Въпрос за боядисване със спрей
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Gerch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '93 318 IS COUPE
- Детайли за колата: '93 318 IS COUPE
M42B18
Колега ако си ентусиаст - като мен и имаш мерак сам да си правиш нещата (пак макар и малко непрофесионално). Ти препоръчвам да си вземеш копресор, пистолет, боя от бояджииски магазин и да си направиш всичко както трябва. Първия път ще ти излезе по- скъпо, ама както казваш, че често те закачат ( както мен) после ще си ги избиеш. На мен ми излезна 400 лв. първия път, ама след това само за боя даваш кинти и си ТИ
Виж какво ти трябва горе-долу, от где да го вземеш и ценички.
Успех.

Виж какво ти трябва горе-долу, от где да го вземеш и ценички.

Успех.
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Добре де, днес напазарих от Бриколаж шкурка 80, 200 и 1500, 1л спирт за горене и 3 броя черен матов спрей на който пише, че технологията и силата на пръскане доближава тази на пистолета за боя и леко набива в материала. По-късно ще пиша каква беше марката, но беше май 2-рото по цена след Car System на 11,5 флакона.
Като го направя другата седмица ще напиша колко издържа!
Като го направя другата седмица ще напиша колко издържа!
Последна промяна MasterRalf на 17 Авг 2009, 8:47, променена общо 1 път
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Един съвет от мен,да не вземеш да шкуриш с шкурката с номер 80.Много е е едра и ще направиш такива дълбоки драскоттини,че.....Използвай суха 320-350.По ситна е и не прави дълбоко драскотини.После минаваш с водна 800 и за финал прекарваш с 1200.
И замени спирта с кореселин.
И замени спирта с кореселин.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
момчета,само ще ви кажа,че аз сам си пръскам броните,и лайсните и то с спрей,праговете ги минах с БОДИ 950,а черните д-ли с структура 900 мисля,е и с 200 и с 220 чат пат и у насрешното,и още си е там боята,а кажете ми пи4а закво да дава грешни пари за техника,но виж някои каза че трябва да имаш "ръка" с това съм 100% съгласен
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Да видите как стана предната броня и вече 2 дни държи, незнам едно миене как ще се отрази, но съм минал с шкурката, с грунд за пластмаса и 5 или 6 слоя от спрея! За 10 лв мисля че се получи повече от отлично, тези надраните лайсни трябва направо да ги сменя, а под десният фар има едно дето малко гадно е станало, но там е кит и не успях да го измисля как да стане, но не се вижда чак толкова..
Другата седмица сигурно ще мина и праговете + долната част на задната броня, то по тях не би трябвало да има проблема с камъчетата и набирането на мръсотията както по предната.. та това е от мен, ако има развитие ще пиша тук!

Другата седмица сигурно ще мина и праговете + долната част на задната броня, то по тях не би трябвало да има проблема с камъчетата и набирането на мръсотията както по предната.. та това е от мен, ако има развитие ще пиша тук!
Никоя война не е свещена!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2