Едно проблемче с дневния километраж.
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Едно проблемче с дневния километраж.
И така колеги вчера след като заредих на бензиностанцията и се опитах да го зануля малкия километраж но уви не успях някой ако се е сблъсквал с този проблем или има идея моля нека да сподели

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
И при мен се получи същия проблем и то два пъти.Разкачи акумулатора и след 10мин го закачи пак и всичко ще е ОК.
- ggb
- ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:И при мен се получи същия проблем и то два пъти.Разкачи акумулатора и след 10мин го закачи пак и всичко ще е ОК.
Благодаря ти за бързия отговор ще го направя.

.
При мен е така от години
Като запаля изчаквам малко да изгасне инспекшъна и после се занулява.
Сменях и табла и пак същата работа
Като запаля изчаквам малко да изгасне инспекшъна и после се занулява.
Сменях и табла и пак същата работа
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- ggb
- ентусиаст
-
И колеги както спря да занулява така след два дни сам се оправи така и не разбрах какво се е случило но засега работи

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
А моя снощи като си идвах от Слънчев Бряг и спря да върти. Моята е от първите М50 и километража е като на лада
Кажете къде да търся причината?

- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
така и така сте отворили тема да попитам и аз - и дневния и основния километраж се появяват и изчезват непрестанно,през повечето време ги няма и се забелязват само части от някои от цифрите? казаха ми че изгаряли някакви пикселчета,ама маи като гледам ще трябва друго табло? 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Колега ако разбирам правилно си с аналоговия километраж,при старата ми 5ца беше с такова табло и имах същия проблем свалих таблото и раздвижих моторчето за километража и се оправи ако не се оправи пиши ми.dj_ennsy_1 написа:А моя снощи като си идвах от Слънчев Бряг и спря да върти. Моята е от първите М50 и километража е като на ладаКажете къде да търся причината?
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Ако сте с големия борд и сте задали растояние за да ви изписва време на пристигане също не може да се занулява дневния километраж 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
LiTtLeRoCk написа:Колега ако разбирам правилно си с аналоговия километраж,при старата ми 5ца беше с такова табло и имах същия проблем свалих таблото и раздвижих моторчето за километража и се оправи ако не се оправи пиши ми.dj_ennsy_1 написа:А моя снощи като си идвах от Слънчев Бряг и спря да върти. Моята е от първите М50 и километража е като на ладаКажете къде да търся причината?
Ще го пробвам колега, ама да ми остане малко време, че тук за един месец смянам масло... не я спирам а и по тези умрели пътища хвърлих предница... с тези нарязани асфалти-всеедно бурдюри взимам челно-дее*а тяхната майка

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dj_ennsy_1 написа:LiTtLeRoCk написа:Колега ако разбирам правилно си с аналоговия километраж,при старата ми 5ца беше с такова табло и имах същия проблем свалих таблото и раздвижих моторчето за километража и се оправи ако не се оправи пиши ми.dj_ennsy_1 написа:А моя снощи като си идвах от Слънчев Бряг и спря да върти. Моята е от първите М50 и километража е като на ладаКажете къде да търся причината?
Ще го пробвам колега, ама да ми остане малко време, че тук за един месец смянам масло... не я спирам а и по тези умрели пътища хвърлих предница... с тези нарязани асфалти-всеедно бурдюри взимам челно-дее*а тяхната майкаи сега трябва да дам 200 лв за данък, че съм пребил пътищата...
просто вземи бележка от някоя морга и я отпиши и не се занимаваш с глупости никога повече.

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
_65536_kb_sec_ написа:dj_ennsy_1 написа:LiTtLeRoCk написа:Колега ако разбирам правилно си с аналоговия километраж,при старата ми 5ца беше с такова табло и имах същия проблем свалих таблото и раздвижих моторчето за километража и се оправи ако не се оправи пиши ми.dj_ennsy_1 написа:А моя снощи като си идвах от Слънчев Бряг и спря да върти. Моята е от първите М50 и километража е като на ладаКажете къде да търся причината?
Ще го пробвам колега, ама да ми остане малко време, че тук за един месец смянам масло... не я спирам а и по тези умрели пътища хвърлих предница... с тези нарязани асфалти-всеедно бурдюри взимам челно-дее*а тяхната майкаи сега трябва да дам 200 лв за данък, че съм пребил пътищата...
просто вземи бележка от някоя морга и я отпиши и не се занимаваш с глупости никога повече.
а преглед как ще мине бре стояне

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2