Оказа се че компресора съвсем не е винтов, както един колега спомена в предишна тема.
Компресора е петцилиндров двигател /хладилен/.
Интересно - след направения оглед установих износено феродо на електросъединителя.
Дали това може да е причина за да се чува този лош звук?

- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Здравей колега,
аз бях чел някъде преди години, че компресорите са винтови и го бях написал някъде в една тема преди няколко месеца... както и да е...
Относно шума - ако ти стърже като тръба в тръба или нещо такова, то 100% ти е от съединителя. Имах тема много отдавна по този въпрос и в нея колеги дадоха интересни евтини решения на този проблем дори имаше снимки. Темата се казваше "климатика стърже".
Ако успееш да я намериш из архива, мисля че ще ти е полезна.
Аз лично нищо не съм направил по този въпрос. Аз карам, то си стърже и така... то само туй да и е кусура на мойта кола, та затова...
Поздрави и успех.
Д
аз бях чел някъде преди години, че компресорите са винтови и го бях написал някъде в една тема преди няколко месеца... както и да е...
Относно шума - ако ти стърже като тръба в тръба или нещо такова, то 100% ти е от съединителя. Имах тема много отдавна по този въпрос и в нея колеги дадоха интересни евтини решения на този проблем дори имаше снимки. Темата се казваше "климатика стърже".
Ако успееш да я намериш из архива, мисля че ще ти е полезна.
Аз лично нищо не съм направил по този въпрос. Аз карам, то си стърже и така... то само туй да и е кусура на мойта кола, та затова...
Поздрави и успех.
Д

10 мнения
• Страница 1 от 1