Neochakvashto se izmenenie v "NOVATA" sedmica ----
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Neochakvashto se izmenenie v "NOVATA" sedmica ----
Poradi goliamoto otricatelno mnenie koeto "NOVATA" 7 ma seria poluchi shte bude napraveno "opresnenie" v neiniat dizain, koeto shte stane do kraia na tazi godina .............. (eto edin link po dolo s malko info) !
http://www.autoweek.com/cat_content.mv? ... e=02012541
ps: sustoto se otnasia i do novata 5 ta seria koiato makar che oshte NE e pusnata v proizvodstvo se govori che shte poluchi podobna promiana samo 2 godini sled neinata poiava .......... proly '05.
Izglejda si beshe edna goliama greshka na Bavarcite s naemaneto na Americaneca Chris Bangle v dizainiraneto na BMW'tata ..........
http://www.autoweek.com/cat_content.mv? ... e=02012541
ps: sustoto se otnasia i do novata 5 ta seria koiato makar che oshte NE e pusnata v proizvodstvo se govori che shte poluchi podobna promiana samo 2 godini sled neinata poiava .......... proly '05.
Izglejda si beshe edna goliama greshka na Bavarcite s naemaneto na Americaneca Chris Bangle v dizainiraneto na BMW'tata ..........

mmmm da za sazelenie si e taka
Chris Banghole...
P.S.: taya novata 5 e pochti edno kam edno sas 7chata, do kolko znam triabva da ya pysnat tazi godina (no ne sam sigyren) ima niakava statia za 5 v edno italiansko spisane deto si go vzehm predi nova godina ot milano...ta tam pishesh po podbro za neya...ama Italianski ne mi e parva sila ta sigyrno sam razbral greshno.

Chris Banghole...

P.S.: taya novata 5 e pochti edno kam edno sas 7chata, do kolko znam triabva da ya pysnat tazi godina (no ne sam sigyren) ima niakava statia za 5 v edno italiansko spisane deto si go vzehm predi nova godina ot milano...ta tam pishesh po podbro za neya...ama Italianski ne mi e parva sila ta sigyrno sam razbral greshno.

Re: Neochakvashto se izmenenie v "NOVATA" sedmica
3C написа:Poradi goliamoto otricatelno mnenie koeto "NOVATA" 7 ma seria poluchi shte bude napraveno "opresnenie" v neiniat dizain,
kofti e che nqma spy photos

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

DA WOLF написа:...всеки си има мнениемоето лично се разминава с твоето :mha: :mha: :mha:
Няма лошо

Незнам... гледам ги аз правителствените Е65-ци щъкат из центъра всеки ден и се чудя какво толкова не им харесват хората

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
na men E65 mi haresva, ne znam zashto vsichki go pluiat tolkova
ne mi e lubimata kola, no stava. kolkoto do promqnata - tova e syvsem normalno, na vseki 1-2 godini pravqt razni malki fixove, minalata godina beshe E46 saloon, sega promeniha leko i E46 coupe/M3 i E46 Compact. dano tozi na 7-cata da e po-golqm obache, zashtoto bi mogla da e mnogo po-hubava
spy pics na novata 5-ta seriq izglejdat adski dobre, mejdu drugoto! ako namerq kyde bqha shte postna.

spy pics na novata 5-ta seriq izglejdat adski dobre, mejdu drugoto! ako namerq kyde bqha shte postna.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Новата 7-ца е така натъпкана с нововъведения и електронни с-ми че тя просто открива нова ера в автомобилостроенето. Тя така е и направена -да шокира и отвън и отвътре. Не че МВ от много години не се палят с електронна карта, но БМВ за пръв път премахват и подобието на контактен ключ и скоростен лост-това не е ли шокиращо.А двигателя с 330 к.с. и среден разход около 10 на сто/между другото спечелил произа "двигател на 2002г"/. Така че дизайна й е съвсем целенасочено нестандартен.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Andro Go e Kazal Nai-Dobre - Citiram gore dolu
..
"...Doshla ot Bydesteto za da osvetli nastoqstoto"
E65 its Just Amayzig

"...Doshla ot Bydesteto za da osvetli nastoqstoto"
E65 its Just Amayzig