Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Щом довърша гейнъра, до началото на Септември съм отворен за предложения за демоничен зоб
Мога да ходя на фитнес, когато има нужда, не ме мързи (не мога да повярвам, че го пиша)
Засега съм доволен...макар, че няма някакъв особен резултат, но към кило и нещо вече Weider mega mass 2000 - прекрасен вкус, като че ли ми дава доста енергия за тренировката. В килограмите съм си почти непомръднал май, я има кило, я не
Нооо убеден съм, че с постоянство, след месеци ще се забелязва доста разлика. Засега бицепс май 33 го мерих 

BMW only!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Много е добре, още си спомням последния как забели гащите във фитнеса хахаха

Amd, шегувах се за протеина, малко ти е рано още за демоничен ЗОБ

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Смятам, че колегите ти дадоха много добри идеи и съвети относно тренировките. Само гледай преди добавките да наблягаш на храната, ако проблемът е финансов - разбирам, но ако имаш възможността, дай на някой да ти направи един добър хранителен режим и го спазвай много стриктно! Преди като ходих да тренирам(бех млад и зелен
на 15-16-17) си копувах креатин, глутамин, протеин и кво ли още не, е имаше ефект, но не и такъв, какъвто имаше като засилих яко храната, просто неможех да се позная.
Неслучайно в повечето книги свързани с култиризма и нови и стари 80% от съдържанието на книгата е свързано с правилния хранителен режим.
Яко трениране с яка храна просто няма как да липсва ефект.
П.С.
Относно лимитите...
Лимит може да има само в главата ти... :-)
Като далеч не смятам това за много. Според мен поне, ако човек няма да се състезава, химията има смисъл само ако си пробвал абсолютно всичко и не си могъл да прескочиш застоя.

Неслучайно в повечето книги свързани с култиризма и нови и стари 80% от съдържанието на книгата е свързано с правилния хранителен режим.
П.С.
Относно лимитите...
Като далеч не смятам това за много. Според мен поне, ако човек няма да се състезава, химията има смисъл само ако си пробвал абсолютно всичко и не си могъл да прескочиш застоя.

E34, E38
justboy написа:Смятам, че колегите ти дадоха много добри идеи и съвети относно тренировките. Само гледай преди добавките да наблягаш на храната, ако проблемът е финансов - разбирам, но ако имаш възможността, дай на някой да ти направи един добър хранителен режим и го спазвай много стриктно! Преди като ходих да тренирам(бех млад и зеленна 15-16-17) си копувах креатин, глутамин, протеин и кво ли още не, е имаше ефект, но не и такъв, какъвто имаше като засилих яко храната, просто неможех да се позная.
П.С.
Относно лимитите...
Зоба след 50 може би е полезен, защото тогава тялото не произвежда собствен тестостерон.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
При диабет организма също не произвежда инсулин, но това не прави, този който се внася отвън особено полезен 

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
amd написа:Щом довърша гейнъра, до началото на Септември съм отворен за предложения за демоничен зоб.......
.......... Засега бицепс май 33 го мерих
Мисля че ти е мноооооооого рано за какъвто и да е зоб,още повече демоничен

Ryapoff написа:Зоба след 50 може би е полезен, защото тогава тялото не произвежда собствен тестостерон
Бисерите в тая тема валят като метеоритен дъжд

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
За аминокиселините не знам, обаче с гейнъра според мен трябва да се внимава, защото има страшно много захар и така да се каже "диабета чука на вратата". А иначе, не знам дали ще има някакъв ефект от него, общо взето почти няма как да кача маса май
А не кача ли...оставя ми да оформям, ама какво да оформям слабо тяло 

BMW only!
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
amd написа:За аминокиселините не знам, обаче с гейнъра според мен трябва да се внимава, защото има страшно много захар и така да се каже "диабета чука на вратата". А иначе, не знам дали ще има някакъв ефект от него, общо взето почти няма как да кача маса майА не кача ли...оставя ми да оформям, ама какво да оформям слабо тяло
Алелуя, мен от гейнър ме е страх като дявол от тамян, щото дупарата само повечко въглехидрати чака

Si non confectus, non reficiat.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Честно казано и аз не виждам причина да се дава три цифрена сума за захар, при положение, че в Метро е по 1-2лв килото ли колко е там.. Ама аз съм и пристрастен, щото въглехидрати по принцип не накусвам от около 3- 4 години, карам само на мазно и протеин 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bum_bum написа:Честно казано и аз не виждам причина да се дава три цифрена сума за захар, при положение, че в Метро е по 1-2лв килото ли колко е там.. Ама аз съм и пристрастен, щото въглехидрати по принцип не накусвам от около 3- 4 години, карам само на мазно и протеин
Едан бучка сланинка за закуска?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-