Яко прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- mitko_dimitrov
- кандидат ентусиаст
-
Яко прекъсва
Колеги имам страшен проблем... Колата е Е36 318i М40В18 ... Прекъсва ми страшно много от 1000 до 3000 оборота... и не мога да разбера от какво е... Смениш свещи, кабели, в-шен филтър, филтър на газовата уредба и не мога да установя от какво е 

- ro6ko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 323i, E83 LCI
- Мечтае да кара: E 12
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
Бая се чудих дали да не пусна нова тема, но реших да пиша тук защото проблема ми се струва сходен. Значи от около седмица става нещо много странно. През деня когато е горещо колата взе да прекъсва и да не върви, а вечер няма никакви проблеми. Съмнява ме някой датчик, но знам ли нека някой ако има идея от какво е да сподели 

- bandita
- Потребител
-
- Кара: е90
Re: Яко прекъсва
mitko_dimitrov написа:Колеги имам страшен проблем... Колата е Е36 318i М40В18 ... Прекъсва ми страшно много от 1000 до 3000 оборота... и не мога да разбера от какво е... Смениш свещи, кабели, в-шен филтър, филтър на газовата уредба и не мога да установя от какво е
колега провери си кобили4ките и повдига4ите и вала ако е износен аз имах същия проблем и го оправих
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- bandita
- Потребител
-
- Кара: е90
колеги имах проблем с моита кола тя е Е36 М40 от 1година и сумати изхар4ени пари (някаде около1200лв.)до ден днешен открих проблема немойех да е форсирам стигаше някаде около 3000 оборота и по4ваше да прекъсва
решението:смених кобилиците и повдига4ите и ако вала е износен е хубаво да се смени после да не правите2 работи и колата работи перфектно. спряха ми ядовете дано да помогна с това и на друг
решението:смених кобилиците и повдига4ите и ако вала е износен е хубаво да се смени после да не правите2 работи и колата работи перфектно. спряха ми ядовете дано да помогна с това и на друг
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Колега преди да разколачиш мотора провери си дебитомераmitko_dimitrov написа:Колеги имам страшен проблем... Колата е Е36 318i М40В18 ... Прекъсва ми страшно много от 1000 до 3000 оборота... и не мога да разбера от какво е... Смениш свещи, кабели, в-шен филтър, филтър на газовата уредба и не мога да установя от какво е

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- yuzie
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 318i m43,97г.
колега и при мен проблема е сходен на газ ускотението е отлично ,но на бензин хич го няма ,имам съмнения ,че дюзите може да са се позапушили мисля да пробвам с добавка ,ако ли не на ултазвук ще ги нося,а има ли някои наблюдения към тези добавки 

за тези които имат сходен проблем-като заредих малко повечко бензин(естествено след изчистени на ултра дюзи)след около 50 километра се оправи прекъсването сега ускорява супер.Остана другия проблем мененето на обороти(падат почти до нула даже гасне по някога) 

15 мнения
• Страница 1 от 1