Цената да караш Е46 !!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
[quote="Пепинко"]Като чета тази тема и направо се хванах за главата. Не мога да се съглася по никакъв начин, че Е46 е "слаба" "крехка" и "капризна" кола.
Напално те подкрепям колега аз от 2002г до сега смених 2 е46 едното купе 320ци и сегашното ми 330д и от двете съм СУПЕР доволен само консумативи съм сменял редовно и само в БМВ

Напално те подкрепям колега аз от 2002г до сега смених 2 е46 едното купе 320ци и сегашното ми 330д и от двете съм СУПЕР доволен само консумативи съм сменял редовно и само в БМВ

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Казах ви не се бийте в гърдите с туй е46,щотото и аз го карам същото,квото и да ми говорите си е каприз тва бмв.Тези който са на моето мнение си написаха по напред и по ващта логика всичко е консуматив и еърбеците ли , и датчика на маслото ли и носачите ли , и куп други датчици и простотии къде що смених..... ти и.... и консумативите аз
Тва е стойкаджийска кола,която нашите патища не са и страст.Ако вие ходите до кафето с жената с нея,и кибичите подпрени на нея по 6 часа и не ви се разваля е отделен въпрос.Повтарям за всички неразбрали Харесвам си колата,харесвам и бмв и следващата пак ще е бмв,ОБАЧЕ е46 е лигла голяма!!! Пак го казвам.

Тва е стойкаджийска кола,която нашите патища не са и страст.Ако вие ходите до кафето с жената с нея,и кибичите подпрени на нея по 6 часа и не ви се разваля е отделен въпрос.Повтарям за всички неразбрали Харесвам си колата,харесвам и бмв и следващата пак ще е бмв,ОБАЧЕ е46 е лигла голяма!!! Пак го казвам.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Rundev написа:Казах ви не се бийте в гърдите с туй е46,щотото и аз го карам същото,квото и да ми говорите си е каприз тва бмв.Тези който са на моето мнение си написаха по напред и по ващта логика всичко е консуматив и еърбеците ли , и датчика на маслото ли и носачите ли , и куп други датчици и простотии къде що смених..... ти и.... и консумативите аз
Колега както и преди казах искрено съжалявам, че са ти се случили накуп бая неща ама тва е техника и се троши

не си прав да се изказваш като последна инстанция, че е46 е трошливо при положение, че както виждаш има доста хора,
който не са на това мнение. Щом не си съгласен пусни една анкета да видим, кой смята, че са трошливи и кой не.
Факт е, че колкото по-нови са колите толкова повече глупави проблеми създават - датчици, еърбеци и т.н.

Да не говорим, че МВ и Алди доколкото знам са доста по зле по отношение на проблеми с електриките (тва по слухове

а окачването на А4 също създава проблеми само дето там са 100 носача.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- narcosan
- младши ентусиаст
-
Rundev написа:Казах ви не се бийте в гърдите с туй е46,щотото и аз го карам същото,квото и да ми говорите си е каприз тва бмв.Тези който са на моето мнение си написаха по напред и по ващта логика всичко е консуматив и еърбеците ли , и датчика на маслото ли и носачите ли , и куп други датчици и простотии къде що смених..... ти и.... и консумативите аз
Никои не се бие в гардите а ти не се оплакваи не е виновна колата за наште пътища а и нали знаеш колата и жената се взимат по един начин затваряш очи и квото хванеш братле

- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Аз заставам зад колегата тия коли са направени след 10та та година всичко да им се троши.Да сменяш да сменяш и като ти писне от сменяне и пари и си кажеш е.......л съм майката ще купувам новата тройка чисто нова белким е здрава.Само че колко от нас могат да си позволят нова кола при положение че живеем в най бедната държава в ЕУ

