Какво стана и аз не знам!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Какво стана и аз не знам!
Днес както си карах изведнъж колата се исфорсира сама,все едно съм натиснал педала до край ,започна да излиза страшен дим от ауспоха,уплаших се и отбих изгасих я!изчаках малко и запалих пак но светна лампата за акомулатора.едва се прибрах и извадих "-" от акомулатора и колата изгасна!Предполагам че е изгоряло нещо!Имате ли представа какво стана? 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Така се получи на един Сеат като му изгоря релето на алтернатора колата се форсира стрелката на оборотите и на километража изпълниха таблото и като я запалихме светеше лампата за акумулатора, че няма зареждане.
Провери си зареждането с мултицет ако не зарежда това е проблема.
Провери си зареждането с мултицет ако не зарежда това е проблема.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Re: Какво стана и аз не знам!
определено вече има изгорели неща в алтернатора,несе маха клема на акумолатор-а при запален двигателmaxigroup написа:Днес както си карах изведнъж колата се исфорсира сама,все едно съм натиснал педала до край ,започна да излиза страшен дим от ауспоха,уплаших се и отбих изгасих я!изчаках малко и запалих пак но светна лампата за акомулатора.едва се прибрах и извадих "-" от акомулатора и колата изгасна!Предполагам че е изгоряло нещо!Имате ли представа какво стана?

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Точно при такова откачане на клемата на акумулатора при работещ двигател изгаря релето на алтернатора а по някога и много други неща свързани с електрониката на автомобила.
Клема се откача на жигула на почти всяка западна кола откачиш ли клемата ще има такива последици като при теб.
Все пак това е форум не вярвай на всичко което се пише тук хората не са всички майстори всеки си пише каквото е чул.

Клема се откача на жигула на почти всяка западна кола откачиш ли клемата ще има такива последици като при теб.
Все пак това е форум не вярвай на всичко което се пише тук хората не са всички майстори всеки си пише каквото е чул.

7 мнения
• Страница 1 от 1