Бушон 16 постоянно гори.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Бушон 16 постоянно гори.
Това е бушона за климатика, 5А е, писна ми да гори и праснах един 30А но се сттопи на дъвка направо, знам че не трябваше, но беше много топло. Всичко друго работи. Перка, компресор и фреон се си ок, сега нямам клима - не се включва компресора, а само перката. Що все гори бушона 16? М50 е двг-то.
- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
имах такъв проблем,и ходих при един познат жичкаджия.като му казах за какво става въпрос той ми даде един хубав бушон защото аз бях сложил от тези с пластмасовото покритие където се продават 10бр за 2л.в.и ми обясни че тези бушони правят голями мизерии защото въпросната пластмаса направо се стапяла и залепвала.сега със неговият бушон нямам проблем,но не слагаи по-голям ампераж от този който ти е даден да не запалиш инсталацията.дано и при теб да е това. 

- emiche
- младши ентусиаст
-
Бушоните ми са все хубави от ауто плюс не са боклучави. В събота ще я мъчим и ще видим какво ще излезе...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Бушон 16 постоянно гори.
emiche написа:Това е бушона за климатика, 5А е, писна ми да гори и праснах един 30А но се сттопи на дъвка направо, знам че не трябваше, но беше много топло. Всичко друго работи. Перка, компресор и фреон се си ок, сега нямам клима - не се включва компресора, а само перката. Що все гори бушона 16? М50 е двг-то.
Скоро имаше подобна тема с решение, потърси, не вярвам да е на повече от 3-4 страница на раздела

- emiche
- младши ентусиаст
-
Сега ще потърся, че не съм влизал във форума от много време и се извинявам, ако има дубъл на темата. 

6 мнения
• Страница 1 от 1