Е46-ОТКЪСВАНЕ НА ЗАДЕН МОСТ ОТ КУПЕТО

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 02 Юни 2009, 18:16

koлега, направо давай телефона!!! Това е супер цена!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 23 Юли 2009, 1:06

И аз се включвам с този проблем.Колата я купих с този проблем и трябва да го правя. Казвайте къде плиис,може и на лично? ;)

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 24 Юли 2009, 22:21

Mitko195 написа:И аз се включвам с този проблем.Колата я купих с този проблем и трябва да го правя. Казвайте къде плиис,може и на лично? ;)

При тебе излезе друго, Митак :D :D :D но лошо няма.
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Мнение от SpeedyMan » 18 Авг 2009, 20:38

Колеги, не че се заяждам ама БМВ отдавна са ми паднали в очите... тва да ти се скъса по този начин задния мост е конструктивна недомислица, от там нагоре за какво говорим???
Аз отдавна съм сменил марката ;)

Слави
Аватар

Мнение от © » 18 Авг 2009, 20:43

SpeedyMan написа:Колеги, не че се заяждам ама БМВ отдавна са ми паднали в очите... тва да ти се скъса по този начин задния мост е конструктивна недомислица, от там нагоре за какво говорим???

аз от 7-8 години карам БМВ и съвсем не мога да потвърдя думите ти
даже напротив, голяма грешка ,че си сменил марката :D

освен това, ако си решил да кажеш че БМВ са конструктивно недомислени :shock: то си сбъркал форума
Последна промяна © на 18 Авг 2009, 20:44, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 18 Авг 2009, 20:43

SpeedyMan написа:Колеги, не че се заяждам ама БМВ отдавна са ми паднали в очите... тва да ти се скъса по този начин задния мост е конструктивна недомислица, от там нагоре за какво говорим???

а бе ти сериозен ли си? :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от straight six power » 18 Авг 2009, 22:31

SpeedyMan - Ти колко си "бос" всъщност !!! Карай си четирицилиндровия автомобил с предно предаване и не давай некомпетентното си мнение на място на което никой не те пита.

За тези които искат да си купят БМВ и Е46 е техният модел искам да кажа, че това НЕ може да бъде основателна причина да изберете друга марка. Наистина това е производствен гаф, но със 100-200лв. ремонт си решавате проблема веднъж завинаги и карате перфектен автомобил.
"Жена и кола не въртят ли заднаца - не ми ги хвали!"

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Мнение от SpeedyMan » 18 Авг 2009, 22:44

Вие тук на брой цилиндри ли се обиждате?
Ама недейте.. щото от много цилидри се откъсва заден мост ;)

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Авг 2009, 6:11

дразниш .. моля избягвай да пишеш в този подфорум, защото постовете ти нямат смисъл тук

Потребител
Аватар
Кара: Mini Cooper 1.6
Детайли за колата: Mini Cooper 7, 116hp 2006г. автоматик

Мнение от EmbaTa » 11 Сеп 2009, 10:42

Колеги, а за тези които са решили да си купуват Е46,
дайте съвет къде да гледат и как да разберат, че колата има този дефект? Разбрах че се махали някакви кори в багажника и се виждало, може ли снимков материал, мерси!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 11 Сеп 2009, 11:28

EmbaTa написа:Колеги, а за тези които са решили да си купуват Е46,
дайте съвет къде да гледат и как да разберат, че колата има този дефект? Разбрах че се махали някакви кори в багажника и се виждало, може ли снимков материал, мерси!

Качваш колата на подемник завираш се в задния мост с една лампа и то ще си проличи .... няма да махаш никакви кори простотии с прости очи и лампа вс се вижда!

Към колега дето са му го оправили за 100 лв?!!??! къде е това бе човек??? На мен ми заявиха 400?!!!! И при това не е трагично положението при мен мога да си карам така .....
Изображение Изображение

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 11 Сеп 2009, 11:57

xerial написа:Към колега дето са му го оправили за 100 лв?!!??! къде е това бе човек??? На мен ми заявиха 400?!!!! И при това не е трагично положението при мен мога да си карам така .....

Нали знаеш, че има ремонт и ремонт... за качествено ликвидиране на проблема ти разкостват половината кола. Незнам за 100 лева дали няма да е само малко накапано с телоподаващото отдолу, още повече че малко хора им се занимава с пипкавата работа по възможно най-доброто напасване преди да се почне заваряването ;) На мен по спомен ми го оправиха за около 200 лева.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 11 Сеп 2009, 12:45

Zagy написа:
xerial написа:Към колега дето са му го оправили за 100 лв?!!??! къде е това бе човек??? На мен ми заявиха 400?!!!! И при това не е трагично положението при мен мога да си карам така .....

Нали знаеш, че има ремонт и ремонт... за качествено ликвидиране на проблема ти разкостват половината кола. Незнам за 100 лева дали няма да е само малко накапано с телоподаващото отдолу, още повече че малко хора им се занимава с пипкавата работа по възможно най-доброто напасване преди да се почне заваряването ;) На мен по спомен ми го оправиха за около 200 лева.

Ами на мен ми казах целия мост долу, резервоар също от там заваряване после мазане с нещо да не ръждясва , мост и резервоар пак горе и така 4 стотака...
Изображение Изображение

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 11 Сеп 2009, 12:51

xerial написа:Ами на мен ми казах целия мост долу, резервоар също от там заваряване после мазане с нещо да не ръждясва , мост и резервоар пак горе и така 4 стотака...

Така е колега, но се свалят и задните седалки и се "шие" и отгоре. Поне моя майстор така каза и така направи. Иначе си е сложна операцията, затова не е и евтина. Ела на сбирката неделята и ще говорим :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kalanak » 11 Сеп 2009, 21:53

Колега тоя който ми оправи колата за 100 лева не ти го препоръчвам скоро ми усра колата много яко.Тоест взе ми няколко пъти над нормалното за ремонти по колата ми.После ми падна единия подкалник и се скарахме жестоко с него защото се държа много нагло.Ако ти се търси виж какви теми съм пускал по въпроса.Въпреки че нямам никакви забележки по задния ми мост не ти го препоръчвам.

ПредишнаСледваща

Назад към E46