Разглобяване на задна врата Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 04 Авг 2009, 9:33

Glamav написа:ПП ако някой колега има достъп до разни машинарии - гледах как може да се оправи проблема веднъж завинаги, с един простичък детайл и болтче - гарантирано няма да има начин да се счупи.

Колега, какво имаш в предвид под машенарии? Стругове, фрези, бормашини? Не е проблем да го начертая този детаел за който казваш ти! И да го дам да се изработи. С това се занимавам. Може и серийно да го пуснем :mhihi: (шега).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '02
Мечтае да кара: 850i или M6

Мнение от Glamav » 04 Авг 2009, 13:05

Серийно не, но не мисля че е проблем като имаме чертежите качени във форума, адрес и телефон на някой майстор който прави детайлите и всеки да може да си купува.
Вдругиден заминавам и като се върна мисля да го сваля, да взема размерите и да направиш нужния чертеж. После все някой ще се навие да го изработи.
Може да се сложи и преди да се е счупила пластмасата което би спестило доста мъки на колегите и би отнело по 15 минути на врата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 04 Авг 2009, 16:15

Glamav написа:Серийно не, но не мисля че е проблем като имаме чертежите качени във форума, адрес и телефон на някой майстор който прави детайлите и всеки да може да си купува.
Вдругиден заминавам и като се върна мисля да го сваля, да взема размерите и да направиш нужния чертеж. После все някой ще се навие да го изработи.
Може да се сложи и преди да се е счупила пластмасата което би спестило доста мъки на колегите и би отнело по 15 минути на врата.

Колега, когато се върнеш, дрсни на лично за една среща. Имам всичко нужно за изчертаването на детайла. За изработката няма да има проблем.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '08 535d
Мечтае да кара: F10 M550d

Мнение от bojky » 08 Авг 2009, 16:57

Айде колеги стискам палци да станат тези детайли,че и двата ми предни прозореца са прецакани поне като ги оправя повече да няма проблеми :)

Предишна

Назад към E46