M3 Evo - размисли
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Turturelo написа:....
Няма никаква лъжа в думите ти , само намери хора да свидетелстват че съм "хлъзгав"

Нямам нищо против да се срещна с теб , но нямаме каво да си кажем , докато поне една година не стопанисваш БМВ , тогава може да намерим общ език

Не че съм някакъв авторитет .но смятам че е много кофти да се прави ТУНИНГ на бмв...камо ли пък М3
Със първото сменено болтче вече тва не е бмв ,все едно...противна ми е тази всеобща вманиаченост по "яките тунинговани зверове ,със прагове и спойлери и 5kw музика"...просто въпрос на мнение 

But does a human form display to those who dwell in realms of day
ngc7052 написа:...........
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15
Ский пичага , що ти или Тутурело не я купихте и да я раставрирате в оригиналния й вид

Много интересни неща стават в тоя форум ,първо всички отричаха че тази кола е такава кавато е , после пък сме били изроди че сме я били правили еди какво си

Колата е станала НЕОРИГИНАЛНА в момента в който в Плевен са сменили мотора й

Последна промяна bawareca на 23 Май 2005, 1:01, променена общо 1 път

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Бозата дето уж беше станала тук, май тепърва започва
. А относно М3-ката, само едно мога да кажа, че пича дето дава парите може да си я прави каквото си иска, пък било то и с пейка за влюбени на 3 етажа, с турбо, мурбо и каквото се сети. И никой няма право да му се бърка - може да си кажете мнението, какво вие бихте направили, ама пък чак да правите квалификации - не мисля, че имате право. Киро е прав във случая - че на който много му пука каква ще е съдбата и - да я беше купил той и да си я прави каквото си иска, всичко друго е "детска радост и бенгалски огън" и дрънкане на една камара никому ненужни глупости.

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Спора е съвсем безсмислен, още по-малко в основния форум. Мисля че трябва да седнете и да си ги кажете тея неща директно - може пък да ви олекне.
Владо, лесно е да бъдеш идеалист на думи, ма не забравяй че който плаща той поръчва музиката.
Владо, лесно е да бъдеш идеалист на думи, ма не забравяй че който плаща той поръчва музиката.
Я един опит да оправим темата.
Добре много мнения това БМВ не трябва да се прави нищо по него, трябва да остане оригинал. Но измежду всичките нападки в двата отбора/тук се разграничават само такива/ никой не каза, ЗАЩО стоите зад това мнение!
Смятам, че ако си изложите причините и забравите за момемнт враждата темата ще стане по-човешка поучителна/а главните участници са го доказали не веднъж, че могат да спорят на доста по-високо ниво/.
The choice is yours.
Добре много мнения това БМВ не трябва да се прави нищо по него, трябва да остане оригинал. Но измежду всичките нападки в двата отбора/тук се разграничават само такива/ никой не каза, ЗАЩО стоите зад това мнение!
Смятам, че ако си изложите причините и забравите за момемнт враждата темата ще стане по-човешка поучителна/а главните участници са го доказали не веднъж, че могат да спорят на доста по-високо ниво/.
The choice is yours.
Автомобилите нямат душа ! Те са просто купчина ламарина !
Тези купчини ламарини понякога се превръщат в страст .
Страста на всеки един притежател на такава ламарина е строго индивидуална и се тълкува по различен начин.
Личното ми мнение е че трябва да се знае коя ламарина колко може да върви и трябва да се работи по тоя въпрос ( с ум и глупост )
Пък дали е М3 или М6 няма никакво значение ( кой колкото може да си позволи)
А пък това с БМВ и традиции са пълни глупости !
БМВ си е просто пазарен продукт(стока) която е произведена с цел печалба както и всички други автомобили
Едни харесват БМВ други харесват Мерцедес и така нататак.
Така че на хората които са се захванали с тунинг на двигатели и търсещи напредък мога да пожелая УСПЕХ и повече POWER
Тези купчини ламарини понякога се превръщат в страст .
Страста на всеки един притежател на такава ламарина е строго индивидуална и се тълкува по различен начин.
Личното ми мнение е че трябва да се знае коя ламарина колко може да върви и трябва да се работи по тоя въпрос ( с ум и глупост )
Пък дали е М3 или М6 няма никакво значение ( кой колкото може да си позволи)
БМВ си е просто пазарен продукт(стока) която е произведена с цел печалба както и всички други автомобили
Едни харесват БМВ други харесват Мерцедес и така нататак.
Така че на хората които са се захванали с тунинг на двигатели и търсещи напредък мога да пожелая УСПЕХ и повече POWER

Haynes написа:Автомобилите нямат душа ! Те са просто купчина ламарина !
Haynes написа:Пък дали е М3 или М6 няма никакво значение ( кой колкото може да си позволи)

One passion,one car,one life...
Причината за да не купя М3-ката беше , че ми ще ми трябват още 7-10к Евро да е направа в оригинален вид. Затова си казах, като се прибера ако, е още там ще му мисля...
Сега, някакси ме е яд
Все си мисля, че за да се направи бмв - 500+ коня М3 ево 3 не трябва да е основата...
Туртурело е прав донякъде, това е кола където трябва да се направи напълно оригинална, и да се държи в гараж..., но от друга страна и бавареца е прав, се пак това не е негова кола, и който плаща той поръчва...
Вътрешно все се надявам тази кола да остане или стане като от завода, но тъй като не е моя, нямам право да критикувам никой, мога само да сажелявам.
Бавареца, успех с прокета, ще се радвам ако найстина стане 500 коня

Сега, някакси ме е яд

Все си мисля, че за да се направи бмв - 500+ коня М3 ево 3 не трябва да е основата...

