лилав хамелеон???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

лилав хамелеон???

Мнение от BMWm5 » 19 Авг 2009, 1:30

здр колеги..

тъи като ре6их да си боядисвам лилавото бмв цялостно мисля да му изменям малко цвета с 3 4 гами.. или по скоро да го напавя подобно на ... има6е 2 бмв-та в този цвят едното един компакт великотърновски с м3 матор др бе6е едно купе но не помня от къде бе6е..

идеята ми е някои ако може да ми каже някакъв номер по които да си харезам близак цвят или някоя снимка .. та като идя в магазина да им покажа какво имам в предвид.. 4е не могат да ме разберат кво искам...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 19 Авг 2009, 1:34

близък цвят на хамелеон няма... или хамелеон или не, те биват няколко вида, пурпурно към зелено, зелено към лилаво, синьо към зелено и т.н. доста са. Аз най-често съм срещал този който е пурпурно към зелено, мисля че търновския компакт е такъв. Нека собственика си каже думата :)
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toni3d1 » 19 Авг 2009, 1:49

колега , аз се сещам за кой цвят говориш . много е красив . дано го намериш точно кои е . успех .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 19 Авг 2009, 17:00

Абе иди в някой по-добър магазин за авто-бои и ти гарантирам,че ще останеш очарован какви цветове има.
Но се продават само на литър,и цената е определено височка.
Да отбележа само,че и човека,който евентуално ще ти боядисва колата трябва да знае какво прави.В комлекта боя се продава и основа за цвета.Първо задължително се пръска от тази основа,която е идентична само с дадения нюанс.
Последния път разглеждах каталозите и попаднах на цвят хамелеон от черно преливащо се в жълто и червено. :shock: То хората за пари кво ли няма да измислят.
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Makarov 2 » 19 Авг 2009, 19:07

Kambe написа:близък цвят на хамелеон няма... или хамелеон или не, те биват няколко вида, пурпурно към зелено, зелено към лилаво, синьо към зелено и т.н. доста са. Аз най-често съм срещал този който е пурпурно към зелено, мисля че търновския компакт е такъв. Нека собственика си каже думата :)
Изображение

Тази снимка от събора в търново ли е?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 19 Авг 2009, 21:07

да, на 19-ти октомври 2008-ма мисля че беше ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kambe » 19 Авг 2009, 21:10

а по темата, колега на Мобихел хамелеона е 450 лв за литър, нашия доставчик казва, че не е проблем да прелее още 0,5 л примерно.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 19 Авг 2009, 21:18

По скоро легендарният компакт е пурпурно към синьо (поне от снимката така се вижда), ама който го е виждал на живо по-добре ще знае от мен... Иначе личното ми мнение е, че пурпурно към синьо е страхотната комбинация, която ще привлича всички погледи и ще кара хората да се запитат "абе това синьо ли е или е лилаво" :mhihi:
Успех в начинанието колега и да качиш някоя друга снимка как се е получило ;)
Изображение

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 20 Авг 2009, 3:09

Борис_Малинов написа:Абе иди в някой по-добър магазин за авто-бои и ти гарантирам,че ще останеш очарован какви цветове има.
Но се продават само на литър,и цената е определено височка.
Да отбележа само,че и човека,който евентуално ще ти боядисва колата трябва да знае какво прави.В комлекта боя се продава и основа за цвета.Първо задължително се пръска от тази основа,която е идентична само с дадения нюанс.
Последния път разглеждах каталозите и попаднах на цвят хамелеон от черно преливащо се в жълто и червено. :shock: То хората за пари кво ли няма да измислят.

по принцип за 6проца съм приготвил половин кило за да няма разлика ина4е то ясно 6те базата е кажи ре4и двукупонентна .. скоро боядисвах едно бмв с можеби съ6тия цвят за които говори.. 4ерно с жълта перла просто стана уникално .. ако бе6е 4ерна... лесно но тва лилаво.. не мога и не мога да си харесам в магазина на мобихел кви ли не разцветки ми показаха .. има6е една перла от един ъгъл бе6е сива др синя и като я смесихме с оригиналната ми база стана горе доло не6то но.. и си викам даи да фърла някои леф 4е да стане как тря.. с тоя цвят на компакта ся си ка4их снимка на тела и утре 6а хода да зарибявам каките да видим как 6те го правят :mhihi:

Назад към E36