Проблем с GROM-USB-BMW - адаптор за USB или iPod
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Колеги,
Преди няколко седмици си взех GROM-USB2 (Черна метална кутия) адаптер от Кирил, инсталацията мина без проблеми, но експлоатацията до момента - НЕ
Мисля че има същите симптоми като при колегите които са писали в началото на темата, сутрин (или след престой от няколко часа) като тръгвам няма никой - забило е на някоя песен и не мърда от там, докато не му изкарам буксата. Поради тая причина си държа торкс #10 в пепелника
(някой от колегите беше направил същото мисля)
Иначе съм с последната версия на софта (v14), адаптера е монтиран в таблото, аудиото е Business CD + MID, no DSP. Паля и гася само на FM. Нямам не аудио файлове във USB-to.
Последно, какво точно имате предвид под "презкадрово" превъртане?
Преди няколко седмици си взех GROM-USB2 (Черна метална кутия) адаптер от Кирил, инсталацията мина без проблеми, но експлоатацията до момента - НЕ

Мисля че има същите симптоми като при колегите които са писали в началото на темата, сутрин (или след престой от няколко часа) като тръгвам няма никой - забило е на някоя песен и не мърда от там, докато не му изкарам буксата. Поради тая причина си държа торкс #10 в пепелника

Иначе съм с последната версия на софта (v14), адаптера е монтиран в таблото, аудиото е Business CD + MID, no DSP. Паля и гася само на FM. Нямам не аудио файлове във USB-to.
- kalin_peev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 39 525 тдс 11.98г
гром
Здравей колега "превъртането през кадър" означава да превърташ самата песен както си свири, не да пестиш на следващата.
Re: гром
kalin_peev написа:Здравей колега "превъртането през кадър" означава да превърташ самата песен както си свири, не да пестиш на следващата.
Ясно. И това също го чупи, така ли?
GROMAudio - USA първи коловоз
Здравейте колеги, писах писмо на GROMAudio - USA, хората ме попитаха отново за адреса ми и ще ми пратят ново устройство. Дано проблема да е отстранен че отдавна ми е писнало от проблемите на гром-а. Все пак отношението от US е съвсем друго - личи си че хората живеят в друга ера. Когато се появи новото ще ви пиша пак. Успех и дано да нямате проблеми като моите.
Колега firestate,очаквам когато има проблеми с адаптора,от всякакво естество да ме потърсиш лично,и да намерим начин за разрешаването им.Нямам възможност да следя нонстоп темата,че да разбирам от тук за проблемите ти.От това,което описваш ме навежда на мисълта,че проблемът идва от USB-паметта.Имах същия проблем наскоро и се оказа,че проблема е именно там.Пробвай с друга флаш памет,форматирай я,избери FAT 32 и сложи 6 папки с музика!Ако всичко изброено по-горе не даде резултат,моля свържи се с мен!
firestate написа:Колеги,
Преди няколко седмици си взех GROM-USB2 (Черна метална кутия) адаптер от Кирил, инсталацията мина без проблеми, но експлоатацията до момента - НЕ![]()
Мисля че има същите симптоми като при колегите които са писали в началото на темата, сутрин (или след престой от няколко часа) като тръгвам няма никой - забило е на някоя песен и не мърда от там, докато не му изкарам буксата. Поради тая причина си държа торкс #10 в пепелника(някой от колегите беше направил същото мисля)
GROMAudio - USA - Големи пичове
Здравейте,
Този път новините са добри. Братята американци ми пратиха Гром Аудио ЮСБ2 модела - сложих го на мястото на стария и засега работи без грешка вече трети ден. Ако се появи издънка ще пиша - но като гледам май всичко си е наред. Май дойде края на мъките ми. Успех на всички и дано техниката да не ви създава ядове.
Този път новините са добри. Братята американци ми пратиха Гром Аудио ЮСБ2 модела - сложих го на мястото на стария и засега работи без грешка вече трети ден. Ако се появи издънка ще пиша - но като гледам май всичко си е наред. Май дойде края на мъките ми. Успех на всички и дано техниката да не ви създава ядове.
Не, не се е оправило поради простата причина че адаптера сам го изкарал и стои в един плик на задната седалка. А защо го изкарах - ами при поредната интервенция за рестартиране забелязах че прехвърча искра между корпуса на адаптера и шасито!!!. Днеска ходих на диагностика в ДАРУ, добре че всичко по системите е наред.
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
trid написа:Hafte - направо ми пратиха ново - старото си остана при мен. Може и да работи, но просто да не е съвместимо с моята електроника, но така и не се намери човек да пожелае да го пробва. Новото все още е без грешка.
Аз съм навит да го пробвам,интересно ми е на монитора на навигацията ще изкарва ли CD-Text

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
ivanov 530d написа:
Аз съм навит да го пробвам,интересно ми е на монитора на навигацията ще изкарва ли CD-Text
По-добре да си вземеш CIS-iBUS и ще ти вади не само текста на песните, амо каквото си поискаш http://www.youtube.com/watch?v=F-oUJ1ikV7Y
Цената му е мааалко по-висока от GROM http://www.ac-services.eu/shop/product_ ... ibus-.html
200Е са 390лв, цената на GROM мисля беше към 280-300лв.Като възможности нямам какво да ги обсъждаме, то се вижда от клипчето

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)