Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Авг 2009, 13:33

Аз щи забъркам един протеин, доволен ще останИш ;)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Авг 2009, 13:43

Щом довърша гейнъра, до началото на Септември съм отворен за предложения за демоничен зоб :twisted: Мога да ходя на фитнес, когато има нужда, не ме мързи (не мога да повярвам, че го пиша) :) Засега съм доволен...макар, че няма някакъв особен резултат, но към кило и нещо вече Weider mega mass 2000 - прекрасен вкус, като че ли ми дава доста енергия за тренировката. В килограмите съм си почти непомръднал май, я има кило, я не :roll: Нооо убеден съм, че с постоянство, след месеци ще се забелязва доста разлика. Засега бицепс май 33 го мерих :)
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Авг 2009, 13:48

Bogat-Beden написа:
///peter написа:Само внимавай, че на повечко кила се цепат директно гащите :mhihi:
ако е само това ,добре Изображение

Много е добре, още си спомням последния как забели гащите във фитнеса хахаха :))) Но майтапа на страна упражнението е хубаво!

Amd, шегувах се за протеина, малко ти е рано още за демоничен ЗОБ :D действай с добра програма и добавките! :)

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 18 Авг 2009, 13:56

Смятам, че колегите ти дадоха много добри идеи и съвети относно тренировките. Само гледай преди добавките да наблягаш на храната, ако проблемът е финансов - разбирам, но ако имаш възможността, дай на някой да ти направи един добър хранителен режим и го спазвай много стриктно! Преди като ходих да тренирам(бех млад и зелен :mhihi: на 15-16-17) си копувах креатин, глутамин, протеин и кво ли още не, е имаше ефект, но не и такъв, какъвто имаше като засилих яко храната, просто неможех да се позная.
Неслучайно в повечето книги свързани с култиризма и нови и стари 80% от съдържанието на книгата е свързано с правилния хранителен режим.
Яко трениране с яка храна просто няма как да липсва ефект.
П.С.
Относно лимитите...
Лимит може да има само в главата ти... :-)
Като далеч не смятам това за много. Според мен поне, ако човек няма да се състезава, химията има смисъл само ако си пробвал абсолютно всичко и не си могъл да прескочиш застоя.
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 18 Авг 2009, 14:02

Някой ентусиаст ако има нужда от 100-150 грама BCAА на Оptimum Nutrition, дето са ми останали, да пише да му ги пратя ...
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 18 Авг 2009, 16:12

justboy написа:Смятам, че колегите ти дадоха много добри идеи и съвети относно тренировките. Само гледай преди добавките да наблягаш на храната, ако проблемът е финансов - разбирам, но ако имаш възможността, дай на някой да ти направи един добър хранителен режим и го спазвай много стриктно! Преди като ходих да тренирам(бех млад и зелен :mhihi: на 15-16-17) си копувах креатин, глутамин, протеин и кво ли още не, е имаше ефект, но не и такъв, какъвто имаше като засилих яко храната, просто неможех да се позная.
Неслучайно в повечето книги свързани с култиризма и нови и стари 80% от съдържанието на книгата е свързано с правилния хранителен режим.
Яко трениране с яка храна просто няма как да липсва ефект.
П.С.
Относно лимитите...
Лимит може да има само в главата ти... :-)
Като далеч не смятам това за много. Според мен поне, ако човек няма да се състезава, химията има смисъл само ако си пробвал абсолютно всичко и не си могъл да прескочиш застоя.

Зоба след 50 може би е полезен, защото тогава тялото не произвежда собствен тестостерон.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Авг 2009, 16:37

При диабет организма също не произвежда инсулин, но това не прави, този който се внася отвън особено полезен ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 18 Авг 2009, 21:14

amd написа:Щом довърша гейнъра, до началото на Септември съм отворен за предложения за демоничен зоб.......
.......... Засега бицепс май 33 го мерих :)

Мисля че ти е мноооооооого рано за какъвто и да е зоб,още повече демоничен :!: :mhihi:

Ryapoff написа:Зоба след 50 може би е полезен, защото тогава тялото не произвежда собствен тестостерон

Бисерите в тая тема валят като метеоритен дъжд :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 18 Авг 2009, 21:34

За аминокиселините не знам, обаче с гейнъра според мен трябва да се внимава, защото има страшно много захар и така да се каже "диабета чука на вратата". А иначе, не знам дали ще има някакъв ефект от него, общо взето почти няма как да кача маса май :roll: А не кача ли...оставя ми да оформям, ама какво да оформям слабо тяло :)
BMW only!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 18 Авг 2009, 21:46

amd написа:За аминокиселините не знам, обаче с гейнъра според мен трябва да се внимава, защото има страшно много захар и така да се каже "диабета чука на вратата". А иначе, не знам дали ще има някакъв ефект от него, общо взето почти няма как да кача маса май :roll: А не кача ли...оставя ми да оформям, ама какво да оформям слабо тяло :)

Алелуя, мен от гейнър ме е страх като дявол от тамян, щото дупарата само повечко въглехидрати чака :evil: Едно прилично протеинче за мен е напълно достатъчно.
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Авг 2009, 21:59

Честно казано и аз не виждам причина да се дава три цифрена сума за захар, при положение, че в Метро е по 1-2лв килото ли колко е там.. Ама аз съм и пристрастен, щото въглехидрати по принцип не накусвам от около 3- 4 години, карам само на мазно и протеин :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 18 Авг 2009, 22:06

bum_bum написа:Честно казано и аз не виждам причина да се дава три цифрена сума за захар, при положение, че в Метро е по 1-2лв килото ли колко е там.. Ама аз съм и пристрастен, щото въглехидрати по принцип не накусвам от около 3- 4 години, карам само на мазно и протеин :mrgreen:

Едан бучка сланинка за закуска? :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Авг 2009, 22:35

:yes: Яйца със свинска мас, масло, сланина, квото падне :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Авг 2009, 9:06

:comp:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 19 Авг 2009, 13:19

Моллов, нема к'во да се нервиш, ВМ НВД е доста популярна напоследък, а и не само :)
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата