Цената да караш Е46 !!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
miro_aa написа:напално съм съгласен с теб относно пътища и горива.миналата година по това време си взех Кавазаки 2002 година също от Англия.тук имах навартяни над 2000 км без проблеми,но ела ме виж като се прибрах колко пати ми ходиха карбораторите на по4истване и регулирофка и вси4ко това само заради хубавите ни горива.с две думи-нямам думиyellowsubmarine написа:Колега, тука в Бг и олимпийски кръгове да караш и мерцедес и БМВ изходът е един - всичко се троши. Като почнеш от качеството на горивото и стигнеш до количеството дупки, бабуни, шахти, капаци, бордюри, всичко си е ... майката
Колегата и по горния колега са с точно и ясно мнение,това е така,просто леко ставаше дума че е46 се троши малко повече от доста други коли който вървят също по нашите пътища.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Rundev написа:miro_aa написа:напално съм съгласен с теб относно пътища и горива.миналата година по това време си взех Кавазаки 2002 година също от Англия.тук имах навартяни над 2000 км без проблеми,но ела ме виж като се прибрах колко пати ми ходиха карбораторите на по4истване и регулирофка и вси4ко това само заради хубавите ни горива.с две думи-нямам думиyellowsubmarine написа:Колега, тука в Бг и олимпийски кръгове да караш и мерцедес и БМВ изходът е един - всичко се троши. Като почнеш от качеството на горивото и стигнеш до количеството дупки, бабуни, шахти, капаци, бордюри, всичко си е ... майката
Колегата и по горния колега са с точно и ясно мнение,това е така,просто леко ставаше дума че е46 се троши малко повече от доста други коли който вървят също по нашите пътища.
И така да е, комфорта, интериора, много добрата визия и удоволствието от каране и возия обаче са в пъти над тези коли, които малко по-малко се трошат....да, и аз съм карал 4 години "здрав" голф, ама никога повече голф няма да си взема....
F**k them all!
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
ITK написа:Rundev написа:miro_aa написа:напално съм съгласен с теб относно пътища и горива.миналата година по това време си взех Кавазаки 2002 година също от Англия.тук имах навартяни над 2000 км без проблеми,но ела ме виж като се прибрах колко пати ми ходиха карбораторите на по4истване и регулирофка и вси4ко това само заради хубавите ни горива.с две думи-нямам думиyellowsubmarine написа:Колега, тука в Бг и олимпийски кръгове да караш и мерцедес и БМВ изходът е един - всичко се троши. Като почнеш от качеството на горивото и стигнеш до количеството дупки, бабуни, шахти, капаци, бордюри, всичко си е ... майката
И така да е, комфорта, интериора, много добрата визия и удоволствието от каране и возия обаче са в пъти над тези коли, които малко по-малко се трошат....да, и аз съм карал 4 години "здрав" голф, ама никога повече голф няма да си взема....
Ууууу разгиле взехме да пеем една песен

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Rundev написа:ITK написа:Rundev написа:miro_aa написа:напално съм съгласен с теб относно пътища и горива.миналата година по това време си взех Кавазаки 2002 година също от Англия.тук имах навартяни над 2000 км без проблеми,но ела ме виж като се прибрах колко пати ми ходиха карбораторите на по4истване и регулирофка и вси4ко това само заради хубавите ни горива.с две думи-нямам думиyellowsubmarine написа:Колега, тука в Бг и олимпийски кръгове да караш и мерцедес и БМВ изходът е един - всичко се троши. Като почнеш от качеството на горивото и стигнеш до количеството дупки, бабуни, шахти, капаци, бордюри, всичко си е ... майката
Ууууу разгиле взехме да пеем една песен
Еми то 5 страници тема ти едно и сащо повтаряш то накрая всеки се отказва да се разправя с теб !!!!все едно караш е46 от излизането му и знаеш всичко

65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5