ТДС-а от днес е на 12 часа :(
Модератор: Технически модератори
			25 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- dido2900
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E39 3.0 D 98; Е53 4,4I M pack;ZX12R
- Мечтае да кара: M5 Е34 все още мечтае
Колега,за първата схема става въпрос,но кой точно  питай Dinozab,защото все още не съм го сменил.
  питай Dinozab,защото все още не съм го сменил. 
Парите не могат да купят щастие,но някак си е по гот да си нещастен в БМВ, от колкото  на велосипед.
		- Peter Angelov
- ентусиаст
- 

Аз имам 4 броя или всичките и между другото сега като гледам два от датчиците не са ми ясни, под № 7 и № 8  Утре ще питам и ще пиша....
 Утре ще питам и ще пиша....

Утре ще питам и ще пиша....
 Утре ще питам и ще пиша....- dido2900
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E39 3.0 D 98; Е53 4,4I M pack;ZX12R
- Мечтае да кара: M5 Е34 все още мечтае
За мен везната клони повече клони към номер 8,но трябва да видя резбата  да ли е 12мм
			Парите не могат да купят щастие,но някак си е по гот да си нещастен в БМВ, от колкото  на велосипед.
		- bera
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 525tds
ре
Wenzy написа:ОК, термостата е едно на ръка - още утре ще се погрижа, но явно и с жалузите има проблем щом не се отварят на 90 градуса
Не се отварят защото температурата в радиатора ти е ниска а в блока е висока. Термометъра на радиатора ти им казва да си твоят затворени. Аз мисля ,че термостата ти не е наред.
Успех с ремонта.
- Wenzy
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е34 М51Д25
Благодаря момчета  следващият пост ще е като съм сменил термостата какво се  е случило
 следващият пост ще е като съм сменил термостата какво се  е случило   

Днес със много премеждия си взех термостат и отдох да го сменям - поговорихме си със Дино, но момчета аз все така не съм убеден , че е термостат и затова не го смених - просто откачих датчика за жалузите и колата си върви прекраясно и държи на зверски изпитания - такива, които дори и като млад шофьор не съм й правил. Стрелката все така си стой на 12 без 1 и затова си мисля, че проблема е е датчика на жалузите - термостата си отваря целият радиатор е топъл, маркучи - всичко е топло, обаче жалузите не отварят и сега си мисля да я накажа тая кола като я оставя един месец без датчик

Днес със много премеждия си взех термостат и отдох да го сменям - поговорихме си със Дино, но момчета аз все така не съм убеден , че е термостат и затова не го смених - просто откачих датчика за жалузите и колата си върви прекраясно и държи на зверски изпитания - такива, които дори и като млад шофьор не съм й правил. Стрелката все така си стой на 12 без 1 и затова си мисля, че проблема е е датчика на жалузите - термостата си отваря целият радиатор е топъл, маркучи - всичко е топло, обаче жалузите не отварят и сега си мисля да я накажа тая кола като я оставя един месец без датчик

- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Колеги, понеже си намерих жалузите със всичко необходимо искам да ви помоля да ми наснимате двигателния отсег и да видя кое къде трябва да се монтира и да ги сложа. Тази екстра много ме радва и е крайно време да я сложа на моята кола  За съжаление частите са в насипно състояние и за това съм с тази молба.
 За съжаление частите са в насипно състояние и за това съм с тази молба.
Поздрави
Номер 18 трябва ли ми от схемата и как подяволите се включват тези вакуми? Къде се включва 18 ако ми трябва?? Ужас Венци помагай, че умирам за жалузи 
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HG81&mospid=47396&btnr=17_0111&hg=17&fg=05
Поздрави
Номер 18 трябва ли ми от схемата и как подяволите се включват тези вакуми? Къде се включва 18 ако ми трябва?? Ужас Венци помагай, че умирам за жалузи

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HG81&mospid=47396&btnr=17_0111&hg=17&fg=05
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Wenzy
- старши ентусиаст
- 

Иво, надявам се утре да мога да ти направя снимии с обяснения - номер 18 е сложен под вакума за АГР - успоредно на земята - утре ще се постарая да снимам и да покажа

- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
(човече търкощо ръчички с нетърпение) Еее чакам да видя кое къде и да ходя да отнасям онези жалузи. Разбира се ще наснимам целия процес по слагането.
Поздрави
			Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Wenzy
- старши ентусиаст
- 

Здравейте колеги. Благодаря на всички за точните отговори, решенията на проблема и отзивчивостта. Термостата ми е проблем - останал е полуотворен, но и датчика на жалузите беше дал фира.
Благодарение на Дани - "Динозаб" , който ме снабди с датчик, към когото отправям хиляди благодарности и желание за свински изпълнения - с моята ракия, вече жалузите си работят коректно 

Термостат другата седмица.
Благодаря на всички

Благодарение на Дани - "Динозаб" , който ме снабди с датчик, към когото отправям хиляди благодарности и желание за свински изпълнения - с моята ракия, вече жалузите си работят коректно

Термостат другата седмица.
Благодаря на всички

- Wenzy
- старши ентусиаст
- 

Иво, да знаеш , че не съм те забравил - обещал съм, но съм малко зает.
Ще направя всичко възможно скоро да получиш информацията

Ще направя всичко възможно скоро да получиш информацията

25 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2