Стъкла за //М Огледала-Въпрос???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Аз като говоря не приказвам ама кой да ме чуе...
за да отделиш адаптора от огледалото както е сложено на колата плесни един шамар с цяла длан на огледалото в посока задната част на колата и ще ти увисне в ръцете...нали премери си силата все пак..първо по-леко та така докато излезе...после сваляш адапторите и вадиш кабела...х*йня е слагането,ама ще му хванеш цаката

за да отделиш адаптора от огледалото както е сложено на колата плесни един шамар с цяла длан на огледалото в посока задната част на колата и ще ти увисне в ръцете...нали премери си силата все пак..първо по-леко та така докато излезе...после сваляш адапторите и вадиш кабела...х*йня е слагането,ама ще му хванеш цаката

///MapTo написа:Аз като говоря не приказвам ама кой да ме чуе...![]()
Благодаря за всичките съвети колега!!! Сега трябва да изнамера адаптери или поне десен на първо време и ги слагам!!!
Поздрави!!!!!

Може да разгледаш и обявите във форума, понякога има изгодни оферти: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4%E0%EB%EE
не знам дали не ги е продал, дано да имаш късмет.
Друго... В интеркар ///М огледалата са евтини - 80-90лв. и са със адаптери. Мисля че бяха с еднакви адаптери (левия и десния са еднакво големи), но може пък да имаш късмет и десния да е този който ти трябва (по-късия).
Друго... В интеркар ///М огледалата са евтини - 80-90лв. и са със адаптери. Мисля че бяха с еднакви адаптери (левия и десния са еднакво големи), но може пък да имаш късмет и десния да е този който ти трябва (по-късия).
PeReZ написа:Може да разгледаш и обявите във форума, понякога има изгодни оферти: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4%E0%EB%EE
Днес ще му звъня на момчето да видя дали ги има нещата?? А за тези от Интеркар незнам дали ще станат (Ще съвпаднат ли??) Но ако се наложи и това ще се пробва!!!
///MapTo написа:Аз като говоря не приказвам ама кой да ме чуе...![]()
Колега намерих Оригинален десен адаптер за кола с ляв волан и го смених-Стана сравнително Лесно (Немеца го е измислил)!!
Та последно искам да питам как става свалянето на стъклата на оглед. защото трябва да ги боядисвам!! Отдолу има едно кръстато винтче-него ли трябва да го развия за да сваля стъклата или има друг начин!! А именно тези винтчета не мога да ги развия-Спекли са Много яко и няма развиване!!!
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Напръскай ги тея винчета с WD-40 да се развият, защото при другият вариянт за сваляне има много голяма опасност да се счупи стъклото, а много трудно се намират само стъкла и започва едно ходене по мъките...
А ако само заради боядисването ще ги сваляш, мисля че няма смисал, всеки по-добър бояджия може да ги пръсне направо със стъклата без да се разбира, че са пръскани
А ако само заради боядисването ще ги сваляш, мисля че няма смисал, всеки по-добър бояджия може да ги пръсне направо със стъклата без да се разбира, че са пръскани

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2