Прекъсване на 318 ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- toni_toni
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
Прекъсване на 318 ис
Колата е 318ис с газ.
Проблема се получава когато прехвърля колата от газ на бензин и доста често започва да прекъсва , все едно е на 2 цилиндъра. Когато веднага е обърна на газ спира прекъсването.
Мисля си че е от бубините но трябва да го има и на газ, а на газ си работи екстра. Когато работи нормално пробвах да откача кабела на едната бубина и работи по същия начин прекъсва яко. Не съм сигоре защото го няма на газ само на бензин и то след като мина от газ на бензин.Ако карам повече на бензин няма никакво прекъсване, затова не съм сигурен, че са бубини. Когато прекъсваше колата померих кабела до бубините ходи ток към 13 волта незнам как да померя бубините като земе да прекъсва дали работят за да знам дали е от тях.
Ако имате някакво мнени пишете.

Проблема се получава когато прехвърля колата от газ на бензин и доста често започва да прекъсва , все едно е на 2 цилиндъра. Когато веднага е обърна на газ спира прекъсването.
Мисля си че е от бубините но трябва да го има и на газ, а на газ си работи екстра. Когато работи нормално пробвах да откача кабела на едната бубина и работи по същия начин прекъсва яко. Не съм сигоре защото го няма на газ само на бензин и то след като мина от газ на бензин.Ако карам повече на бензин няма никакво прекъсване, затова не съм сигурен, че са бубини. Когато прекъсваше колата померих кабела до бубините ходи ток към 13 волта незнам как да померя бубините като земе да прекъсва дали работят за да знам дали е от тях.
Ако имате някакво мнени пишете.

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Прекъсване на 318 ис
Не е от бобините, защото и на газ ще прекъсва. Задръстени дюзи и горивен филтър може да е. Щом се оправя след по-дълъг пробег на бензин.
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
да ти кажа колега и аз клоня към дюзи но не може да се каже така (както някой колега беше казал) "online"
смени горивния филлтър (бензиновия) и виж дали ще изчезне прекъсването, ако не изчезне свали дюзите и ги занеси на ултразвук да ги почистят и виж дали пак го има това прекъсване ако го има пак не знам какво да те посаветвам засега направи тези неща и виж но е много възможно да са дюзи и като покараш повечко както казваш при преминаването на бензина да се попрочистват малко и затова да спира все пак от газта може да е направило нагар на дюзите
смени горивния филлтър (бензиновия) и виж дали ще изчезне прекъсването, ако не изчезне свали дюзите и ги занеси на ултразвук да ги почистят и виж дали пак го има това прекъсване ако го има пак не знам какво да те посаветвам засега направи тези неща и виж но е много възможно да са дюзи и като покараш повечко както казваш при преминаването на бензина да се попрочистват малко и затова да спира все пак от газта може да е направило нагар на дюзите
- toni_toni
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
дюзи
Преди 10 месеца ги чистих в бош на симеоновско шосе имаше го същия проблем и тогава ама беше по рядко, след като ги чистиха пак прекъсваше ама доста рядко. Сига стана доста често. Ще сменя горивния филтър ама не ми се вярва да е от него.
Мисля си да не е от бензиновата помпа?
Ама незнам???
Мисля си да не е от бензиновата помпа?
Ама незнам???
6 мнения
• Страница 1 от 1