Проблем с GROM-USB-BMW - адаптор за USB или iPod
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
нови игри
I.V.G. написа:Batence гледам в сайта ти някакви нови игри,някой има ли вече си сложил от тях и как се държат
Новия адаптор е ANYCARLINK,работи си перфектно,разликата с ГРОМ е че няма СД текст и неможе да се включи директно на кабелите за ченджъра т .е. двете букси които стоят в багажника,трябва да се монтира директно на радиото, но и цената му е 220лв, пък за 250лв полу4аваш адаптор в който има вграден блутут!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
spacepl написа:хмм изглежда интереснодоста при това
Аз от има няма три месеца му се каня на това, но още не съм разбрал, дали ще работи с инсталиран iGO на компютър

За който не е разбрал, това е емулатор, към който може да се включи PC, което да се разпознава от i-BUS-a

- ivan.geo
- Потребител
-
- Кара: BMW 525d Touring '01
- Мечтае да кара: нова кола
Re: Проблем с GROM-USB-BMW - адаптор за USB или iPod
Само да споделя, че при мен ГРОМа си работи перфектно, излизат и ъпдейти на фърмуера. Кирил е много акуратен и го препоръчвам горещо.
и аз сложих Grom USB при Кирил (batence) много съм доволен от резултата, колегата е точен и пипа внимателно
www.bmwпрофесори-bg.net
Az ot poveche ot godina sum s Grom USB2 s metalnata kutia i sum slozil versia 26 i veche 7-8mes. Raboti bez problemi.Neznam kak e s poslednia firmuear 30.Moze bi Kiril da kaze kakvi sa podobreniata s nego.Pisha ot gsm-a.za koeto se izviniavam
Когато полужението стане напечено,
оцелявят само печените.
оцелявят само печените.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Как се сменя фърмуера на ГРОМ-а и от къде се тегли?
И, на истина, има ли смисъл да се сменя ако всичко рабити нормално, или процедурата се препоръчва само при наличие на някакъв проблем?
Какви бъгове се отстраняват с последната версия?
И, на истина, има ли смисъл да се сменя ако всичко рабити нормално, или процедурата се препоръчва само при наличие на някакъв проблем?
Какви бъгове се отстраняват с последната версия?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абе кви са текущите цени на това чудо на нАуката и техниката, че на сайта няма обявени.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
pazokolarov написа:Как се сменя фърмуера на ГРОМ-а и от къде се тегли?
...
Това го разбрах. Ето и линка:
http://gromaudio.com/software.html
За това какви бъгове се отстраняват споредната версия на ъпдейта нещо няма много информация

Колега,от няколко дена като включа ГРОМ-а и ми изписва AUXILIARY,
и никаква музика не тругва.С версия 24 съм от 7-8 месеца и до сега не съм имал проблеми.
Пробвах и с 26 и 30 но само ми изписва IPOD и пак никва музика.Каква може да е предполагаемата причина?
П.С.ГРОМ-а е с металната кутия GROM-USB2
П.С.Като подробност само да кажа че по същото време от както се появи проблема,бях махал акумулатора
и никаква музика не тругва.С версия 24 съм от 7-8 месеца и до сега не съм имал проблеми.
Пробвах и с 26 и 30 но само ми изписва IPOD и пак никва музика.Каква може да е предполагаемата причина?
П.С.ГРОМ-а е с металната кутия GROM-USB2
П.С.Като подробност само да кажа че по същото време от както се появи проблема,бях махал акумулатора
оцелявят само печените.
оцелявят само печените.
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
аз също съм с гром, но съм с една от първите версии, която няма опция аукс и съм сравнително доволен изключва ми понякога ама много много рядко може би 5 или 6 пъти за една година, натискам бутона мode и си работи, доволен съм Колеги мисля че който ще монтира гром не трябва да е с DSP, просто не върви.
Въпроса ми е към Кирил?
оцелявят само печените.
оцелявят само печените.
При мен пак се скапа и второто устройство. Нямам нерви да се занимавам повече - голяма боза излезе това устройство. Някой знае ли как се държат другите марки???
- baiKolio
- Потребител
-
- Кара: 520i Touring `99
аз имам известни наблюдения върху DENSION, макар и досега да съм поставял на Е46 предимно, но и при BMW, и Сеат, и Ауди ( то всъщност за тях адаптера е един и същ ) не е имало оплаквания. Единствения минус според мен е, че не вадят id3 текст ... базовият модел Gateway Lite поддържа USB-MP3/WMA/WAV, може да се върже и iPod, но с допълнителен кабел.
Може ли да се управлява от волана и да изглежда като CD-Changer?
- baiKolio
- Потребител
-
- Кара: 520i Touring `99
trid написа:Може ли да се управлява от волана и да изглежда като CD-Changer?
ако въпросът в към мен ....
то отговорът е - ДА .
естествено, че се управлява от волана, ти всъщност си управляваш оригиналното радио, което си мисли, че има закачен оригинален чейнджър, само дето вместо чейнджър има този адаптер за USB

Закача се отзад на радиото, като в комплекта има всички неоходими преходни букси. Колкото до това как изглежда, малко не разбрах въпроса. Ако имаш предвид на дисплея на радиото да изглежда като CD-Changer, точно така е. А иначе физически е кутийка с големината на половин цигарена кутия