не работи хубаво на бензин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
не работи хубаво на бензин
Колеги на работи хубаво на бензин,като на три цилиндъра работи,проверих свещи кабели.....ок са,на газ няма проблем.Преди ми го правеше тоя номер и като я изфорсирам се оправяше,дали има нещо общо с инжекторите

- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
Пробвай с добавка за прочистване на дюзите-моята така се оправи.Аз взех добавка на кастрол и съм доволен.
- sasho_t
- Потребител
-
- Кара: 525TDS
И аз колиги имам тази дилема , да разкарам ли газта.На мен сутрин пали с павече въртене и държи ниски обороти , а когато загрее работи добре и пали с малко затруднение ,на ниски обороти.На теста с лампичката ми дава втора дюза и можеби и другите пикаят.Ще пробвом с добавка!
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
и аз алагам на дюзите.
аз също съм с обикновено газово, ама го разкарах. първоначално карах само на бензин, после моя монтьор ми предложи да разкара плочката и още някви чарколяци с идеята колата да върви по-добре и след центровка да харчи с някой и друг литър по-малко. сега бутилката стои в багажника, изпарителят също си е на място. но нямам намерение да карам на газ.
аз също съм с обикновено газово, ама го разкарах. първоначално карах само на бензин, после моя монтьор ми предложи да разкара плочката и още някви чарколяци с идеята колата да върви по-добре и след центровка да харчи с някой и друг литър по-малко. сега бутилката стои в багажника, изпарителят също си е на място. но нямам намерение да карам на газ.
- vasko_bawarec
- Потребител
-
- Кара: 320-ка E36
щом проблема ти е само на бензин значи 99% е е от запопушена дюза покарай я колата само на бензин 100-тика килонетра ако от скоро ти го прави тови тоя номер ще се оправи без никакви добавки.А иначе с каква газова си винаги ли пали на бензин колата и помпата спирана ли ти е
- vasko_bawarec
- Потребител
-
- Кара: 320-ка E36
недейте тека за газовите уредби ако е качествена уредбата няма да имате ядове какви ли не автомобили има на газ и нямат никакви проблеми даже и една лодка има на газ
11 мнения
• Страница 1 от 1