Рекламация на кола

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 30 Юли 2009, 14:06

X5 E70 написа:
((:BuKcu:)) написа:
X5 E70 написа:Ок, BOVACAR, a kakво правим с кола на която ремонтирате всеки месец едни и същи проблеми, кара още 10 дни и пак същия проблем?
И така 1 година
Правите я докат е в гаранция, кат изтече пак същото ма вече не BMW Group Bulgaria ви плаща а клиента, така ли е?

Още ли не са оправили проблемите по твоята кола :shock: :shock:

Не

Кви проблеми имаш?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 30 Юли 2009, 14:11

MaXimal написа:
X5 E70 написа:
X5 E70 написа:Ок, BOVACAR, a kakво правим с кола на която ремонтирате всеки месец едни и същи проблеми, кара още 10 дни и пак същия проблем?
И така 1 година
Правите я докат е в гаранция, кат изтече пак същото ма вече не BMW Group Bulgaria ви плаща а клиента, така ли е?

Не

Кви проблеми имаш?

Скърцат всички пластмасории вътре - табло, централна конзола, подлакътника (те там баш е баси трагедията), корите дето стои щората.
Правят я по 10 дена, още 10 я карам и пак подкарвам некоя тестова.
И в Германия в Мюнхен я правиха, кара 10-тина дена и пак се разскърца

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 30 Юли 2009, 14:41

X5 E70 написа:
MaXimal написа:
X5 E70 написа:
И така 1 година

Не

Кви проблеми имаш?

Скърцат всички пластмасории вътре - табло, централна конзола, подлакътника (те там баш е баси трагедията), корите дето стои щората.

Хубаво де, да не ползваш някакви препарати за табло и тн? Защото аз миналата седмица си обработих кожите навсякъде с един препарат и сега всичко което има допир с кожата издава звуци?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 30 Юли 2009, 14:43

MaXimal написа:
X5 E70 написа:
MaXimal написа:
X5 E70 написа:
И така 1 година

Не

Кви проблеми имаш?

Хубаво де, да не ползваш някакви препарати за табло и тн? Защото аз миналата седмица си обработих кожите навсякъде с един препарат и сега всичко което има допир с кожата издава звуци?

Преди не ползвах и пак си скърцаше. По съвет на дилъра почнах да ползвам но си скърцат пак

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 30 Юли 2009, 14:45

Абе и мойта кожа започна да скърца бахти много ме яд!!! Сигурно като съм я третирал с някъв препарат, ама само на БМВ позлвам препаратите ползвам...?!

И тия уплатнения пак си скърцат, пръскам ги с гуми пфлеге - хубаво 1 ден е ок..след това пак.. ?!
Последна промяна GaD на 30 Юли 2009, 14:55, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 30 Юли 2009, 14:52

GaD написа:Абе и мойта кожа почна да скърца бахти много ме яд!!! Сигурно като съм е третирал с някъв препарат, ама смо на БМВ позлвам препаратите ползвам...?!

И тия оплатнения пак си скърцат, пръскам ги с гуми пфлеге - хубаво 1 ден е ок..след това пак.. ?!

Е те тва е и моя проблем - ползвам само техните препарати но всъщност си скърца цялата

ентусиаст
Аватар

Мнение от pironkov » 30 Юли 2009, 15:10

новата Х5 и скърца....тц тц тц ти от кога се оплакваше...та и кори в багажника ти сменяха...после целия багажник май :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 30 Юли 2009, 15:26

pironkov написа:новата Х5 и скърца....тц тц тц ти от кога се оплакваше...та и кори в багажника ти сменяха...после целия багажник май :)

Da, кат я разглобят и сглобят поутихва за 5-10 дни и пак всичко отначало.
Ма ся съм решил да ги подкарам по друга пътечка че времето си лети и гаранцията изтича

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 30 Юли 2009, 15:27

X5 E70 написа:
pironkov написа:новата Х5 и скърца....тц тц тц ти от кога се оплакваше...та и кори в багажника ти сменяха...после целия багажник май :)

Ма ся съм решил да ги подкарам по друга пътечка че времето си лети и гаранцията изтича

Те и на нашата смениха нещо по задната врата(багажника) - акция някаква, но преди и след акцията не скърца.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 30 Юли 2009, 15:29

MaXimal написа:
X5 E70 написа:

Те и на нашата смениха нещо по задната врата(багажника) - акция някаква, но преди и след акцията не скърца.

Е да де ма по моята сменяха, уж части поръчваха а ефект никакъв

кандидат ентусиаст
Аватар

до ((:BuKcu:)) ; Stanchev

Мнение от Bovacar » 30 Юли 2009, 16:21

"В представителството на една друга марка от високият клас, при пристигането на новия автомобил му бяха направили 20км тестове да проверят дали колата ще даде грешки. При БМВ не знам дали е практика..."

За съжаление в БМВ това не е практика. Би могло да се случи само ако клиента има желанието да направим такъв тест, но БМВ забранява такъв тип своеволия от страна на дилърите. Но да съм откровен за 20 км няма как да се диагностират особени забележки, за съжаление се случва (рядкос, но факт) проблеми с нови автомобили, опитваме се да ги минимализираме до максимум в кратки срокове. Уви, това не е случая на на колегата с X5. Надявам се да постигнат успех в най-скоро време.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 30 Юли 2009, 20:15

Усещам как колегата Х5 Е70 ще сменя колата с друга :mhihi:

Мисля си, че даже една е36 би излязла по-читава от е70 или ф01 :mhihi:

Bovacar, благодаря за отговора. Би трябвало колата наистина да се тества преди да се даде на собственика, за да се избягват такива сконфузни ситуации, защото Вие обирате пешкира в крайна сметка. Още по-лошо е, че чисто нови автомобили дават такива грешки и на първите километри да са вече в сервиз. Алогично е.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Юли 2009, 20:16

а не трябва ли докато има проблеми гаранционна кола да не тече времето от гаранцията поне докато е в сервиза.....!?!? то така -голема далавера да си седи там колата....!!колкото повече-толкова повече...!!

п.с. колежке трикси,мечтая си да ти продам нещо -каквото и да е!! такъв клиент като тебе е просто мечта. да си купиш кола за не една ,а пет торби пари ,да ти се разгемби на петия ден и да си така добре настроена към диилърите - просто си неква светица....!! искам да си ми клиент!!!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 30 Юли 2009, 20:28

SKISA написа:
п.с. колежке трикси,мечтая си да ти продам нещо -каквото и да е!! такъв клиент като тебе е просто мечта. да си купиш кола за не една ,а пет торби пари ,да ти се разгемби на петия ден и да си така добре настроена към диилърите - просто си неква светица....!! искам да си ми клиент!!!

Е, и те са хора, трябва да се уважават :mhihi: Не на 5-я, а на първите 500 метра да бъдеме по-точно :mhihi: важното е, че с общи усилия - българи и немци, кажи-речи закрепихме положението. Остана пръчката на щората да се оправи и soft close-a на шоф- врата :mhihi: Добре че е гаранционна :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 30 Юли 2009, 20:41

((:BuKcu:)) написа:Усещам как колегата Х5 Е70 ще сменя колата с друга :mhihi:

Мисля си, че даже една е36 би излязла по-читава от е70 или ф01 :mhihi:

Дай Боже да си ми на късмет :) Натам вървят нещата но проблема е с каква.
Камор ме убеждават че всички Х5 и Х6 били такива. Остана 6-та серия. Много красива кола но остарял модел

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series