ИС пуши черно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
ИС пуши черно
Възможно ли е да пуши черно ако някой инжектор "пикае" и от това да и идва много богата сместа
Преди поизпушваше черно само в прекъсвач а сега пуши постоянно по малко докато набира и и давам повече газ.

Преди поизпушваше черно само в прекъсвач а сега пуши постоянно по малко докато набира и и давам повече газ.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
като за начало смени бензиностанцията. моето м43 съм му сменил кабели, свещи, сондата е перфе, дебитомера също, абе отвсекъде добре. по едно време така се разпуши като дизел, че не е истина.. тогава зареждах само от една бензиностанция на лукоил... като излезна промоцията на омв за кърпите викам чеки си взема и почнах там да сипвам, след второто зареждане дори и на прекъсвач не хвърля черно 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Stanchev написа:като за начало смени бензиностанцията. моето м43 съм му сменил кабели, свещи, сондата е перфе, дебитомера също, абе отвсекъде добре. по едно време така се разпуши като дизел, че не е истина.. тогава зареждах само от една бензиностанция на лукоил... като излезна промоцията на омв за кърпите викам чеки си взема и почнах там да сипвам, след второто зареждане дори и на прекъсвач не хвърля черно
Има логика в това което казваш,защото и аз сипвам на лукойл от известно време и ще престана да сипвам там да видиме ще се оправи ли.
sobiss,разхода си е нормален,а и сондата я смених преди 5-6000 км.
Интересуваше ме дали всепак е възможно да е от това че дюзите не са ми наред

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Аз като сипем на Петрол и после отзад почва да пуши.... докато не сипя друг бензин
Иначе и аз си мисля че е ламбда сонда.. но тия неща тука може много да ги говорим.... една диагностика и ще си покаже какво е

7 мнения
• Страница 1 от 1