Ролка на климатика - направи си сам
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Не ви разбирам колеги...
Вярно-не изглежда никак добре чисто визуално сътвореното от колегата, но къде е проблема???
Защо трябва да дадеш 500 като можеш да минеш с 50???
Говорим за скапан лагер!!
Какво го подхванахте колегата??
Това си е DIY!Български вариант, но какво от това??
Седнал е и е отстранил проблема!-похвално!
Чувството на задоволство в такъв момент е несравнимо, защото си се справил САМ, а не защото си икономисал парите (макар в наши дни и това да е от голямо значение!)
Вярно-не изглежда никак добре чисто визуално сътвореното от колегата, но къде е проблема???
Защо трябва да дадеш 500 като можеш да минеш с 50???
Говорим за скапан лагер!!
Какво го подхванахте колегата??
Това си е DIY!Български вариант, но какво от това??
Седнал е и е отстранил проблема!-похвално!
Чувството на задоволство в такъв момент е несравнимо, защото си се справил САМ, а не защото си икономисал парите (макар в наши дни и това да е от голямо значение!)
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Колега, лично видях как на едно зелено БМВ му сложиха жило за предния капак от велосипед. Така че споко.
..... колега и пред мен свалиха ляво огледало на една перфектна кола тай ,че споко
..... колега и пред мен свалиха ляво огледало на една перфектна кола тай ,че споко

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
bmw325tds написа:vanci88 написа:Колега, лично видях как на едно зелено БМВ му сложиха жило за предния капак от велосипед. Така че споко.
1) Това за жилото е истина.
2) Ти тъп ли си че си стоял и си гледал?
Естествено,че не гледах само отидох и им казах....
няма смисъл момчета купете си тайванско от колегата lavitan....или от жигула и ще спестите за 17ки

Лека пич и очаквам още теми с метаморфози на части от теб!
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Много ми хареса темата, особено момента със споровете, личното ми мнение е, че темата се е получила много добре, кво като не е оригинален лагера, той от лада по здрав сигурно, маде ин русия, да олд скул
Аз друго искам да питам, може да ми е малко тъп въпроса, но как се разбира дали е за смяна този лагер или за ремонт, трябва да увлича ремакът ли, или някакво виене се чува или да търся механични следи по самата ролка

Аз друго искам да питам, може да ми е малко тъп въпроса, но как се разбира дали е за смяна този лагер или за ремонт, трябва да увлича ремакът ли, или някакво виене се чува или да търся механични следи по самата ролка

- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
явно имаш свободно време да вкараш толкоз труд за такова нещо . Спестил си някой лев ако не си броиш труда действително , и е станало грозно ... Щом имаш гараж и инструменти земи къцкай по малко частно по скрападжийските коли , и си докарвай некой лев колата ти не само да работи добре , но и да изглежда така .. Само заради вида на тая ролка аз никога няма да си я сложа в колата .
п.п. така и така си я сложил и доста си си поиграл да стане , що не я пооформи и позачисти малко с шлайфа , спрейче нещо ? така си е чисто като детайл от 20 годишно ремарке
п.п. така и така си я сложил и доста си си поиграл да стане , що не я пооформи и позачисти малко с шлайфа , спрейче нещо ? така си е чисто като детайл от 20 годишно ремарке

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
и на мен не ми харесва ,ролката се ремонтира много по цивилизовано като се избие лагера и се смени само той ,струва 10 лв и ролката става като нова .. естествено не трябва да я оставиш да блокира ,явно е виела няколко месеца без никой да я чуе
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
bmw325tds написа:liloff написа:Пиши на laviatan за цена на тази ролка и си я смени с истинска. Не си струва да караш с такава ролка.
И верно... престанете да се заяждате, няма смисъл
laviatan - всеки го знае, защото купувате от нето части made in Tiwan.
Ходи до Германия си земи директно от завода на БМВ.
А колега първо не се пише Tiwan а Taiwan - защото за такава държава не съм чувал

Второ нещата ги взимам от обекти в Германия - фалирали покрай кризата/примерно накрайник LEMFORDER го давам на 28 лв. -това е под заводската цена

Всичко е с фактури за произход!
Ако нещо не е немско- някоя перка или дръжка винаги е упоменато пред съфорумците.
Извинявам се за

Относно ролката-всеки сам си решава как да си поддържа колата-все пак евала за ентусиазма,че имаш желание да си правиш нещата сам по колата и все на някой може да е полезна тази тема!

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колеги , какво го "захапахте" момчето .... недейте така ...
Колега , евала за труда и енусиазма .... Вярно не е станало като за изложение , ама ще върши работа още дълго , а и тоя лагер е напрактика вечен ... в края на краищата става дума за един глупав лагер .... А принципно за външния вид винаги може да се измисли нещо , я тяло маска , я малко позаформяне на струг и след това спрейче и тогав ще видиш как всички във форума ще ахнат и ще кажат евала .... трябвало е само още около 1 час разправия и похдоящи инструменти и работата ще стане по добре от оригинала....
Имам обаче една приятелска забележка .... Наистина не се изказа добре за колегата Laviatan ..... Нов си и не знаеш , но много хора предпочитат да взимат части от него , не само защото са на НЕВЕРОЯТНА цена , но и защото са качествени и изобщо не са Тайвански , както ти се изрази , а са си баш немски !
Жив и здрав и давай в същия дух , евала на хора дето не се страхуват да се поизцапат покрай колата си и да направят нещо със света !
Колега , евала за труда и енусиазма .... Вярно не е станало като за изложение , ама ще върши работа още дълго , а и тоя лагер е напрактика вечен ... в края на краищата става дума за един глупав лагер .... А принципно за външния вид винаги може да се измисли нещо , я тяло маска , я малко позаформяне на струг и след това спрейче и тогав ще видиш как всички във форума ще ахнат и ще кажат евала .... трябвало е само още около 1 час разправия и похдоящи инструменти и работата ще стане по добре от оригинала....
Имам обаче една приятелска забележка .... Наистина не се изказа добре за колегата Laviatan ..... Нов си и не знаеш , но много хора предпочитат да взимат части от него , не само защото са на НЕВЕРОЯТНА цена , но и защото са качествени и изобщо не са Тайвански , както ти се изрази , а са си баш немски !
Жив и здрав и давай в същия дух , евала на хора дето не се страхуват да се поизцапат покрай колата си и да направят нещо със света !
Последна промяна metodi80 на 14 Авг 2009, 13:49, променена общо 1 път
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3