съвет за спукана броня
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
съвет за спукана броня
колеги бронята ми се спука,дадох я да я лепят,но пак се спука сега съм решил да спестя 60 лв и майстори и да си я лепна сам,ама дайте малко акъл
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
горчивия опит показва че броня колкото и да я лепиш все пак се преебава...най добре една втора ръка и си ти...иначе най здравия вариант който съм пробвал е обилно напластяване на влакнест кит от вътрешната страна и много леко и внимателно качване на бронята след това че а я огъна малко повече а кита пак се е отлепил...
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Пробай да "вложиш" метална мрежа от говорител с топлина. Заздравява и мисля, че няма да има проблем...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: съвет за спукана броня
ivo_io написа:колеги бронята ми се спука,дадох я да я лепят,но пак се спука сега съм решил да спестя 60 лв и майстори и да си я лепна сам,ама дайте малко акъл
в продава имаше нова броня,грундирана за 80лв

миналата година си взех предна и задна за 150лв-здрави.
в твоя случай ще правиш два пъти броня и ще ти излезе по скъпо от нова

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
пробиваш с малка бургия дупчици (по една от всяка страна на спуканото - като шев да стане), вземаш малко жица (тел), прекарваш и завръзваш - може и да нагрееш с поялник да влезе малко отгоре да не стърчи... после кит и боя или ако го направип много фино и внимателно може само да го мацнеш с малко боица и няма да се вижда...
а отвътре може да насложиш от влакнестия кит след като я завържеш здраво с телта и няма да спука толкоз лесно.
а отвътре може да насложиш от влакнестия кит след като я завържеш здраво с телта и няма да спука толкоз лесно.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, не знам при кого ходите да Ви правят броните и как Ви ги правят, но аз също имах пукната броня- бях е закачил при качване на бордюр отпред и когато отидох при моя човек да ми е направи , ми изля даже и онова пластмасовото капаче, което е отпред до мястото на халогенните и закрива куката за теглене и си стана супер яко. А колкото до това,че се пукали броните - аз нямам такива наблюдения. Ако е добър този, който Ви ги лепи стават безупречни . И какви са тези цени от 60лв? Максимум за спукано взимат 15 лв.
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
predel написа:Пробай да "вложиш" метална мрежа от говорител с топлина. Заздравява и мисля, че няма да има проблем...
Това е най-удачния вариянт!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
колегa
dokie написа:пробиваш с малка бургия дупчици (по една от всяка страна на спуканото - като шев да стане), вземаш малко жица (тел), прекарваш и завръзваш - може и да нагрееш с поялник да влезе малко отгоре да не стърчи... после кит и боя или ако го направип много фино и внимателно може само да го мацнеш с малко боица и няма да се вижда...
колега ще пробвам по твоя начин и после ще пиша какво е станало
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Аз съм пукал задна броня, лепена ми е и не е мръднала от миналата година! Предна си взех за 80лв. Май всичко опира до майстора!
Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Май май е до майстора наистина
Аз мойта задна броня я бях сцепил и решетката която стои зад самата броня стърчеше страни
майсторчето ми взе 35лв за да ми я залепи като резултата надмина очакванията ми.При средна цена за друга броня 80лв това си е приказка просто 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Бронята се лепи перфектно с подходящ поялник. При малка цепнатина може само отвътре като се добави материал от друга броня или излишен от същата. По-сериозно е при големи счупвания, тогава трябва да се лепи и външната страна след което да се китосва и боядисва.
По този начин е правена броня с челен удар и липсващи парчета ( в галерията ми може да се види, под левите фарове е изграждана с поялник).
Друг е въпроса дали си заслужава играчката.
По този начин е правена броня с челен удар и липсващи парчета ( в галерията ми може да се види, под левите фарове е изграждана с поялник).
Друг е въпроса дали си заслужава играчката.
14 мнения
• Страница 1 от 1