Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За популярност не знам, ама... да набиваш мазно (наситени мазнини)... мен ми е ясно НВД-то, ама... айде мерси...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bum_bum написа:че кво ми е http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=6499
Моля, драсни на ЛС кой фатбърнър ползваш

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Здравейте,
Преди много време тренирах редовно и за 10 години качих от 68кг до 99кг.
Висок съм 168.
Сами се сещате че тези кила са ми твърде много. Качени са от рязкото ми разделяне със спора и нездравословния начин на живот. Визирам предимно хараните и колите.
Сега от месец насам тренирам сериозно и съм спрял с безразборното хранене.
Сериозното ми трениране е: 3 дни фитнес и 5 дни кардио в седмицата, като след всяка тренировка във фитнеса, задължително 30 мин. кадрио.
Началото беше много трудно, да не кажа мъчително, но резолтатите мотивират.
Фитнеса ми е с леки тежести, само за гръб си позволявам да вдигам с повече от 50кг, но правя по 12-18 повторения, независимо за коя група.
Кардиото вече спокойни издържам 30 мин. при пулс около 150.
Относно храненето, спрял съм:
свинско, олио, мазно, пържено, картофи, ориз, хляб.
Сериозно съм ограничил сладкото, много по малко и най-много веднъж в седмицата...пада ми кръвното деба.
Сутрин си позволявам да ям въглехидрати, мяко, сирене, кашавал. Все пак си ям стабилно сутринта.
Обед рядко, но предимно зеленчуци и плодове.
Вечер, не ям след 18:00 (има изключения де) иначе хапвам пиле, риба зеленчуци.
Ако ми се прияде по друго време, набивам плодове.
Та след всичкото това свалих 12кг.
Притеснява ме да не спра със свалянето и да загубя мотивацията.
Мисля да си взема някакъв фетбърнар и по точно този.
Дайте някакви съвети.
Искам да кажа на хората със наднормено тегло, които страдат от високо кръвно и як главобол, че трябва да си дадът зор и да свалят голяма част от излишните килограми и ще почустват разликата.
Поздрави,
Сашо.
Преди много време тренирах редовно и за 10 години качих от 68кг до 99кг.
Висок съм 168.
Сами се сещате че тези кила са ми твърде много. Качени са от рязкото ми разделяне със спора и нездравословния начин на живот. Визирам предимно хараните и колите.
Сега от месец насам тренирам сериозно и съм спрял с безразборното хранене.
Сериозното ми трениране е: 3 дни фитнес и 5 дни кардио в седмицата, като след всяка тренировка във фитнеса, задължително 30 мин. кадрио.
Началото беше много трудно, да не кажа мъчително, но резолтатите мотивират.
Фитнеса ми е с леки тежести, само за гръб си позволявам да вдигам с повече от 50кг, но правя по 12-18 повторения, независимо за коя група.
Кардиото вече спокойни издържам 30 мин. при пулс около 150.
Относно храненето, спрял съм:
свинско, олио, мазно, пържено, картофи, ориз, хляб.
Сериозно съм ограничил сладкото, много по малко и най-много веднъж в седмицата...пада ми кръвното деба.
Сутрин си позволявам да ям въглехидрати, мяко, сирене, кашавал. Все пак си ям стабилно сутринта.
Обед рядко, но предимно зеленчуци и плодове.
Вечер, не ям след 18:00 (има изключения де) иначе хапвам пиле, риба зеленчуци.
Ако ми се прияде по друго време, набивам плодове.
Та след всичкото това свалих 12кг.
Притеснява ме да не спра със свалянето и да загубя мотивацията.
Мисля да си взема някакъв фетбърнар и по точно този.
Дайте някакви съвети.
Искам да кажа на хората със наднормено тегло, които страдат от високо кръвно и як главобол, че трябва да си дадът зор и да свалят голяма част от излишните килограми и ще почустват разликата.
Поздрави,
Сашо.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
xela, аз миналата година по това време бях 96-97 кила прАсе, но всичко приключи, когато веднъж се направих на мъж и реших да се кача до офиса пеш - 5 етажа. Щях да си изплюя белите дробове накрая и реших, че не може така. За 6-7 месеца яко тренировки и хранителен режим свалих до 70 кила, сега лека-полека съм се докарал на 75 кила и качвам по малко. По време на мъките взимах само витамини и течен Л-карнитин и мисля, че това доста ми помогна. Пробвай и ти с Л-карнитин, само не си го взимай на хапчета (личен опит). Според мен помага доста.
ПП: чувал съм, че Animal Cuts е доста бруталнодействащ фетбърнър... аз не бих пробвал.
ПП: чувал съм, че Animal Cuts е доста бруталнодействащ фетбърнър... аз не бих пробвал.
Последна промяна Zagy на 19 Авг 2009, 16:34, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Jim Beam написа:150 пулс е добре за кардио. Аз бягам със 170-180 25-30 мин и после едвам ходя.
Супер правиш, но ако искаш да топиш мускули

