Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Поправих се, седмично
Имам в предвид поне 5-6 пъти седмично тренировката ми е била двойна- сутрин лостове и спринтове, вечер фитнес или ако не съм правил спринтовете ги правя тогава или фитнес или плуване + сауна 1-2 пъти седмично. Както дойде, график не съм имал, гледах да спазвам общия обем в рамките на седмицата.

Последна промяна bum_bum на 19 Авг 2009, 21:37, променена общо 1 път
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
и аз зоба едни пържолки с бира.... и съм 95 кила
я разкажете за тоя анималкът дали действа наистина, или да не се занимавам с глупости

я разкажете за тоя анималкът дали действа наистина, или да не се занимавам с глупости

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:и аз зоба едни пържолки с бира.... и съм 95 кила![]()
Ако не тренираш действа само анимал липосукцио

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Stanchev написа:и аз зоба едни пържолки с бира.... и съм 95 кила![]()
Ако не тренираш действа само анимал липосукцио
е аз ако тренирам няма да пия такива неща

не ми остава време, или по-точно ме мързи (без да се оправдавам)
значи да си цъкам пържолките и да не ми пука

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Действа, ама само като му помагаш и ако си по-тежък мое да се наложи да ручаш двойни дози... че има много неща, ма по малко... ако питаш мен за бърнър, има едно говедо... StizM... има яко синефрин в него и ми се огъваха чорапките от него... а сега от Lipo 6-X... тия термобърнъри ако се ползват правилно (диета, кардио и т.н.) правят наистина сериозни неща...
bum_bum, така може... достатъчно ми е като инфо

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Колеги, най-големия кусур на нашата приятна иначе и особено любопитна за мен дискусия тук е, че има много различни мнения! Ето примерно един начинаещ като мен се чуди накъде да гледа. Аз съм по принцип съм си човек, който изгражда някакво собствено мнение и си знае неговото, така да се каже, но слушам и чета с интерес мнението на всеки, за да черпя опит. Положението е такова, че съм закъснял - знам, че ако бях почнал от 8-ми клас, сега щях да съм по-як, но пък съм висок и честно казано смятам, че това е по-голям плюс за мен - ръст не можеш да изградиш с тренировки, нито широки рамена (кости). Мотивираха ме, ето сега тренирам. По-масово се търси май отслабване и оформяне на мускули, отколкото качване на маса, но мен това ми трябва, разбира се качване на мускулна маса, а не паласки. Всеки препоръчва различен режм на тренировки - един казва почивай много, друг - тренирай като луд нон-стоп. Мога да следвам всякакъв съвет, имам желание да постигна нещо полезно, но не мога да изпълня всичко на всеки. Затова си имам вече някакъв режим, който си следвам, мисля, че вървя добре засега и дори няма и да го споделя, защото ще стана повод за дискусия, която може да ме разубеди, а не искам да бъда разубеждаван сега
Относно добавките, съветите ви са още по-объркващи. Смея да твърдя, че се храня сравнително разнообразно и добре. В малко колебание съм относно гейнърите, но засега ще си пия здраво и да видим. Все пак, маса ми трябва, протеини и аминокиселини не са ми преоритет засега. Ям месо всякакво (свинско, телешко, пилешко, риба, заек, агне...), не слагам преоритет върху някое конкретно, не смятам и, че мазнините трябва да са преоритет - калорични са, но се съмнявам, че кача качествена маса, по-скоро ще кача пълнеж, телесни мазнини, а не як мускул. Млад съм, но се замислям и за вредния холестерол - не мисля, че свинските мазнини и яйцата са само полезни, помислете и върху това, особено по-зрелите колеги

Относно добавките, съветите ви са още по-объркващи. Смея да твърдя, че се храня сравнително разнообразно и добре. В малко колебание съм относно гейнърите, но засега ще си пия здраво и да видим. Все пак, маса ми трябва, протеини и аминокиселини не са ми преоритет засега. Ям месо всякакво (свинско, телешко, пилешко, риба, заек, агне...), не слагам преоритет върху някое конкретно, не смятам и, че мазнините трябва да са преоритет - калорични са, но се съмнявам, че кача качествена маса, по-скоро ще кача пълнеж, телесни мазнини, а не як мускул. Млад съм, но се замислям и за вредния холестерол - не мисля, че свинските мазнини и яйцата са само полезни, помислете и върху това, особено по-зрелите колеги

