Нещо вие

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '01 E46 318Ci

Нещо вие

Мнение от joreto_88 » 20 Авг 2009, 14:12

Колеги от няколко дни насам докато паркирам колата и съм на задна се чува едно виене, само при движение. Като извие и усещам вибрации на волана. Мислех си да не е автомата нещо, но след като го усещам на волана няма логика да е автомата. По-скоро хидравликата нещо. Като въртя волана пълно ляво-пълно дясно не се чува нищо. Странното е че го прави само когато карам назад. Напред не съм го чувал и усещал. Посоката на помпата на хидравликата не се обръща когато съм на задна. Каква е логиката тогава? Одеве чекнах маслото на хидравликата и беше на минимума - черно катран, а ATF-а е розов. Мисля да го сменя защото може би е от 1993 година, откакто е произведена колата. Може и да се оправи проблема, но искам и вашето мнение само това ли може да е причината? Или пък помпата си е заминала. Да не би пък нещо автомата да е? Ама пък вибрациите на волана?
E36 318i sedan '95
Е36 320iA coupe '93

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 22 Авг 2009, 9:38

10 лева ти е маслото,сменяй го.Иначе достигне ли минимума маслото и е нормано да вие леко и да затяга волана,а помпата й идва нанагорно и ако почакаш малко и нея ще трябва да сменяш

Назад към E36