Маховик-ужас
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
около 1800лв ми излиза на мен , а маховик най-лесно се познава при гасене на мотора - има едно специфично претрисане на цялата кола
Друг симптом е вибрация в педала на съединителя , в движение и на скорост
Така е , комфорта на този модел се плаща скъпичко

- plastic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kakvoto nabaria
- Мечтае да кара: samolet :P
- Детайли за колата: super traktor 320d
V-max написа:а маховик най-лесно се познава при гасене на мотора - има едно специфично претрисане на цялата кола![]()
при това тресене може да е и тампони на двигателя!!!!!
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 525d AT
Съединител 340лв. с намалението(20% 270лв.) 120лв. за смяна, а за маховика (който се оказа че не е за смяна) ми казаха че струва около 1000лв. = 1400-1500лв. Знам че София е по висок стандарта, но ако съм на теб ще преглътна срама и ще скоча до Пловдив за да спестя 1000лв.
.

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Jenerala написа:Съединител 340лв. с намалението(20% 270лв.) 120лв. за смяна, а за маховика (който се оказа че не е за смяна) ми казаха че струва около 1000лв. = 1400-1500лв. Знам че София е по висок стандарта, но ако съм на теб ще преглътна срама и ще скоча до Пловдив за да спестя 1000лв..
То не си е за срам!!! Аз се потапям в средна Бълагрия за да си смена маслото и филтрите + гориво+промивка. И пак ми излиза по ефтино отколкото тук. Полезното с приятното.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
vavilon написа:Jenerala написа:Съединител 340лв. с намалението(20% 270лв.) 120лв. за смяна, а за маховика (който се оказа че не е за смяна) ми казаха че струва около 1000лв. = 1400-1500лв. Знам че София е по висок стандарта, но ако съм на теб ще преглътна срама и ще скоча до Пловдив за да спестя 1000лв..
То не си е за срам!!! Аз се потапям в средна Бълагрия за да си смена маслото и филтрите + гориво+промивка. И пак ми излиза по ефтино отколкото тук. Полезното с приятното.
щото пазарувате където не трябва...
V-max написа:около 1800лв ми излиза на мен , а маховик най-лесно се познава при гасене на мотора - има едно специфично претрисане на цялата колаДруг симптом е вибрация в педала на съединителя , в движение и на скорост
Моята при гасене и палене ''подскача цялата'' обаче не ми вибрира съединителя и единия ми тампон на мотора е напълно откъснат все не ми остава време да го сменя дали ще е от него просто като паля мотора подскача целия

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
xerial написа:vavilon написа:Jenerala написа:Съединител 340лв. с намалението(20% 270лв.) 120лв. за смяна, а за маховика (който се оказа че не е за смяна) ми казаха че струва около 1000лв. = 1400-1500лв. Знам че София е по висок стандарта, но ако съм на теб ще преглътна срама и ще скоча до Пловдив за да спестя 1000лв..
щото пазарувате където не трябва...
Колега, казах полезното с приятното

п.п.За тампонки и други меки неща, там при него ще да е

- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
според мен не може да каже дали е маховик от това дали се разтриса.Може да се разтриса и от демпферна шайба,тампони и маховик де.
При мен проблемат с претрисането при потегляне го има и съм почти сигурен че е крив съединител(не задължително износен) но няма да го сменям за сега.КАто се поизноси.Не мисля че ще съсипе нещо.Според мен си смени съединителя и после ако го има проблем още -а намери някаде някакъв стенд за маховик, защото на око *няма* как да се разбере крив ли е не е ли само искат да ти вземат парите.
При мен проблемат с претрисането при потегляне го има и съм почти сигурен че е крив съединител(не задължително износен) но няма да го сменям за сега.КАто се поизноси.Не мисля че ще съсипе нещо.Според мен си смени съединителя и после ако го има проблем още -а намери някаде някакъв стенд за маховик, защото на око *няма* как да се разбере крив ли е не е ли само искат да ти вземат парите.
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw E46,04`330d
колеги кви са тея майстори кви са тия 5 лева кви са тея смехотворни филми и смехотворни 2500 лева !!! този съединител комплект се оправя за не повече от 500 лева с включения ТРУД !!къде ги намирате тея майстори незнам !
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Oleg-16V написа:колеги кви са тея майстори кви са тия 5 лева кви са тея смехотворни филми и смехотворни 2500 лева !!! този съединител комплект се оправя за не повече от 500 лева с включения ТРУД !!къде ги намирате тея майстори незнам !
ами да само че цената е и за маховик, който всъщност е много скъпото нещо.Тоест не искат 2500 за съединител и труд а за маховик,съединител и труд......
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
tOnkO_lOnkO написа:Oleg-16V написа:колеги кви са тея майстори кви са тия 5 лева кви са тея смехотворни филми и смехотворни 2500 лева !!! този съединител комплект се оправя за не повече от 500 лева с включения ТРУД !!къде ги намирате тея майстори незнам !
ами да само че цената е и за маховик, който всъщност е много скъпото нещо.Тоест не искат 2500 за съединител и труд а за маховик,съединител и труд......
как решиха,че е маховик плюс това може да си намериш от някоя морга евтино....
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
plamen_hh написа:Аз все си мисля че и с обикновен маховик ще стане едно време като нямаше демферни маховици колите пак си варвяха просто трябва да се намери от някой друг модел и да се препасне малко
да става без проблеми и по-този начин на много коли с демпферни маховици сме го правили
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Колко е разликата в ценатаOleg-16V написа:plamen_hh написа:Аз все си мисля че и с обикновен маховик ще стане едно време като нямаше демферни маховици колите пак си варвяха просто трябва да се намери от някой друг модел и да се препасне малко
да става без проблеми и по-този начин на много коли с демпферни маховици сме го правили

- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
bozukov_a написа:Колко е разликата в ценатаOleg-16V написа:plamen_hh написа:Аз все си мисля че и с обикновен маховик ще стане едно време като нямаше демферни маховици колите пак си варвяха просто трябва да се намери от някой друг модел и да се препасне малко
разликата е огромна можеш да подвадиш директно 1000 лева
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5