Управление на ГНП,колко четеца има и...!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Управление на ГНП,колко четеца има и...!?
Значи колеги днес разглобих и така наречената плочка на ГНП-то!Имаше 4-четеца от вътре и 4-ри от вън.
Обаче мойте външните бяха съединени буквално!От какво може да е станало!?
Пробвах да ги раздалеча-мисля,че се получи добре.А също така и ги наклоних повечко към пистите,понеже бяха криви(не смачкани де).
Обаче колата продължава да тресе и като и подам малко повечк онафта от плочката започва да се клати цялата като трактор,от какво може да е?
Пистите са наред,поне видимо.
Като ч качихме наново,не можеше да исе даде газ.А я бяхме белязали на 2-места.Преди това дърпаше добре!
Незнам да я сваля пак да видя през лупа дали контаквуват добре ли....!?
Обаче мойте външните бяха съединени буквално!От какво може да е станало!?
Пробвах да ги раздалеча-мисля,че се получи добре.А също така и ги наклоних повечко към пистите,понеже бяха криви(не смачкани де).
Обаче колата продължава да тресе и като и подам малко повечк онафта от плочката започва да се клати цялата като трактор,от какво може да е?
Пистите са наред,поне видимо.

Като ч качихме наново,не можеше да исе даде газ.А я бяхме белязали на 2-места.Преди това дърпаше добре!
Незнам да я сваля пак да видя през лупа дали контаквуват добре ли....!?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ами незнаех,че тази ще има проблем!Па може и да са ми я сменили знам ли ги вече и аз какво са правили д...ба и тъпаците! 

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
А пък може и нарочно да е направена така.То все пак излизат от една пластина четците,значи според мен и дори само 1 да чете би трябвало колата да рабои! 

Колата се тресе заради настройката на плочката.И моята е така. Можеш да си поиграеш и да търсиш място, където колата ще спре да тресе и ще работи правилно (без да мени обороти).Ако не се лъжа трябва да позавъртиш към калника за да работи по-меко.
Преди около година се бях надъхал да го реша този проблем.Тогава нова плочка струваше 780 лева и гаранцията беше нулева.Процента на новопроизведените и дефектирали управления на ГНП за М51Д25 е невероятно висок.Обясняваха ми, че се правят тестове.Заради често срещания проблем се обмисляло връщане в производство на частта, но май бяха само празни приказки...
Преди около година се бях надъхал да го реша този проблем.Тогава нова плочка струваше 780 лева и гаранцията беше нулева.Процента на новопроизведените и дефектирали управления на ГНП за М51Д25 е невероятно висок.Обясняваха ми, че се правят тестове.Заради често срещания проблем се обмисляло връщане в производство на частта, но май бяха само празни приказки...
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 12#1505612
Аз тука ти дадох съвет преди доста време вече и въпреки че някои ме хулиха ми кажи не е ли по-добре да се избавиш от мъките?!?
Не знам какви нерви трябва да имаш, за да наливаш постоянно пари и ефекта да клони към 0
Ако толкова те кефи колицата послушай vld - намери си друг мотор и действай.
Аз тука ти дадох съвет преди доста време вече и въпреки че някои ме хулиха ми кажи не е ли по-добре да се избавиш от мъките?!?
Не знам какви нерви трябва да имаш, за да наливаш постоянно пари и ефекта да клони към 0
Ако толкова те кефи колицата послушай vld - намери си друг мотор и действай.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Продава мси колата за 3000лв сериозно!Всичко и е сменено имам и документи!Просто не ми издържат нервите вече.
И ходова част и съединител и умна дюза и амортисиори и гуми зимни (Бриджстоун) и елемента на помпата и веригите,зъбните колела също.Даже скоро и смених и маслото с филтрите,рейката е оправена,демферната шайба есменена,амортисиорчето на пистовия ремък също,каско има до края на годината,филтъра на парното също е сменен,предницата е поправена(накрайници,шарнири,биалетки),чисто нов акомулатор,динамото е направено също.Помпата в резервоара не гарантирам дали е такава каквато трябва да е.Подарявам я честно,просто и търся пари,за да си купя корса или фолтсваген-ебахти и БМВ-то крехко майна.Ххахаах-то сичко му се счупи от както го купих.

И ходова част и съединител и умна дюза и амортисиори и гуми зимни (Бриджстоун) и елемента на помпата и веригите,зъбните колела също.Даже скоро и смених и маслото с филтрите,рейката е оправена,демферната шайба есменена,амортисиорчето на пистовия ремък също,каско има до края на годината,филтъра на парното също е сменен,предницата е поправена(накрайници,шарнири,биалетки),чисто нов акомулатор,динамото е направено също.Помпата в резервоара не гарантирам дали е такава каквато трябва да е.Подарявам я честно,просто и търся пари,за да си купя корса или фолтсваген-ебахти и БМВ-то крехко майна.Ххахаах-то сичко му се счупи от както го купих.

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
С твоя късмет
и корса , и голф да земеш се ше е същото. . . 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- ясен николов
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: само бмв та
- Детайли за колата: много бърза
по лошо от изтормозено бмв няма ,бмв е наи добрата кола ,но когато е в добро състояние иначе и датчия да си купиш когато е нова проблеми няма да имаш
настроите хубаво плочката и работата ще стане ,но които може да я настрои иначе не пипаите 

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
земи си една пло4ка и вси4ко 6те е 6 не са токова скъпи или
наи добре земи иди при Росен тои 6те ти каже какво то4но и е на колата и поне да си знае6
наи добре земи иди при Росен тои 6те ти каже какво то4но и е на колата и поне да си знае6
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Nasko_325TD написа:Сипах и нафта за 20 кимнта и се оправи!Ебатти и филма майна!Ххахахаха

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
15 мнения