BMW only!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
амд, ка ти гледам пилешките ръце 33 см
заеби всякакви добавки и т.н.
бацай само качествена мръвка на скара
не пържена, яйца, картофи ама не пържени, истинско сирене и въобще боклуци не си слагай в устата, 3 пъти на седмица тренировки до откат, заеби програмите...
иска хубава храна, малко на брой ама яки тренировки и повече почивки

бацай само качествена мръвка на скара

иска хубава храна, малко на брой ама яки тренировки и повече почивки

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Mollov написа:Действа, ама само като му помагаш и ако си по-тежък мое да се наложи да ручаш двойни дози... че има много неща, ма по малко... ако питаш мен за бърнър, има едно говедо... StizM... има яко синефрин в него и ми се огъваха чорапките от него... а сега от Lipo 6-X... тия термобърнъри ако се ползват правилно (диета, кардио и т.н.) правят наистина сериозни неща...
какво става от синефрина?? аз към кътс съм се ориентирал - първо да изчистя после да трупам
- Mollov
- Мародератор
-
Ми.... при мен чувството е почти като от ефедрина... ма и аз пия по 3-4 хапа Липо на ден... там има по 20mg HCL Synephrine на liquicap (при StizM-а са по 50mg на хап, бая брутално е)... абе Липо-то е всепризнато не за нищо... въпреки че е факт, че при 50% от хората не действа, при другите обачееее.... вероятно синефрин-а при някои хора няма (д)ефект...
Не мисли обаче, че една кана кътс ще ти свърши работа... а и бая скъпо ми се види... по-добре боцни две бутилки Lipo6... да имаш за почти 2 месеца... наскуби се яко и после ще говорим
Ако си жив... хахахахах, малко среднощни майтапи 
Не мисли обаче, че една кана кътс ще ти свърши работа... а и бая скъпо ми се види... по-добре боцни две бутилки Lipo6... да имаш за почти 2 месеца... наскуби се яко и после ще говорим

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
та викаш по-добре първо да чистя полсе да качвам? Тоя липо колко кинта е? Кътса е 80 лева за 44 пликчета, т.е. точно 2 месечен цикъл.
Молов, нямаш ли скайп да те поразпитам бре?
Молов, нямаш ли скайп да те поразпитам бре?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:Ми.... при мен чувството е почти като от ефедрина... ма и аз пия по 3-4 хапа Липо на ден... там има по 20mg HCL Synephrine на liquicap (при StizM-а са по 50mg на хап, бая брутално е)... абе Липо-то е всепризнато не за нищо... въпреки че е факт, че при 50% от хората не действа, при другите обачееее.... вероятно синефрин-а при някои хора няма (д)ефект...
Не мисли обаче, че една кана кътс ще ти свърши работа... а и бая скъпо ми се види... по-добре боцни две бутилки Lipo6... да имаш за почти 2 месеца... наскуби се яко и после ще говорим![]()
Ако си жив... хахахахах, малко среднощни майтапи
Има ново липо- блек

- Mollov
- Мародератор
-
Е хубу де, аз говоря за най-новото.... знам го него, то и предишното не съм сигурен, че ще можеш да го намериш ей така... особено "оригиналното" Lipo 6... май само 6Х се намира вече.... ма пак върши сериозна работа... а Black-а се съмнявам, че ще е по-слабо
Jim Beam, имам Skype... не си го поискал...
Иначе Cuts-а е 44 пликчета, ама... като ги пиеш х2... нема като за 2 месеца 

Jim Beam, имам Skype... не си го поискал...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
-
никога не тренирай повече от 2 мускулни групи не ти препоръчвам гейнер ако имаш бавна обмяна на веществата според мен ти е достатъчно суроватъчен протейн креатин монохидрат -велико нещо и глутамин а са щи кажа една българска фирма за добавки която е от сравнително скоро на пазара и все още добавките са им качество и цените добри това е алтернатив нутришън това е за теб от мен само ако некой тръгне да спори с мене да го прави с факти