Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Stanchev написа:амд, ка ти гледам пилешките ръце 33 смзаеби всякакви добавки и т.н.
бацай само качествена мръвка на скаране пържена, яйца, картофи ама не пържени, истинско сирене и въобще боклуци не си слагай в устата, 3 пъти на седмица тренировки до откат, заеби програмите...
иска хубава храна, малко на брой ама яки тренировки и повече почивки
По принцип като тренировка и аз така съм се ориентирал, проблема с храната е, че не обичам да се тъпча, ям колкото ми се яде, а това не е много, затова и пия бонус въглехидратчета и протеини с тоя гейнър. То аз ако имах повече маса, нямаше да го пия него, щях да мина на нещо друго. Нали уж това им е идеята - да помагат към естественото развитие на човека. Който е мечка и си яде яката работа, не му трябват

BMW only!
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Mollov написа:Е хубу де, аз говоря за най-новото.... знам го него, то и предишното не съм сигурен, че ще можеш да го намериш ей така... особено "оригиналното" Lipo 6... май само 6Х се намира вече.... ма пак върши сериозна работа... а Black-а се съмнявам, че ще е по-слабо
Jim Beam, имам Skype... не си го поискал...Иначе Cuts-а е 44 пликчета, ама... като ги пиеш х2... нема като за 2 месеца
Според мен Липо 6 е по-добре от Анимал Кът, това е лично мнение. Иначе в момента Липо 6 чистия поне аз го имам докато Липо 6х го няма и е изчерпан в повечето магазини в БГ. Липо 6х има няко добавени допълнително добавки, но казано честно те не действат при всички хора, не случайно чистия Липо 6 отново беше избран за най-добър бърнер от 2005г до 2008г е постояно той. Друго добър бърнер е MuscleTech Hydroxycut. Доста силен и добър, но по последни данни го забраниха за продажба в САЩ, защото има съставка, която уж уврежда бъбреците, макар аз да се съмнявам в това, защото той се продаваше 5г и изведнъж сега го спират, но това е друга тема на разговор. Анимал къта е мнг противоположен, на мнг хора не им се отразява добре, върти им се свят. Това е защото той повдига кръвното. Ако имате някакви проблеми не го препоръчвам. Също ако вдигате лено кръвното от кафе също не го препоръчвам. На него дори пише, че дава резултати без да се тренира, но на това не вярвайте. Друг бърнер е MAP Arson - доста е силен, да не давам линк за това споменавам само марката пък вие ще си намерите инфо-дори и на БГ го има

Относно Slim Xtreme е добър, но в момента го няма в БГ. Той е от порядъка макар по-добър де на MAN Scorch.
Също така знайте, че бърнери, който съдържат билката Sida Cordifolia extract, всъщност съдържат малко ефедрин. Всички знаем, че той вече е забранен, но той се произвежда от тази билка. Вече фирмите слагата самата билка не обработане, по този начин заобикалят привалита. От примерно 400мг ще получите някъде 100мг ефедрин. Това са така наречените енергиини бърнери. Дават ви доста сила, но ускоряват и пулса.
Надявам се да съм помогнал, ако не пак ще пиша

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Леле, аз само аз ли не съм пипал бърнъри.
Ето преди 4 години (бех на 16) само с трениране и лека диетка. Мислих да взимам кленбутерол + някакъв кофеин, но така и не стигнах до тази комбинация, като почнах да търся по аптеките клена беше останал само на сироп.
Вярно, не е кой знае какво, но щом и до вените стигнах... Жалко, че нямаше как да се заснема с нещо по-качествено...
А тука 3 месеца по-късно със много засилена храна + само протеинче след тренировка съм 10-11 килограма по-тежък. Но все още на 16
То се вижда по "мощните" ми китки
Знам, че не е нещо кой знае какво, но на 16 години с ръст 180-181 трудно и бавно ставаха нещата.
Ето преди 4 години (бех на 16) само с трениране и лека диетка. Мислих да взимам кленбутерол + някакъв кофеин, но така и не стигнах до тази комбинация, като почнах да търся по аптеките клена беше останал само на сироп.
Вярно, не е кой знае какво, но щом и до вените стигнах... Жалко, че нямаше как да се заснема с нещо по-качествено...
А тука 3 месеца по-късно със много засилена храна + само протеинче след тренировка съм 10-11 килограма по-тежък. Но все още на 16

Знам, че не е нещо кой знае какво, но на 16 години с ръст 180-181 трудно и бавно ставаха нещата.

