Странен проблем със CD-to, help
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- RadioDJ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 200320DM47TU
- Мечтае да кара: trabant ot novite
- Детайли за колата: super pila e:)
Странен проблем със CD-to, help
От както съм взел колата, вече почти една година имам някакъв проблем с четенето на дискове. Колата е с голямата навигация и ЦД зад нея. Проблема е, че когато се пусне ЦД-то чете всякакви дискове. Като поработи половин- един час и загрее хубаво , спира да чете повечето дискове и изписва на дисплея CD ERROR. Пробвах да го чистя със специален почистващ диск, но няма никакво подобрение. Първо мислех, че проблема е когато диска не е оргинален, но на практика се оказа, че просто след работа 1 час или повече почти никои от дисковете ми не ще да прочете. Ако някои се е сблъсквал с подобен проблем, може ли да сподели малко инфо какво да правя. Мерси предварително.
Forced induction means torque,
torque means fun.
torque means fun.
- kokakabana
- младши ентусиаст
-
закарай го на мастор сигорно като загрее е някоя джажа вътре спира да бачка. мисля че това нее е проблем дори от един прост теливизионен техник да разбере кое се базика и датиго отстрани. но те саветвам да го закараш в някоя добра компютърна фирма с хубав сервиз.
- RadioDJ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 200320DM47TU
- Мечтае да кара: trabant ot novite
- Детайли за колата: super pila e:)
:)
Мерси колега ще му мисля, но доколко знам свалянето на големия дисплей на навигацията е яка играчка. А чесно казано незнам кой сервиз е добър за такъв тип неща. Даже имам и един чейнджър на БМВ, който не знам къде да занеса за ремонт.
Forced induction means torque,
torque means fun.
torque means fun.
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
В Хаджи Димитър на Макгахан срещу входа на Балканстар има един блок успореден на улицата.Там е сервиза някаква верига магазини за навигации музики двд та за коли и др.На мен там ми оправиха сд то правеше подобни магарии пича ми взе 30лева. 

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Извинявам се за оф топика, обаче някой знае ли някъде във Варна добър сервиз за ремонт на навигации и тем подобни
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Някой от колегите имаше такъв диск и каза че ставало.Аз си купих такъв диск за 12лева но нищо не стана.Тогава го дадох във въпросния сервиз и за 30 кинта ми го оправиха в момента свири супер.
8 мнения
• Страница 1 от 1