Новите ампс на Thunder ми разбиха фантазиите!

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

Новите ампс на Thunder ми разбиха фантазиите!

Мнение от bodan » 31 Мар 2005, 10:59

Онзи ден заредих пробно трите нови модела
на Thunder (цената ми се стори ултра ниска)
Викам си поредната китайска исхвъргация!
Залагам аз на новото си тестово захранване
14 волта 100 ампера и надувам най малкия модел !
Брей , че той свирна порядачно ! на 14 . Азкара
чисто 2 х 80 на канал ! Викам си сега ще клекне
на мост ! Бода о леле . ще изяде земята !над 200 вата !
Направо неповярвах ! Яко ватове на перфектна цена !
Масивен корпус и много настройки ! Лелле още немога да повярвам!

Който иска да види снимки и инфо за другите модели
www.amp2000.hit.bg (има и промо цени за месеца)

PS - само като допълнение ! Тестове на 2 ома не проведох
със съображения за сигурност! :))))) въпреки че им дават
2 ома стабил!
Всякакви усилватели втора употреба - www.amp2000.hit.bg
Фитнес уреди втора употреба - www.sport2000.hit.bg

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 31 Мар 2005, 12:42

правил ли си тест на тоя дет е 2по 210 вата
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 31 Мар 2005, 13:55

той ги замерва всички преди да напише ватовете...
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 19 Май 2005, 3:41

Малко стара тема ама като стана въпрос за въпросната марка усилватели и се сетих преди няколко дни висях на главата на едно аверче да си свърже чисто новичкото ампче именно Тъндър. Какво бе учудването ми когато видях най-голямата идиотщина - издатъка където се завират кабелите за плюса, минуса и римоута ....нали на тях винчета - пъхаш кабела и завиваш.... е да ама не - като сложиш кабелите и на трите входа и винтчетата опират в корпуса и ела гледай късо съединение.... :shock: Интересното е, че при изходите за бас касата нещата не стояха така - там самата планка беше извадена по-навън и съответно нямаше положение, при което главите на винчетата да опират независимо колко са завити. Какво име пречело да направят и на другото място така? Нямам думи направо ..то бива бива китайщина ама чак пък толкова.... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bodan » 19 Май 2005, 8:46

!!Asen_X написа:Малко стара тема ама като стана въпрос за въпросната марка усилватели и се сетих преди няколко дни висях на главата на едно аверче да си свърже чисто новичкото ампче именно Тъндър. Какво бе учудването ми когато видях най-голямата идиотщина - издатъка където се завират кабелите за плюса, минуса и римоута ....нали на тях винчета - пъхаш кабела и завиваш.... е да ама не - като сложиш кабелите и на трите входа и винтчетата опират в корпуса и ела гледай късо съединение.... :shock: Интересното е, че при изходите за бас касата нещата не стояха така - там самата планка беше извадена по-навън и съответно нямаше положение, при което главите на винчетата да опират независимо колко са завити. Какво име пречело да направят и на другото място така? Нямам думи направо ..то бива бива китайщина ама чак пък толкова.... :roll:

Ей приятел за кой Тъндер говориш че то много са излезнали !
Аз говоря конкретно за TCA серията която няма подобни проблеми
и мога да кажа че до момента не съм забелязал изобщо да има проблеми !
Всякакви усилватели втора употреба - www.amp2000.hit.bg
Фитнес уреди втора употреба - www.sport2000.hit.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 22 Май 2005, 15:32

!!Asen_X написа:Малко стара тема ама като стана въпрос за въпросната марка усилватели и се сетих преди няколко дни висях на главата на едно аверче да си свърже чисто новичкото ампче именно Тъндър. Какво бе учудването ми когато видях най-голямата идиотщина - издатъка където се завират кабелите за плюса, минуса и римоута ....нали на тях винчета - пъхаш кабела и завиваш.... е да ама не - като сложиш кабелите и на трите входа и винтчетата опират в корпуса и ела гледай късо съединение.... :shock: Интересното е, че при изходите за бас касата нещата не стояха така - там самата планка беше извадена по-навън и съответно нямаше положение, при което главите на винчетата да опират независимо колко са завити. Какво име пречело да направят и на другото място така? Нямам думи направо ..то бива бива китайщина ама чак пък толкова.... :roll:

може твоя приятел да е използвал някви мноо тънки кабели , а на захранванетои си трябват яко дебели и затва хората са сложили по-дълги винтове та да стигне резбата ;)

Назад към Car аудио и видео