E34, E38
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Доста добре си почнал, но 2 рата снимка хич не ми харесва ..
На първата имаш атлетичен вид, макар и по-слаб, а на втората си като всеки втори в залата, който е тренирал месец-два само ръце и гърди.
На първата имаш атлетичен вид, макар и по-слаб, а на втората си като всеки втори в залата, който е тренирал месец-два само ръце и гърди.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:Действа, ама само като му помагаш и ако си по-тежък мое да се наложи да ручаш двойни дози... че има много неща, ма по малко... ако питаш мен за бърнър, има едно говедо... StizM... има яко синефрин в него и ми се огъваха чорапките от него... а сега от Lipo 6-X... тия термобърнъри ако се ползват правилно (диета, кардио и т.н.) правят наистина сериозни неща...
bum_bum, така може... достатъчно ми е като инфо
Е тука съм поназобил, не съм много чист, но съм над 100 кила мисля

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
116 ми беше най-голямата свинщина, но не помня вече дали на снимките съм толкова. Жалко, че така или иначе не си снимах краката по тва време, стигнах до 76см бедро и не помня колко повторения, но над 5- 6 бяха на 200 пълен клек без някой да ме пази и разни такива педерастки работи 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
amd написа:Колеги, най-големия кусур на нашата приятна иначе и особено любопитна за мен дискусия тук е, че има много различни мнения! Ето примерно един начинаещ като мен се чуди накъде да гледа. Аз съм по принцип съм си човек, който изгражда някакво собствено мнение и си знае неговото, така да се каже, но слушам и чета с интерес мнението на всеки, за да черпя опит. Положението е такова, че съм закъснял - знам, че ако бях почнал от 8-ми клас, сега щях да съм по-як, но пък съм висок и честно казано смятам, че това е по-голям плюс за мен - ръст не можеш да изградиш с тренировки, нито широки рамена (кости). Мотивираха ме, ето сега тренирам. По-масово се търси май отслабване и оформяне на мускули, отколкото качване на маса, но мен това ми трябва, разбира се качване на мускулна маса, а не паласки. Всеки препоръчва различен режм на тренировки - един казва почивай много, друг - тренирай като луд нон-стоп. Мога да следвам всякакъв съвет, имам желание да постигна нещо полезно, но не мога да изпълня всичко на всеки. Затова си имам вече някакъв режим, който си следвам, мисля, че вървя добре засега и дори няма и да го споделя, защото ще стана повод за дискусия, която може да ме разубеди, а не искам да бъда разубеждаван сега![]()
Относно добавките, съветите ви са още по-объркващи. Смея да твърдя, че се храня сравнително разнообразно и добре. В малко колебание съм относно гейнърите, но засега ще си пия здраво и да видим. Все пак, маса ми трябва, протеини и аминокиселини не са ми преоритет засега. Ям месо всякакво (свинско, телешко, пилешко, риба, заек, агне...), не слагам преоритет върху някое конкретно, не смятам и, че мазнините трябва да са преоритет - калорични са, но се съмнявам, че кача качествена маса, по-скоро ще кача пълнеж, телесни мазнини, а не як мускул. Млад съм, но се замислям и за вредния холестерол - не мисля, че свинските мазнини и яйцата са само полезни, помислете и върху това, особено по-зрелите колеги
Мале , как се наносехте в темата на човека - той пита за качване , а вие си дискутирате , фатбърнари , диети и сваляне

По темата - прав си да си изградиш собствен режим на тренировка , но имай в предвит , че в началото почти всичко ще ти действа добре и не си мисли , че това което ти е действало в началото , ще работи винаги . Просто в началото всичко става бързо .
За гейнера ми е интресно - разбра ли вече че гейнерите са ПРОТЕИН + захари (декстроза,захароза,фруктоза и тн) , така че ми е чудно как така пиеш геинер , пък не ти трябва протеин . Тия Мега масс 10 000 и тн , мога и аз да ти ги забъркам и излиза 3 пъти по-евтино

Не тренирай като луд , може да се контузиш , че са ти слаби връзките още , но не се ориентирай към малко по-сериозни тежест и напъвай здраво , до колкото можеш.
Казаха ти го и другите - щом си толкова слаб , не ти трябват добавки още - ще пораснеш в началото дори само от хубавата храна и режима. Спести си парите , за след половин година , когато ще имаш нужда от добавки .
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:116 ми беше най-голямата свинщина, но не помня вече дали на снимките съм толкова. Жалко, че така или иначе не си снимах краката по тва време, стигнах до 76см бедро и не помня колко повторения, но над 5- 6 бяха на 200 пълен клек без някой да ме пази и разни такива педерастки работи
колко си висок колега.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ехаааа, тука почнаха и снимки да се меткат... аз моите мазни постижения няма да ги показвам.... ма Самбето да вземе да се включи подобаващо 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И Кобрата вярвам има кво да покаже. Ама май по-добре да не показва, че ще ми разбие илючиите, че някога съм бил як 

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:И Кобрата вярвам има кво да покаже. Ама май по-добре да не показва, че ще ми разбие илючиите, че някога съм бил як
не се притесняваи много добре изглеждаш а за якото има какво да показвам ама не ми се качат снимки тук и да пиша за постиженията че ще тръгнат пак едни спорове ама не може толкова да дигаш ама ти зобиш и така нататък и затова си следя отстрани темичката

иначе споко и аз сега не съм як поддържам се долу горе да мязам на човек 78 кила съм някъде ям по 3 пъти за 24 часа бачкам всяка вечер и тренирам 3 дена по 20-30 мин лекичко и един ден почивам и така зимата ко реша ше ставам як уж

ей ме на мишок да се сливам с талпата

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колеги ай стиа с тия снимки,изпонакомплексирах се

майтапа настрана,ше се радвам и други колеги да качат ако може с повечко инфо-какво откога,как и т.н.

майтапа настрана,ше се радвам и други колеги да качат ако може с повечко инфо-какво откога,как и т.н.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул