Огледалата не падат
Модератор: Технически модератори
			27 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
тая екстра е тъпа според мен, особенно ако караш назаден и както аз разчитам само на огледала.
а така си ги настройвам че да са максимално надолу и хем гледам с горния край колите които карат зад мен, хем с долния край гледам бордюрите
ама ако ми се забие докрай надолу и ме дразни
та сам си прецени дали ти трябва тая "екстра"
освен ако не се обръщаш назад при заден ход като бай ти гошо с ладата примерно
			а така си ги настройвам че да са максимално надолу и хем гледам с горния край колите които карат зад мен, хем с долния край гледам бордюрите

- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

цък-цък знаеш ли колко е гадно, всеки път трябва да се сещаш преди да включиш на задна.. на кое положение си оставил копчето за огледалото  

- SlipKnoT
- devildriver
- 

- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
а бе да ти кажа бая полезна е като знаеш, че им възможност да издереш м паралел'а   

при мен е само на дясното огледало и действа когато включа задна и копечето за избор на дясно/ляво огледало е дадено да управлява точно дясното.

при мен е само на дясното огледало и действа когато включа задна и копечето за избор на дясно/ляво огледало е дадено да управлява точно дясното.

- SaSo
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Stanchev написа:тая екстра е тъпа според мен, особенно ако караш назаден и както аз разчитам само на огледала.
Че кво лошо има... И аз съм свикнал така и често се обръщам назад... Виждам си всичко как си трябва....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

_65536_kb_sec_ написа:по закон трябва да се гледа назад като се кара назад, един приятел има акт за това

да, ако нямаш огледала за обратно виждане

все някак трябва да се гледа

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

Stanchev написа:_65536_kb_sec_ написа:по закон трябва да се гледа назад като се кара назад, един приятел има акт за това

еми по спомен те го бяха изкарали че при всички положения трябва да се гледа назад и толкоз. Няма огледала няма прозорци

_65536_kb_sec_ написа:Stanchev написа:_65536_kb_sec_ написа:по закон трябва да се гледа назад като се кара назад, един приятел има акт за това

еми по спомен те го бяха изкарали че при всички положения трябва да се гледа назад и толкоз. Няма огледала няма прозорци
Да на някоя баничарка дето нема заден прозорец освен на огледалата няма как да се гледа.
А за огледалата може модула нещо да не е в час
 )
)
пък огледалата нали ти обесняваше как трябва да имат някъв си датчик в тях за положение. Такива ли си сложил ?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

AcOrP написа:А за огледалата може модула нещо да не е в час)
пък огледалата нали ти обесняваше как трябва да имат някъв си датчик в тях за положение. Такива ли си сложил ?
това си е датчика за паметта просто, но въпроса е защо не ебава да работи изобщо, при положение че всичко е читаво.

27 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2