Отключване проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
bebekrisss написа:Milen83 написа:Колега ще може ли да ми кажеш каде се намират тези мотори и скьп ли е ремонта им .
Аз това го свърших преди два дни!
Значи - сваляш жабката, зад нея ще видиш една бяла кутия с три снопа кабели забодени в нея, махаш буксите с кабелите, вадиш кутията/малко е трудно, ама ще се справиш/ отваряш я, взимаш цялата платка, отиваш с нея в Пулсатор в Студентски град, взимаш релетата - струват по 12лв. бройката и ти ги запояват на място за 10 лева. Връщаш се, слагаш платката на мястото и и си готов!!!
Забрявяш за проблемите с отключването!
Колега я сподели от къде взе релетата ? Пулсатор къде се намира точно в Студ и процедурата е валидна и за релето за заключването нали?
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Чукни го в Гугъл-а и ще излезне! Забравих улицата как се казваше...
Да - аз имах проблеми само с отключването, ама за всеки слчай смених и двете релета!

Да - аз имах проблеми само с отключването, ама за всеки слчай смених и двете релета!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
здравей те аз имам проблем с капачката на резервоара.Понякога се заключва а понякога не.Жилото съм го раздвижил/движисе лесно на ръка/Когато заключа се усеща леко да премръдва но не излиза щифта.Дайте съвет.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега имаше някаде тема за щифта,проблема доколкото си спомням е от него,отвори капачето и заклучи колата дасе покаже щифта,след това го зачести добре и около него също,може да се пръсне вд-40 или нещо масалце

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2