- Rundev
- младши ентусиаст
-
Всеки си има право на мнение,моето е такова и темата навлиза в друг спектър "е46 хубава кола ли е" само че неставаше въпроса за тва.Аз си знам че е хубава и на всеки поотделно ли трябва да го повтарям.
Нито ще спра да си карам колата,нито ще спра да я плъзгам,нито ще я продам,нито ще спра да харесевам бмв,нито ще спра да и наливам пари.............. Е46-ЛИ-ГЛА и защо казвате на черното бяло като имам 5 познати с е46 и където на някой му се развали нещо другите са минали по този път вече,или обратното.А и четете че аз зех да си ремонтирам сам колата пред гаража от тоз форум евала и запитаите се защо???? Защото стандарно тез коли правят 20 дефекта след като минат едни години.Да бъдем реалисти а? "Педала на газта ми е твърд" - решение във форума , "туп туп отзаде" - решение във форума " еърбеци,жълта лампа на маслото,носачи,дебитомери,странни обороти ............. и куп другу стандартни,масови простотии който аз и вие пускате във форума за едно и също нещо се пита през седмица с различна тема.Тва какво е колага ако не много кусури на е46.
Не мислиш ли че е по добре да не си играя да пиша романи за е46 ако само я плюех-НЕ аз я харесвам ама небягаите от реалноста че е лигла таз кола.
Нито ще спра да си карам колата,нито ще спра да я плъзгам,нито ще я продам,нито ще спра да харесевам бмв,нито ще спра да и наливам пари.............. Е46-ЛИ-ГЛА и защо казвате на черното бяло като имам 5 познати с е46 и където на някой му се развали нещо другите са минали по този път вече,или обратното.А и четете че аз зех да си ремонтирам сам колата пред гаража от тоз форум евала и запитаите се защо???? Защото стандарно тез коли правят 20 дефекта след като минат едни години.Да бъдем реалисти а? "Педала на газта ми е твърд" - решение във форума , "туп туп отзаде" - решение във форума " еърбеци,жълта лампа на маслото,носачи,дебитомери,странни обороти ............. и куп другу стандартни,масови простотии който аз и вие пускате във форума за едно и също нещо се пита през седмица с различна тема.Тва какво е колага ако не много кусури на е46.
Не мислиш ли че е по добре да не си играя да пиша романи за е46 ако само я плюех-НЕ аз я харесвам ама небягаите от реалноста че е лигла таз кола.
- Rundev
- младши ентусиаст
-
Друг случай.............. Спирам да видя приятел за 5 мин преди 5 месеца някъде,говорим говорим качвам се да тръгвам колата върти неще да пали....... а сега кво стана.....
дигаме капака гледаме 2 мин,качвам се върта и пали.аааАААААА бягам на диагностика моментално........... датчик разпределителен вал,датчик колянов вал спрели работа за малко.Бреее и викам кво значи тва и последва реплика а нищо те тез са тъй,у вас нали компютъра ти понякога забива!!!
До ден днешен не е правила такова нещо,тва кво е ако не е лигавене от много датчицим,сензори и простотии!!!

До ден днешен не е правила такова нещо,тва кво е ако не е лигавене от много датчицим,сензори и простотии!!!
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- Rundev
- младши ентусиаст
-
................друг сличай,возим се в на приятеля нефеиска и сме на кеф,изключвам му асц-то и викам плазни я лекинко на тоз завой (една жена и едно бмв не си ли въртят задника не ми ги фали) плъзга колегата и се чува тряс отзаде.......... колата си върви,спогледахме се продължихме.След 300 метра се чу че нещо изпадна отзад слизаме част от пружина........сваляме гумата пружината скъсена с 10см.Държа да подчертая че човека си пази колата и да е плъзгал 3 ,4 пъти за 5 години.
Е46-ЛИ-ГЛА
Е46-ЛИ-ГЛА
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Добре де,ти не си ли задавал въпроса дали колата ти е много лузгана и карана????Може просто колата да е такава и твоя късмет да е подаднал на нея.Аз карам Е46 320д фейса.....ми кво да ти кажа тоя датчик и аз съм го сменял,2 задни амортисьора като я купих бяха за смяна,2 предни диска че ги изкривих от каране,2 тампона на двигателя като я купих бяха за смяна.....и като цяло всичко друго е желязо.От както имаме БМВ-та в семейството,това са единствените коли които интериора не има дрънчи......не съм срещал друга марка която дори и на паве вътре да е тихо като църква.Дори и да се наложи да сменя още неща по моето БМВ аз цял живот ще си купувам БМВ-та...даже вече съм си харесал ама чакам евро фонда от бащата 

