Малко помощ за прозореца

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Малко помощ за прозореца

Мнение от BrkN » 02 Авг 2009, 17:17

Като си пуснах прозореца до долу(шофиорския) така си остана не искаше да се дига чуваше се звука се 1 е максимално до горе... и преди ми се е случвало изчаквах малко време и се оправяше или разкачах акомулатора за няколко часа... след като ми се случи 2-3 пати спрях да го свалям до долу и не съм имал проблеми... същото нещо ми се случваше обаче просто оставаше наи-горе и не искаше да се пуска не му работеше комфорт-мода май... както и да е оправях се някакси но преди няколко дена 1 майстор ми го пусна до долу,защото не го бях предопредил и си остана така 5 дена не се оправи и накрая разкачих сичко дигнах прозореца на ръка и го подпрях с 2 летви :mhihi: хубаво обаче след 1 ден треснах вратата и машинката си проработи... зглобихме уж прозореца ама понеже ни е за пръв път и нещо май не го направихме както трябва сега си работи но някаде има хлабаво малко се клати напред и назад като го пусна и се удря в наи задното оплатнение и си работи но ме дразни...
гледах го ама нещо не го измислих пък вече мисля че е време да си сложа кората :!:
та ще помоля някой колега ако е имал такива проблеми да разкача и зглобява или просто да си го разбира да ми отдели 5 мин да го погледне аз ще отида където трябва и разбирасе ще почерпа
Последна промяна BrkN на 03 Авг 2009, 3:47, променена общо 1 път

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 02 Авг 2009, 17:42

В задния си край от към бравата в улея има едно уплътнение, което лесно се измъква и пада долу, тогава стъклото се удря в улея когато е свалено до средата или по надолу.
Погледни дали е там, ако е това просто го постави на мястото му, ще се наложи да го залепиш , защото най вероятно са му смачкани ръбовете които го държат по принцип.
Ако не е това могже да го погледнеме заедно не е проблем.

П.С.Оправи си заглавиетио на темата то трябва да подсказа съдържанието и.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BrkN » 03 Авг 2009, 3:49

точно след средата ми го прави ... май е баж от тва :) утре ще го погледна мерси колега и ще пиша за развитие

Назад към E36