M50B20 не пали. Проблема решен!
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
M50B20 не пали. Проблема решен!
Може ли в резултат на намокряне на средната конзола, областта между скоростния лост и ръчната спирачка и по-точно бутоните за стъклата и за аварийните, автомобила да откаже да пали?
Тая вечер при мен стана точно това.Спрях загасих двигателя и .... изтървах една бутилка с минерална вода до мен от дясно, плисна и върху бутоните, но не повече от 50 мл . Подсуших всичко, но така и не запалих след това. Бензин има, няма изгорели предпазители, аварийните и стъклата си бачкат.
Ще ми се утре като изсъхне да се оправи сама, но ума ми не го побира как ще спре да пали от това.
Има вариант и всичко да е просто съвпадение, и примерно да е отказала бензиновата помпа.
Та ако някой си е оливал колата и е имал проблеми ще ме зарадва да сподели.
Тая вечер при мен стана точно това.Спрях загасих двигателя и .... изтървах една бутилка с минерална вода до мен от дясно, плисна и върху бутоните, но не повече от 50 мл . Подсуших всичко, но така и не запалих след това. Бензин има, няма изгорели предпазители, аварийните и стъклата си бачкат.
Ще ми се утре като изсъхне да се оправи сама, но ума ми не го побира как ще спре да пали от това.
Има вариант и всичко да е просто съвпадение, и примерно да е отказала бензиновата помпа.
Та ако някой си е оливал колата и е имал проблеми ще ме зарадва да сподели.

Последна промяна blagoz на 28 Авг 2009, 10:32, променена общо 1 път
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
съмнява ме. моята като ми я докара баща ми ми каза да си из4истя същото място щото по пътя без да иска ли4нал литър и половина кола. няма да ви казвам ква лепкава истоеия беше. но колата си вървеше нормално
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Промени заглавието на нещо от сорта - "М20В20 не пали - Проблема решен"
Честито за бързото намерено решение.

Честито за бързото намерено решение.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
7 мнения
• Страница 1 от 1