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
amd написа:За аминокиселините не знам, обаче с гейнъра според мен трябва да се внимава, защото има страшно много захар и така да се каже "диабета чука на вратата". А иначе, не знам дали ще има някакъв ефект от него, общо взето почти няма как да кача маса майА не кача ли...оставя ми да оформям, ама какво да оформям слабо тяло
Като гледам , как си ориентиран и с какви размери си (33 ръка имат 8класниците) , най-добре хвани и прочети една - две книги , стани абонат на някое списание за мусколи и тогава . Зоб , според мен няма да ти трябва близките 2 години , поне ако не искаш да се разсипеш. Ако започнеш сега , бързо ще "запушиш" рецепторите и много скоро ще дойде време , когато няма да може изобщо да качиш .
Наистина внимавай със гейнърите - чети какви са въглехидратите в тях - в някой гейнъри , нивото на простите монозахариди е престъпно високо . Най-добре си пии протеина със компот , или кисело мляко+нещо сладко .
Не знам колко пари имаш на разположение , но горе долу ги степенувай така - 1во място качествена храна - тва ти е най-важното , после някакъв хубав протеин + глутамин , и вече каквото остане за БЦАА , креатин , витамини (от тези за спортисти , не ония смешните от аптеката) . Ако наистина си толкова начинаещ , даже в началото само храна и режим , ще са ти напълно достатъчни за да пораснеш ... а и забрави алкохола , най-вече концентрирания , от опит ти казвам , че адски бързо разваля всичко

Намери си някой да ти направи правилна тренировъчн програма , съобразена със тялото ти и метаболизма . Със по-малко от 4 тренировки на седмица забрави да направиш нещо , даже за малки мускули не е проблем да се възтановят и след 5 тренировки седмично

И пак - забрави , изобщо за стероиди , не са толкова магически колкото си мислиш . Просто хората като почнат да ги вземат си повярват , почват режим , напъват повече на дигане , вземат много добавки и си мислят , че всичко е от зобта ...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:че кво ми е http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=6499
Екстра си... но това какво общо има с факта, че като цяло яденето на мазнини не е от най-удачните неща... твоето е "контролирана проява"...
Въпреки че подобен релеф без зоб... интересно ще ми е

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Зоб зимах преди близо 10- тина години, утре ще видя ако имам снимки из офиса, но формата ми е коренно различна тогава
Факт е, че тогава без проблем ударих 116 кила, а сега не мога да мина 80, ако искам да изглеждам що годе прилично чист. Бих позобвал и сега, но ми действа много зле, запушват ми се мастни жлези и кво ли не.. до ден днешен не мога да се оправя. Тък съм само на относително стриктно НВД + много тренировка, поне 5 или 6 пъти седмично, двуразово. Като добавки само някъв смешен бърнър на оптимум, доста евтин помня, че беше и екстракт от зелен чай.
Спайдъра е много по-напред, но то така и трябва, все пак това му е работата. Иначе съм го признал за No:1 (има само един много голям кусир той- фен е на Алди:mrgreen: ) в България за треньор за всеки, който иска да постигне нещо трайно и по естествен начин. По НВД се запалихме с него кажи-речи по едно и също време, а основоположника е Христо от Пловдив.

eraziel написа:Бай ви милко от спайдърспорт и той с някъв подобен релеф изскача, май, а и той е бесен привържаник на ВМ ...
Спайдъра е много по-напред, но то така и трябва, все пак това му е работата. Иначе съм го признал за No:1 (има само един много голям кусир той- фен е на Алди:mrgreen: ) в България за треньор за всеки, който иска да постигне нещо трайно и по естествен начин. По НВД се запалихме с него кажи-речи по едно и също време, а основоположника е Христо от Пловдив.