Фейслифт фарове Хелла с Ксенон, може ли с Х7 Крушка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
Фейслифт фарове Хелла с Ксенон, може ли с Х7 Крушка
Може ли на оригинален фейслифтов фар хелла за ксенон да се слага обикновенна халогенна крушка Х7, и трябва ли и баласти ако става?
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: Фейслифт фарове Хелла с Ксенон, може ли с Х7 Крушка
twistermpm написа:Може ли на оригинален фейслифтов фар хелла за ксенон да се слага обикновенна халогенна крушка Х7, и трябва ли и баласти ако става?
Чаках колегата NAPSTERS да отговори,той е по фаровете,но явно е много зает.

Обикновена халогенна крушка H7 не може да се сложи на фар с оригинален ксенон,гнездото нa рефлектора е съвсем различно.

- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
А нещо с преходници, ала- бала? И какви трябва да са крушките? Знам че модела им е D2S, ама нямаще ли някакви преходници от тях към Х7
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
twistermpm написа:А нещо с преходници, ала- бала? И какви трябва да са крушките? Знам че модела им е D2S, ама нямаще ли някакви преходници от тях към Х7
Понеделник си поръчах тези преходници http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... MEWNX%3AIT
Като пристигнат, ще кажа дали вършат работа

- joropc
- младши ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
joropc написа:mad_presley написа:.....
За пръв път виждам такива,би трябвало да станат...
Ами аз искам да си сменя фаровете на новата кола, но те са с оригинален ксенон.Фаровете ми от старата са Н7 и затова силно се надявам да мога да сложа оригиналния ксенон.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
mad_presley написа:joropc написа:mad_presley написа:.....
Ами аз искам да си сменя фаровете на новата кола, но те са с оригинален ксенон.Фаровете ми от старата са Н7 и затова силно се надявам да мога да сложа оригиналния ксенон.
взел си е39 530д префи феиса а тарикат

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
BMW-E39 написа:mad_presley написа:joropc написа:mad_presley написа:.....
взел си е39 530д префи феиса а тарикат
Ако 2002 година е преди фейса значи неговото е такова ! Просто фаровете на старото му бяха с Н7 а на новото са с ксенон оригинално и иска да си сложи фаровете от старото защото са на 1 година а на новото са 7 годишни вече .
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
е да де ама май аз за обратното питах, на фар който е със оригиналния ксенон да се сложи обикновенна Х7, а не на х7 да се сложи ксенон, както и да е. Кажете кви пари са тия ксеноновите Д2С, марки?
- joropc
- младши ентусиаст
-
twistermpm написа:е да де ама май аз за обратното питах, на фар който е със оригиналния ксенон да се сложи обикновенна Х7, а не на х7 да се сложи ксенон, както и да е. Кажете кви пари са тия ксеноновите Д2С, марки?
Ако питаш за цената на крушките,около 150 лева едната.4300к-PHILIPS.
twistermpm написа:е да де ама май аз за обратното питах, на фар който е със оригиналния ксенон да се сложи обикновенна Х7, а не на х7 да се сложи ксенон, както и да е. Кажете кви пари са тия ксеноновите Д2С, марки?
Не става! Много са различни.Аз го направих като от стар фар залепих основата за Н7 на ксеноновия за да сложа крушката.Естествено така,че след време да мога да я махна ако си взема ориг.ксенон.
12 мнения
• Страница 1 от 1