- Rundev
- младши ентусиаст
-
quickshare написа:Добре де,ти не си ли задавал въпроса дали колата ти е много лузгана и карана????Може просто колата да е такава и твоя късмет да е подаднал на нея.Аз карам Е46 320д фейса.....ми кво да ти кажа тоя датчик и аз съм го сменял,2 задни амортисьора като я купих бяха за смяна,2 предни диска че ги изкривих от каране,2 тампона на двигателя като я купих бяха за смяна.....и като цяло всичко друго е желязо.От както имаме БМВ-та в семейството,това са единствените коли които интериора не има дрънчи......не съм срещал друга марка която дори и на паве вътре да е тихо като църква.Дори и да се наложи да сменя още неща по моето БМВ аз цял живот ще си купувам БМВ-та...даже вече съм си харесал ама чакам евро фонда от бащата
НЕ колега,колата ми не е плъзгана от 70 годишен англичанин,пълна сервизна книжка от както е станала кола в бмв сервизи в англия,7 годишна е и е седяла 1 година без да се кара в гараж,поради факта че бабата неможела вече да я кара и високите роад такси и застраховки в англия.Не мисля че е видяла лошо в англия тая кола,а видя лоши пътища в България и кадето показа че е ЛИГЛА за 7 месеца!!!Неговорим само за окачването......
- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
според мен е46 е технически слаба и капризна кола.
Има доста доста проблеми.
Има доста коли в същият клас които са доста по здрави от нашите.
И все пак не съжалявам че карам е46 ,-дизайна е супер , комфорта също...
Хората които не го признават просто си затварят очите.
На баща ми вектрата е дизел на 9г. и 250к км от които 150 са по БГ пътищата,-нищо никога не се е чупило и е като нова буквално.
На баща ми вектрата е дизел на 9г. и 250к км от които 150 са по БГ пътищата,-нищо никога не се е чупило и е като нова буквално.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
tOnkO_lOnkO написа:според мен е46 е технически слаба и капризна кола.
Това е за опел форма...не за тука...или по-добре направо в Опел Германия да го пратиш...ама и там ще се хилят точно както аз, колега!
- narcosan
- младши ентусиаст
-
Rundev написа:quickshare написа:Добре де,ти не си ли задавал въпроса дали колата ти е много лузгана и карана????Може просто колата да е такава и твоя късмет да е подаднал на нея.Аз карам Е46 320д фейса.....ми кво да ти кажа тоя датчик и аз съм го сменял,2 задни амортисьора като я купих бяха за смяна,2 предни диска че ги изкривих от каране,2 тампона на двигателя като я купих бяха за смяна.....и като цяло всичко друго е желязо.От както имаме БМВ-та в семейството,това са единствените коли които интериора не има дрънчи......не съм срещал друга марка която дори и на паве вътре да е тихо като църква.Дори и да се наложи да сменя още неща по моето БМВ аз цял живот ще си купувам БМВ-та...даже вече съм си харесал ама чакам евро фонда от бащата
НЕ колега,колата ми не е плъзгана от 70 годишен англичанин,пълна сервизна книжка от както е станала кола в бмв сервизи в англия,7 годишна е и е седяла 1 година без да се кара в гараж,поради факта че бабата неможела вече да я кара и високите роад такси и застраховки в англия.Не мисля че е видяла лошо в англия тая кола,а видя лоши пътища в България и кадето показа че е ЛИГЛА за 7 месеца!!!Неговорим само за окачването......
Колега нищо лично но в Дупница и не само всички коли внесени от ИТ Англия абе от всякаде са карани на дядовци и бабички

А това че твоита е лигла или на твоите приятели незначи че цялата серия е46 е дефектна

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Не му се сърдете на колегата - чисто и просто не е бил късметлия като си е купувал бимата. Може да се случи на всеки - я си помислете ако си вземете и вие такава кола и за отрицателно време набиете още една кола пари в нея... Как ще се чувствате тогава да ви питам?
Към автора - кофти късмет, братле, но това не значи, че колата е кекава и не смятам, че е редно да я плюеш. Като цяло е доста здраво направена и е мислена от Ханс. Следващия път бъди много по-внимателен в избора си.
Към автора - кофти късмет, братле, но това не значи, че колата е кекава и не смятам, че е редно да я плюеш. Като цяло е доста здраво направена и е мислена от Ханс. Следващия път бъди много по-внимателен в избора си.
Si non confectus, non reficiat.
65 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5