халогени ксенон
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Колега, аз си бях взел крушки Philips 55W за халогените, освен че светят в бяло и не заслепяват толкова, верно че цената беше 10-11лв за брой, но съм много доволен, вече година и половина съм с тях, в галерията ми можеш да видиш как светят през ноща 

liloff написа:Ксенон, ама като видя ксенон на халогени в ясно време се "заслепявам" и почвам да карам в насрещното за урок на гъзара. Крайно неприятно е да караш с/у кола с ксенони на халогените.
ела да караш срещшу мен, с ксенони и на къси и на халогени та видиме.
ПС Ако са ти регулирани халогените като за гъзария, няма да пречиш на икой, това не е гнусна 124ка, чиито халогени са на нивото на основните фарове. още повече аз халогенен заводски фар да свети на повече от 3м концентрирана светлина не съм видял.
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Ако ти душа сака слагай. Тук може да чуеш 1001 мнения и всичките да са разлини. Лично аз смятам, че всеки си гледа колата както му харесва. По въпроса за заслепяването ще кажа, че няма как това да стане, защото халогените на Е36 се намират на 20 см от земята и светят на 3 - 4 метра пред колата. За да заслепиш някого с халогените трябва да ги настоиш на нивото на късите и пак не е сигурно какъв ще е ефекта.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
stony1 написа:Ако ти душа сака слагай. Тук може да чуеш 1001 мнения и всичките да са разлини. Лично аз смятам, че всеки си гледа колата както му харесва. По въпроса за заслепяването ще кажа, че няма как това да стане, защото халогените на Е36 се намират на 20 см от земята и светят на 3 - 4 метра пред колата. За да заслепиш някого с халогените трябва да ги настоиш на нивото на късите и пак не е сигурно какъв ще е ефекта.
особенно в сумрак или вечер е много "готЕно" да си на халогени и виждаш по-добре и т.н. и ксенон задължително на халогените, даже БИ-ксенон

стига глупости
добре, че махнаха халогенните фарове на новите М-ки, сещайте се колко работа вършат ...
дано глобите за каране на халогени станат по 200-300лв., та най-накрая се спрете с глупостите!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
vicho написа:добре, че махнаха халогенните фарове на новите М-ки, сещайте се колко работа вършат ...
Причината точно М- ката да няма халогени нали се сещаш, че не е точно тая

Ако са само за пиниз и не заслепяват не виждам кво пречи ксенона на халогените..
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
само дето рефлекторният фар не реже така че колкото и да го настройваш рефлектора надолу винаги блести и нагоре .... а и на халогените идеята е да са ниско и успоредно на пътя а не забити на 2-3 метра пред колата .....
относно М3 и халогени .... едва ли ще натискаш 420 коня в мъглата
а тая ламя трябва и да се охлажда отнейде 
относно М3 и халогени .... едва ли ще натискаш 420 коня в мъглата

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не знам кви ги мъдрите, ама с хенон да ти трябват халогените - за очила си... не виждам особена причина да имаш нужда от халогени след като си сложил хенон... кво точно в повече ти осветяват тия халогени... ей богу, аз не видях (освен ако не боднеш и там хенон - тогава е чок шокар!)
Освен пустата гъзария, май за друго няма... затва и по-добре с тия LED ламБи на халогените, че да блещукат в бЕло и халогеньити и туй то... аман от тарикати с нерегулирани фарове и/или халогени... за 4 ходения до Бургас и обратно през последният месец се нагледах достатъчно... добре, че имам autodim на огледалото
Освен пустата гъзария, май за друго няма... затва и по-добре с тия LED ламБи на халогените, че да блещукат в бЕло и халогеньити и туй то... аман от тарикати с нерегулирани фарове и/или халогени... за 4 ходения до Бургас и обратно през последният месец се нагледах достатъчно... добре, че имам autodim на огледалото

- BH5482BH
- младши ентусиаст
-
- Кара: с превишена скорост
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Добре последно има ли крушка, която се доближава до 6000к ксенон, защото аз имам намерение да сложа за пиниз и някой да спомене каква крушка точно ще пасне. 

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
vladye написа:аз се ориентирах към това:
само дето ксенона ми е на 6500 и най-вероятно ще има малка разлика. но пак ще е по-добре от жълто де.
Тия ми се виждат с малко диоди, не са ли слаби?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
А що просто не си сложите халогени с лупа - цокъла им е Н7,черни стъкла..са не искам да чета "ще ги откраднат първата нощ" щото ксенон ще им сложите без да им треперите,пък халогените да ви притесняват 

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3