Как да свържа антирадара към плафона?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Kris написа:е никакво решение ли не можем да намерим за тези импулсни радари, до колкото знам те са непрекъснато включени да засичат скорост и само когато "тъпото светофарно устройство" (полицай)реши да вземе 5лв натиска едно копче и скороста ти е засечена (фиксирана), та нимое ли да ги фащаме нек'си тия нещица???
Некъде в нета имало схеми как се сглабя истински антирадар у дома ама аз съм толкоз технически неграмотен, че с такова нещо само от магазина мой да се сдобия (ама май са много $$).. Ще има да натиска копчето ама

- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
за радара
колеги радарите които използват полицията са с антирадарно устроиство и ако е включен този режим на работа не можете да го засечете с нищо.работя го това така че не си даваите парите,не си заслужава
на4и
по топ геар по ббц гледах има6е за радарите и на4и цаката на импулсните радари е да си сложи6 от тези лазери дет са за отваряне
на автомати4ни врати на гаражи
и куките кат застанат и почнат да те целят и импи6е наякакаф ерор и полудявали а наи сме6ното бе6е 4е тфа било законо само трябвало да докаже6 4е има6 гараж за които си използва6 тоя лазер
наи веселото е 4е бе6е много по евтин от антирадарите поне там вав британия 
на автомати4ни врати на гаражи
и куките кат застанат и почнат да те целят и импи6е наякакаф ерор и полудявали а наи сме6ното бе6е 4е тфа било законо само трябвало да докаже6 4е има6 гараж за които си използва6 тоя лазер

0889429419
Re: за радара
ljubo72 написа:колеги радарите които използват полицията са с антирадарно устроиство и ако е включен този режим на работа не можете да го засечете с нищо.работя го това така че не си даваите парите,не си заслужава
а защо винаги не го включват това устройство? и кога го включват?
защото като има радар писка обикновено, но въпроса е че и да няма пак писка понякога

един единствен път не го засече и то беше на магистралата Пловдив - София , може би само там са имали включено такова устройство?
- Petrov
- Потребител
-
- Кара: B 0001 PB
- Мечтае да кара: B 000001
- Детайли за колата: Lancia Lybra 2.4 jtd
eX - E36, 318i, sedan, '95
Е хуу де, тея дет фащат от 3 км. и 360 градуса, нали сигнализират докато КуКаТа се мъчи да изкопчи 10 кинта от някоя жертва?
Или се лъжа?
Или се лъжа?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Re: за радара
ljubo72 написа:колеги радарите които използват полицията са с антирадарно устроиство и ако е включен този режим на работа не можете да го засечете с нищо.работя го това така че не си даваите парите,не си заслужава
Хубу ама той радар детектора не е ли един приемник и щом има излъчване той приема, ако е много кратко както при импулсите вече си е проблем на шофера как да реагира..
А ти като работиш това що не кажеш някаква хитринка срещу тия радари

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Petrov написа:Е хуу де, тея дет фащат от 3 км. и 360 градуса, нали сигнализират докато КуКаТа се мъчи да изкопчи 10 кинта от някоя жертва?
Или се лъжа?
Моя пише 5км... ама сигурно са имали впредвид в морето

- Petrov
- Потребител
-
- Кара: B 0001 PB
- Мечтае да кара: B 000001
- Детайли за колата: Lancia Lybra 2.4 jtd
eX - E36, 318i, sedan, '95
Леко отклонение, значи в тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 7&start=15
На мен ми се струва, че тези ЦД-та дето ги закачат никаква не я вършат, а може би греша?
XaMaB написа: Значи аз съм най на далавера. '91 с дискове
5 броя.
4 на колелата и един за радари
На мен ми се струва, че тези ЦД-та дето ги закачат никаква не я вършат, а може би греша?
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Аz моя съм го върzал вътре в ляво на жабата, там си има ток иzведен и на самия радар съм zалепил от теzи лепенки като на zимно яке със пухена и наzъбена част, като едната съм zалепил отгоре на таблото по средата. Така като искам има радар, като не искам няма. Миналия уикенд София-Варна-Русе-София се иzплати поне 2 пъти радарчето, чудна работа върши
За 360те градуса ще ви дам пример, идвам към полицейска кола с радар скатана да гледа към насрещното и явно от отражението в другите коли ми пищи X-банда много преди да съм стигнал колата, а като мина покрай и след нея вече пищи съвсем на умрело радара
Това, zаедно като сметнеме и колегиалността на другите, които винаги светкат като видят полицаи (и аz светкам съответно), прави хващането от куките сложна zа тях zадачка

За 360те градуса ще ви дам пример, идвам към полицейска кола с радар скатана да гледа към насрещното и явно от отражението в другите коли ми пищи X-банда много преди да съм стигнал колата, а като мина покрай и след нея вече пищи съвсем на умрело радара

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Moя го вързах на плафона и ми стърчи отзад само 10см кабелче. Връзва се на лявата жичка от трите и средната.
И моя е към плафона и да ви кажа, така май седи най-ителигентно. НО, едно голямо но, в града, макар и на сити режим, пак ми пищи и да ви кажа толкова съм свикнал с това пищене, 4е ве4е 4-5 пъти ме хващат на радар с превишена скорост
, щото не ми праи впе4атление, 4е свири. То за това не ми останаха то4ки в талона, щото аз съм малко нахален и или се заяждам или ги унижавам с некви метални левчета или прокъсани двулевки
.
А ина4е,за така наре4еното "стрелкане" нема оправия... И така са ме хващали неколко пъти.
НО - определено това си е екстра, все пак доста пари сам спестил. Тоя антирадар ми се е изплатил отдавна и ве4е не знам колко време направо си работи на чисто за мене. Колеги снабдяваите се който няма. Няма да съжалявате. Моя е некъв куча марка сънни ли е мъни лие не знам, ама работи екстра.

А ина4е,за така наре4еното "стрелкане" нема оправия... И така са ме хващали неколко пъти.
НО - определено това си е екстра, все пак доста пари сам спестил. Тоя антирадар ми се е изплатил отдавна и ве4е не знам колко време направо си работи на чисто за мене. Колеги снабдяваите се който няма. Няма да съжалявате. Моя е некъв куча марка сънни ли е мъни лие не знам, ама работи екстра.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тия по- новите модели май не пищят толкова много щото имат некви филтри (процесор) за изчистване на паразитните шумове.
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2