Тракане скоросна кутия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ilko8445
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 316I
Тракане скоросна кутия
Когато колата си работи на място се чува некво тракане натискам саединителя и спира,какъв мие проблема какво трябва да сменям
- To6o777
- Потребител
-
- Кара: bmw 318is
- Мечтае да кара: bmw m5
КОЛЕГА ЩЕ ТРЯБВА ДА СМЕНЯШ СКОРОСТНА КУТИЯ!или да я оправяш,но ще ти излезне по-скъпо,втора ръка са около 300лв! 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Тракане скоросна кутия
ilko8445 написа:Когато колата си работи на място се чува некво тракане натискам саединителя и спира,какъв мие проблема какво трябва да сменям
Колега , тоя проблем е "джвакан" много... , знам че ще кажеш , че търсачката не помага , ама все пак .... Проблема ти е в лагера на първичния вал .... Трябва да смениш или него или кутията (въпреки , че каквато и кутия втора ръка да вземеш или ще трака същия лагер или ако не тряка , ще се разтрака скоро ...).
- ilko8445
- Потребител
-
а ако я карам така колко ште издържи,иште имали по сериозни последствия слет това,и колко штеми струва смяната на тоя лагер
- To6o777
- Потребител
-
колега аз карах 1година и нямаше никакви проблеми но,е дразнещо тракането иначе други проблеми няма!
- ilko8445
- Потребител
-
- ilko8445
- Потребител
-
като я покарам доста време и тогава по4ва да трака като загрее,чувал съм я и сутрин но мн слабо почти несе долавя
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
toni3d1 написа:колега , това тракане не се ли появява само когато ти загрее колата ?
Мойто е така .. и мойта трака ама много тихо трябва да се заслушаш като ти загрее колата.. водих я при един специалист и той вика кво се притесняваш има да краш много тя едвам се чува .. така че решението е малко по силна музичка ( като при мен ХЕРТЗ ) и така .. аз си реших проблема

- To6o777
- Потребител
-
Има една добавка за скорости по бензиностанциите STP се казваше ако не се лъжа около 24лв струва,пробвай с нея дали ще намалее тракането.бяла опаковка със син надпис.
- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34
- Детайли за колата: Комбинезон
Колега аз имам същия проблем ама нямам намерение скоро да сменям лагер...радиото до дупка и край,лагера не се чува,но по темата...когато лагера се износи циментацията пада и лагера започва да "ручи"но не може да запече понеж постоянно се "пличка" в масло и единствения проблем си остава шума
поздрави

поздрави
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
martinius написа:а какво се получава,когато освен посоченото,някъв си семеринг които е от страната на кардана,изпуска и те4е по малко масълце
И мен ме интересува защо е умаслено там

- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
И аз имам тоя изнервящ проблем,смених маслото,слагах добавки без никакав ефект.При мен се чува наи-силно като пусна климатика и се натовари мотора.Говорих с маистор на които имам доверие,тои ме увери че тоя лагер ще ме надживее.Вече две години я карам така,маината му е по-силна музичка 

MADTEAM
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
kamika написа:И аз имам тоя изнервящ проблем,смених маслото,слагах добавки без никакав ефект.При мен се чува наи-силно като пусна климатика и се натовари мотора.Говорих с маистор на които имам доверие,тои ме увери че тоя лагер ще ме надживее.Вече две години я карам така,маината му е по-силна музичка
абсолютно същото е и при мен само на климатик се чува доста иначе почти не се забелязва и вече 22 000км е така(а преди мен и не знам още колко), нито се е увеличило, нито се е намалило...........
П.С. Един хубав слънчев ден като отварям за смяна на съединител може да закарам кутията на некое майсторче да я види, до тогава....

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2