гасне в движение помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
гасне в движение помощ
както си карам и ми светка жълта лампа DDE с нещо навито като телефонен кабел над нея и колата гасне има леки проблеми с паленето и през прозрачния маркуч до двигателя през който минава нафтата (525 комън рейл 163кс) се виждат мехурчета въздух дали незасмуква отнякаде ?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
`DaRkMaN написа: не е задължително да е заминала помпата може да има някаде по маркучите дупчица...
Да или да смуче въздух от някъде както каза Бургаския калпазанин

Последна промяна im0tep на 06 Авг 2009, 20:30, променена общо 1 път
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
красавица голема е колата, ама тва трудно палене с въртене по 10 секунди брато маи към помпа отиват нещата
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
мерси явно ще е това
някой които разбира ако ми извади и цената да знам колко да приготвя ще съм много благодарен

Ако нивото е на 15 л !!! в резервара по стрелката 90% е помпата. Намира се в десния резервоар отзад под седялкака се отваря. 340лв я плащах преди 2 години оригинална може и по евтина да е вече, първо си направи тест с маркуч след филтъра на контакт само !!!, в едно 5л шише прозрачно следи струята за прекъсване.... Теста само на 15л ниво, под 15 ако е няма да има гориво изобщо, няма да запали двигателя и оставаш на пътя ако е от помпата. Има много малка вероятност да е запушена цедката и...
.BMW-E39 написа:красавица голема е колата, ама тва трудно палене с въртене по 10 секунди брато маи към помпа отиват нещата
ест че върти 10 секунди...нали гълта въздух...това не изключва да гълта въздух от някой маркуч...както съм убеден че е при мен, но не ми се занимава просто с тая глупост и без това колата ми не остава с толкова малко гориво

- obi_fix
- младши ентусиаст
-
obi_fix написа:беше на 15л реших да сипя сега е над половината и пак прави така
При комон рейла сме с 2 помпи "подкачащи"... има и под купето, под шоф седялка. Ако не ти бачка добре тази в резервоара се товари много тази отдолу на седялката... в един момент ще цъфне и тя....

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
WALL написа:obi_fix написа:беше на 15л реших да сипя сега е над половината и пак прави така
При комон рейла сме с 2 помпи "подкачащи"... има и под купето, под шоф седялка. Ако не ти бачка добре тази в резервоара се товари много тази отдолу на седялката... в един момент ще цъфне и тя....и това да караш над 15 л никакво спасение не е за Д-тата.
Радвам се,че си отново тук......

- eddy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3.0H6 boxer AWD
Зареждаш до горе и рестартваш компа, ако не го прави и го направи пак след като минеш под 15 л значи е помпата за изравняване на нивата на резервоара. Помпата под шоф седалка подкача горивото от резервоара до помпа високо налягане и не светва ДДЕ при нея, а и тя като се преебе много трудно пали, но като загасне, ако неще да запали чукни я отдолу с нещо и ако тогава лесно запалиш е тя, на диагностика излиза Vorfoerderdruck Pumpe, но според мен 99% е помпата в резервоара и като имаш над 35л в резервоара не би тр да го прави.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2