въпрос ??? за фейслифт преобразяване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос ??? за фейслифт преобразяване
Каде мога да си направя феиса на 2003 година на бмв 99г. ? и за кви пари 

- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
като смениш калници капак и фарове с мигачи може и да я докараш до феислифт,пък и стоповете ако смениш може и да я завършиш... 

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
RIDDICK написа:като смениш калници капак и фарове с мигачи може и да я докараш до феислифт,пък и стоповете ако смениш може и да я завършиш...
.....като прибавим и брони и дръжки на вратите стана работата да си продадеш не-феиса и да си купиш заводски феис

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Rundev написа:RIDDICK написа:като смениш калници капак и фарове с мигачи може и да я докараш до феислифт,пък и стоповете ако смениш може и да я завършиш...
.....като прибавим и брони и дръжки на вратите стана работата да си продадеш не-феиса и да си купиш заводски феис

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Колеги интересува ме фейслифт,само капак пасва ли на преди фейс (говоря за седан дизел)martin_g60 написа:Rundev написа:RIDDICK написа:като смениш калници капак и фарове с мигачи може и да я докараш до феислифт,пък и стоповете ако смениш може и да я завършиш...

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
е46
става по принцип и само капак и си се зтваря без проблеми,но седи грозно защото покрива част от фаровете и се разминава с по около 2см с калниците
Re: е46
LEON85 написа:става по принцип и само капак и си се зтваря без проблеми,но седи грозно защото покрива част от фаровете и се разминава с по около 2см с калниците

да наистина ще стои добре само капак

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
- bozukov_a
- Малката Базука
-
Мерси колега,но ме интересува само капакаFace написа:Аз мога да ударя 1 рамо с 2 фара и броня от моята,ако се интересуваш(от Сливен съм)
е46
ако имаш капак пробвай го става със сигурност но не ми харесва как седи над фаровете и малко се разминава с калницте просто е по дълъг,пробвай го за 30мин работа е да махнеш единия и да сложиш другия
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
- bozukov_a
- Малката Базука
-
Re: е46
LEON85 написа:става по принцип и само капак и си се зтваря без проблеми,но седи грозно защото покрива част от фаровете и се разминава с по около 2см с калниците

Съмнява ме да толкова голяма разликата
А за покриването на фаровете,на мен това ми е идеята,
В началото на страницата съм показъл една преди фейска с фейслифт капак,виж колега как стои спрямо фаровете
15 мнения
• Страница 1 от 1