миризма на бензин от ваздушния филтър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
миризма на бензин от ваздушния филтър
Имам едно питане и моля някой ако се е сблъсквал с този проблем да ми разясни сранно много ми мирише на бензин колата като я покарам известно време и като я огася започва тази миризма на бензин и то най силно мирише като отворя капака около и от ваздушния филтър за модераторите да се знае че сам търсил и в тарсачката но не открих нищо мерси предварително
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
даже още по-добре обикаляй около язовирче някъде... по-лесно ще я загасиш...е, трябва да си поизучил подходите за влизане ... 

- КЕЛЕША
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: турбо комбайн и ......
ок
Ми ще погледна маркученцата както ти казваш ама то ако от там ми мирише на бенз.не трябва ли да ми салзи някаде и да го видя това нещо се пак
- КЕЛЕША
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: турбо комбайн и ......
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=13&fg=15 погледни 2ра и 3та диаграма.2рата е за рейката на инжекторите и захранването с гориво .а третата диаграма е за бензиновите пари щото казваш че само мирише , ако не е и от тва 

мерси
мерси за диаграмата но мисля че трябва да я изкарам на дълак път да покарам доста да се изчисти щото последно време я карам само на къси разтояния и тогава да видим кво ще каже защото и други хора ми казват че е оттова
а
а 2-рата диаграма дето е забензиновите пари какво точно показва че точно от там ли излизат от ваздушния филтър по принцип че не ми стана много ясно
проблема решен
Всичко се оказа от еди маркуч който излиза от бензиновия филтър и влиза в долната част в едно моштуче под колекторните тръби.Беше се сцепило и размекнало и е салзяло колкото да може да се напоява обшивката му и е меришело толкоз аз ловех миризмата от филтара обаче се оказа че няма нищо общо ака някой има същия проблем да ми пише на ЛС
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Да добавя че освен маркучите си струва да провериш и клиповете . . . аз с тях имах проблеми. . .
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Re: еи
lambata84 написа:аиде без ебавки моля ако обичаш
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CB32&mospid=47444&btnr=13_0369&hg=13&fg=15
Ето на тази картинка, смених номер 19 и спря да ми мирише на бензин: <£1 и 10 минути работа, а къде ли не търсих проблема преди това.
БИАД Авто-Пазар Тийм
13 мнения
• Страница 1 от 1