Туртурело е прав донякъде, това е кола където трябва да се направи напълно оригинална, и да се държи в гараж..., но от друга страна и бавареца е прав, се пак това не е негова кола, и който плаща той поръчва...

Вътрешно все се надявам тази кола да остане или стане като от завода, но тъй като не е моя, нямам право да критикувам никой, мога само да сажелявам.

Бавареца, успех с прокета, ще се радвам ако найстина стане 500 коня

Haynes написа:........
Мисля че са много малко от феновете тук , които ще се съгласят с теб. Както вече споменах повече от 90% от хората тук се лишават от нещо за да карат ЧИТАВО БМВ. При мен лично нещата понякога стигат до болестно състояние , ама тва е друга тема

Gad написа:......
За сумата за реставрацията горе-долу правилно си се ориентирал , ама може и да не стигне

Иначе аз съм един от авторите и главен изпълнител на проекта и се надявам някой ден да се гордея с резултата

защо не са ти отговорили нямам идея .. ще ти разкажа как аз попаднах там и как Мегов също щеше да попадне там .. но наживо, не искам да го правя достояние на много хора.
Ще ти кажа и защо вдигнаха цените .. два пъти .. което не е съвсем така, но горе-долу си близо!
А мисля, че прекалено малко ме познаваш, за да си толкова категоричен в заключенията си ..
може да съм умрял от глад, може и да не си знам парите и да работя за кеф, може да имам брат, може и да нямам, може Kamikadze да ми е брат, може да са ме изгонили от Камор Ауто, а може и да съм напуснал по собствено желание, може сега съм безработен, може и с недвижими имоти да се занимавам, може и инструктор към BMW да работя, може да си карам Rover-а ама може и да имам M3 .. това са неща, които на теб не са ти известни както и много много други..така, че думите ти олекват, твойте, както и на много други хора! Искам пак да подчертая, че държа да си кажем някой от нещата в очите .. живо ме интересува фонда за психическото ми лечение ..
Ще ти кажа и защо вдигнаха цените .. два пъти .. което не е съвсем така, но горе-долу си близо!
А мисля, че прекалено малко ме познаваш, за да си толкова категоричен в заключенията си ..

Последна промяна Turturelo на 23 Май 2005, 11:56, променена общо 1 път
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Аз ако мога да си кажа скромното мнение - това да се оправи колата и да се скрие в гараж са такива глупости, че няма накъде. М3, пък била и тя Ево последния да затвори вратата е направена да се кара...
Турти, всичките пичове на Ринга, които карат бивши истински ДТМ коли са дебили, значи и не са ентусиасти... Меко казано глупаво...
Пичът, които е първи собственик на М1 на 140,000км със 70,000 от тях на Ринга също е дебил, понеже М1-то е с карбоново табло и без интериор? Ами разните 3.0CSL, които се появяват от време на време?
Мани бе! Тъпанари! Всяко БМВ трябва да се държи в гараж, и ако едно винтче не е от Мюнхен, то значи колата изведъж няма стойност...
Пич, не всичко на тоя свят се мери с пари... Гъделът е много по-важен! И ако 500+ в М3 доставят кеф на Росен Коларов - само евала мога да му кажа за желанието!!! Пък дано Киро и Явор го направят добре!!!
Турти, всичките пичове на Ринга, които карат бивши истински ДТМ коли са дебили, значи и не са ентусиасти... Меко казано глупаво...
Пичът, които е първи собственик на М1 на 140,000км със 70,000 от тях на Ринга също е дебил, понеже М1-то е с карбоново табло и без интериор? Ами разните 3.0CSL, които се появяват от време на време?
Мани бе! Тъпанари! Всяко БМВ трябва да се държи в гараж, и ако едно винтче не е от Мюнхен, то значи колата изведъж няма стойност...
Пич, не всичко на тоя свят се мери с пари... Гъделът е много по-важен! И ако 500+ в М3 доставят кеф на Росен Коларов - само евала мога да му кажа за желанието!!! Пък дано Киро и Явор го направят добре!!!
Power is Nothing Without Insanity

Запомнете едно от мен и ако го спазвате ще имате много по-малко главоболия в живота - Не всичко на този Свят е така както изглежда!
м/у другото благодаря на Войков, Енджи и Цене.. те са много близо до истината! Всички останали .. хал хабер си нямат!
Peace!
70 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5