Интересна случка

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Интересна случка

Мнение от rado_rf » 21 Май 2005, 20:49

Днес от работа ни изпращат с един колега ни изпращат до София за некви там чарколяци. Спираме на шел да заредим. Влизам вътре да взема кафе. Излизам и... праааааааааас! Двете кафета на земята, а ченето ми увиснало до пъпа. Точно до нас паркирано едно новичко 645CI а, в този момент от него слиза една мадама, ма една такава лачена... абе красота в изящество.
Чувствам силен удар в гърба. Обръщам се, колегата.
- Кво стана с кафетата, бе???
Соча с пръст, щото бях изгубил дар слово. На свой ред гледам и неговото чене да увисва, ама предвидливо си сви езика. Да не изпадне и той. Окопитва се по-бързо от мен и с решителна крачка се насочва към девойката. Следвам го като куче мъчейки си да си спомня кой съм, къде съм и кво по дяволите стаа.
- Мълииии - долавям нещо средно между мучене на разгонена яловица и скопено говедо - тва има много кюнци бе...
Кимам като глухоням. Определено нещо съм забравил. А, да, можех да говоря. Едно време.
- Колежке - обръща се той фамилиарно към нея - я, кажи как се изкарват пари за една такава кола???
Мадамата започна само да клати глава, въздъхна и го потупа по рамото.
- Мой човек, за такава кола пари с работа не се изкарват. Запомни го.
Тая май е издухала километри с пишки.
Започна да рови в чантата си.
- Е, ся кво праиш? - продължава моя човек.
- Проверявам си фиша за тотото, мой човек.
След около десет секунди.
- Мамицата му - изпъшква колежката и гърдите и едва не спраскват тясната блузка. Благославям мислено тоя дето е измислил сутиена. Иначе, както си бях срещу нея съществуваше реалната опасност да бъда застрелян със силикон.
- Ся па кво стана - продължава колегата
- Ааа, нищо. Само дето моичкия пак ще се налюска.
- Заради едно тото???
И, аз не го вярвам, де...
- Не, но той използва всеки повод за да се налива и познай после кой остава на сухо.
В този момент в главата ми започна да светка червената лампичка. Налягането на маслото, мисля си. Не, бе идиот АЛАРМААААА.
Връщам се на земята. Оглеждам набързо положението, преценявам. Колегата точи лиги а, оная му смига закачливо. Тука има нещо гнило. Не знам кво е, ама със сигурност има нещо. Поглеждам към служебния опел. Вътре са парите за частите, не малка сума. Хващам колегата за яката и насила го довличам до колата. Вратите са открехнати, а ние ги бяхме затворили плътно. Чантичката с парите я няма. Изстинах. Имах чувството, че от яд бях станал керемиденозелен. Тършвам го моя полуидиот на седалката.
- Къде са кинтите?
Нашия се тупа по сакото. Аре и тоя забрави да говори. Паля и нервно се изнасям ат бензиностанцията, като не забравям да хвърля един поглед на БМВ-то. Кучката стои до него и ни маха с ръка. Кучка.

Та, за къде бяхме тръгнали? А, да, за части. Ма кви части...
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 21 Май 2005, 20:55

В една история колко много груба и брутална реалност :mhihi: :mhihi:
One passion,one car,one life...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 21 Май 2005, 22:59

поне каката беше ли хубава :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Babuna master
Аватар

Re: Интересна случка

Мнение от mitak_o » 21 Май 2005, 23:12

rado_rf написа:Мадамата започна само да клати глава, въздъхна и го потупа по рамото.

тая кака щом ви е проговорила начи има нещо гнило.
ама нали така :shock: :winky: :shock:
и после :( :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 22 Май 2005, 7:32

аууууууу Радо историйти ти винади са много добри......добре че сте останали с парите ;) :yes:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 22 Май 2005, 11:14

Радо, всеки път ти чета историйте с голям интерес. Било то Мафиозота или Каки с 6ци, вообще . . . евала.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от peshovec » 25 Май 2005, 15:46

Момчета тая кака живее точно пред офиса ми (предполагам че не са много каките с 645ЦИ :). Адрес кв. Кръстова Вада, жилищен комплекс София Гардънс това са 3 нови блокчета от които 2 вече са завършени а 3тото се достроява още. Виждал съм я тука 4-5 пъти през прозореца и найстина е много изложбена и тя и колата. Обаче заслужава ли си да издухаш километри пишки за такова нещо? :mhihi: Като гледам си търси и други пишки за духане иска в десетки километри да ги мери дължините сигурно. Който има смелост и желание да зповяда да се пробва :mhihi:
кое си сака оно си требе

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 25 Май 2005, 15:54

peshovec написа:Момчета тая кака живее точно пред офиса ми (предполагам че не са много каките с 645ЦИ :). Адрес кв. Кръстова Вада, жилищен комплекс София Гардънс

Познайте къде ще е следващата сбирка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сигурен съм, че още днес в този регион ще се забележи необичайно голяма концентрация на БМВ-та със стикери www.bmwpower-bg.net :mhihi: :twisted:
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 25 Май 2005, 15:54

peshovec - момичето си го е избрала и явно се чуства добре по този начин! Аз съм фен на такива жени, могат играят!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 25 Май 2005, 16:09

Да бе, кат и се духа, нека да духа.

Да не съм и майка?
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 25 Май 2005, 16:14

WeiSTD написа:Да бе, кат и се духа, нека да духа.

Да не съм и майка?

Точно така- кой както иска да си вади кинтите и да ги дава за к'вото си иска... Интересното тук е че ги е дала за 645ЦИ
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 25 Май 2005, 16:21

Сигурно е жена на неzнам-си-кой-си, едва ли е freelancer-ка :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 25 Май 2005, 17:12

peshovec написа:Момчета тая кака живее точно пред офиса ми (предполагам че не са много каките с 645ЦИ :). Адрес кв. Кръстова Вада, жилищен комплекс София Гардънс това са 3 нови блокчета от които 2 вече са завършени а 3тото се достроява още. Виждал съм я тука 4-5 пъти през прозореца и найстина е много изложбена и тя и колата. Обаче заслужава ли си да издухаш километри пишки за такова нещо? :mhihi: Като гледам си търси и други пишки за духане иска в десетки километри да ги мери дължините сигурно. Който има смелост и желание да зповяда да се пробва :mhihi:

Е, мноо бързо я разконспирирахте ве :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 25 Май 2005, 18:16

ти съмняваш ли се в нас :mhihi:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 25 Май 2005, 18:29