Въпроси за М44
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Въпроси за М44
Таа колеги и на мен ми дойде времето да питам разни работи, макар че от доста време преглеждам форума и доста от нещата при любимите ни коли са ми ясни, но за жалост не съм имал възможност да карам такива баварци. Понеже се разхождам напоследък по различни обяви за коли, оглеждам и днес попаднах на един страшно запазен компакт, но - като го покарах забелязах някой не много приятни неща. Първо още като го подкарах на излизане от паркинга волана тресеше в двете посоки, наляво надясно, при супер ниска скорост което ми се стори странно но естествено бях отишъл на тест драйв. Излизайки на пътя при по-висока скорост от 20 км/ч това тресене изчезна, но за жалост се появи отново от 90 до 120 (по натам не знам защото нямаше къде да се кара повече...) и най-интересното е че колата върви направо, не дърпа но волана трепери постоянно ( мислите ми веднага минаха през кофти гуми, кофти баланс, крива джанта и разбира се позаминала рейка ). Също ми направи впечатление че когато го настъпих набира нормално, но около 4700 об. се появява едно замисляне след което пак продължава без проблеми до 6200, 6300. Та това доста ме обезкуражи понеже тамън ми се качи усмивката на лицето и от това "замисляне" ми се уби целия кеф от карането... Според вас на какво може да се дължат тези проблеми понеже колата е доста запазена и хубава, понеже човека е познат и каза че веднага може да си я карам на сервиз да я погледнат и че няма проблеми каквото и да излезе да се оправи, все пак не ми е легнала на сърцето точно тази кола че чак по сервизи да ходя но все пак я имам като доста приемлив вариант, за това от хората които карат м44 да споделят какво що по техните коли им се е случвало, дочували и тн..
Тен кю пиилъл ин адванс
Тен кю пиилъл ин адванс

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Ами колега за това тресене, то при мен по-скоро треперене беше, оказа се от крива джанта, иначе от двигателя съм много доволен, досега не се е налагало нещо да се пипа по него само масло му сипвам, като му дойде времето... а за това замисляне дето казваш някой от по-старшите колеги да каже ако има хабер от какво е...
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Страшно много съм доволен от М44. Минах около 7000км от смяна на маслото, а нивото на маслото е на почти на същото място
... За замислянето мисля, че не е нормално, защото при мен този неблагоприятен ефект го няма... Разхода градско е от 11 до 13 с пуснат климатроник и с натискане
...
Моя съвет е да огледаш още коли, не прибързвай! А на компакт ли си се спрял?! Разгледай и купета, във форума в продава има хващаши окото

Моя съвет е да огледаш още коли, не прибързвай! А на компакт ли си се спрял?! Разгледай и купета, във форума в продава има хващаши окото

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Съвета ми е да напишеш в Търсачката М44 и да четеш!
А по голям боклук от М44/моя/ е М40/който визирам ще се сети/,и децата знаят че БМВ-та почват от 2.5 нагоре!
Аве не знам кво става днеска явно всички модове купонясват нещо вече трета тема плаче за катанеца!
А по голям боклук от М44/моя/ е М40/който визирам ще се сети/,и децата знаят че БМВ-та почват от 2.5 нагоре!
Аве не знам кво става днеска явно всички модове купонясват нещо вече трета тема плаче за катанеца!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Добре дошъл!
Първият проблем се върти около гуми, джанти, предница
Вторият проблем може би ще излезе на диагностика. Може да са много неща, като се почне от свещи, филтри та се стигне до електроника....
Компакт с М44 е голямо удоволствие за шофиране
Моят е такъв и съотношението маса-мощност е отлично
Закарай го на диагностика и ако всичко е ок го взимай
И да пуснеш някоя снимка
Първият проблем се върти около гуми, джанти, предница
Вторият проблем може би ще излезе на диагностика. Може да са много неща, като се почне от свещи, филтри та се стигне до електроника....
Компакт с М44 е голямо удоволствие за шофиране

Закарай го на диагностика и ако всичко е ок го взимай
И да пуснеш някоя снимка
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
Nukem написа:Съвета ми е да напишеш в Търсачката М44 и да четеш!
Горе в дясно червен X, тъпако. Посещавам форума от 2007 септември, но не пиша поради факта че нямам СОБСТВЕНО БМВ което да поддържам и карам, така че запази коментарите за кой колко знае и какво знае за себе си

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
Wanna be 1.5 bar.
А по принцип не съм се загледал точно в една определена кола, разбира се предпочитанията са ми насочени към 20-ска поне, но гледам да намеря по-запазената кола, която за момента ще ми създава повече удоволствие от колкото грижи и за това се ослушвам за добрите предложения и отстраняването на малките забележки по колите 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега , проблема с "тресенето" вероятно както и ти каза е от гуми , джанти , не добър баланс (особено щом го е имало м/у 90-100км , съм почти убедне , че е от това ...). Другия проболем с "замислянето" според мен не е изобщо фактор , който трябва да те притеснява ....може да е с кофти гориво в момента , може бензиновия филтър да е за сняма (той най -вероятно е за смяна) , може ако има катализатор да се е позапушил .... , а може и по сериозно да е - свещи , ламбда , дебитомер ... Както друг колега те е посъветвал - отиваш на диагностика (още повече ти каза , че продавача е твой човек...)
Колегата Nukem в коментара си не те е обидил с нищо (освен ако не го е редактирал , но поне аз не виждам да е редактиран...) , нека да се опитаме да се уважаваме и да не се обиждаме ...
Успех с избора на автомобил , специално М44 според мен е добър мотор
Boyadjiev написа:Nukem написа: написа:
Съвета ми е да напишеш в Търсачката М44 и да четеш!
Горе в дясно червен X, тъпако. Посещавам форума от 2007 септември, но не пиша поради факта че нямам СОБСТВЕНО БМВ което да поддържам и карам, така че запази коментарите за кой колко знае и какво знае за себе си И 'земи се пОгледни к'во пишеш че е срамота...
Колегата Nukem в коментара си не те е обидил с нищо (освен ако не го е редактирал , но поне аз не виждам да е редактиран...) , нека да се опитаме да се уважаваме и да не се обиждаме ...

Успех с избора на автомобил , специално М44 според мен е добър мотор
8 мнения
• Страница 1 от 1